"Gammal kärlek rostar aldrig"

Rubriken, stämmer den?
Gammal kärlek vet jag inte om jag kan uttala mig om. Men gammal vänskap, den rostar. Tro mig.


Kärlek slutar alltid med bråk



Smågrym låt. Give it a chance.



Söndagsångesten, you know?

Söstra mi har varit på dalalagsuttagning idag, i Falun. Självklart passade jag på att följa med och ta chansen till en runda på Kupolen. Nu har jag varit hemma ett tag. Fyra tröjor, en halsduk, en mössa, ett par örhängen, en brosch och ett halsband rikare blev jag av en tur bland affärerna på Kupolen. Men det medförde såklart också en ganska rejäl tömning av kortet. Hehe, men det var sååå värt det! Jag är verkligen supernöjd med alla dagens köp - skönt! Mindre skönt var det däremot att tvingas köra hem från Falun. Gjorde ett (enligt mig) helt obetydligt fel i första rondellen i Falun bara, annars gick det helt felfritt! Så gott som.
     Skola imorgon igen. Usch, vad snabbt en helg går! Fy.. Aja, godnatt folks.

Dear John ♥



Go film. Verkligen. SE DEN!

SSL SSL SSL SSL SSL SSL SSL


Läs hela artikeln här.

YEEEES! Nu är det helt klart, KAIS Moras herrlag tar Västerås plats i SSL (Svenska Superligan)! Och det ska bli så grymt! Innebandy i världsklass i lilla Mora är verkligen inte illa. Dock är det jäkligt tråkigt att beskedet från Västerås dröjde så länge... Hade de gett beskedet tidigare (i typ maj/juni?) hade Mora garanterat haft kvar förra säsongens absolut bästa femma. Nu är det tyvärr inte så - and it pisses me of, trust me. Men de får helt enkelt göra det bästa av situationen, de har ju trots allt inget att förlora!

Shit happens, life goes on

Dålig update idag. Och så lär det förbli. Har fullt upp med all träning och att fixa de betygen jag vill ha. Kanske kommer nåt kort inlägg då och då. Men någon bibel kommer jag inte att skriva. Nu vet ni det, det var allt för idag. Godnatt folks.

Bedtime!

Yes, jag överlevde cooper-testet! Dagens bedrift - helt klart. Jag börjar kl 8 imorgon, det gillas inte riiiiktigt. Men det accepteras väl, I guess? Aja, godnatt folks.


Njut av lite musik vettja!
Hur högt? Ft. Jerry Hoffmaestro & Dj Vietnaam - Hur högt


Sugar, we're going down

Har ganska nyligen kommit hem från den första riktiga skoldagen. Matte, biologi och IBG stod på schemat. Jag säger inget om någonting, dock känns det jävligt bra att vara en dag närmare helgen, nästa lov och studenten. Haha, däremot är det väldigt lång tid kvar tills jag äntligen får min vita mössa - men för varje dag som går kommer den stunden allt närmre.
     Om två timmar är jag på väg till Prästholmen, ska springa Cooper-test. Usch, hemska tanke... Men det får väl gå bra - hoppas jag.

Life isn't always fair, it never is

Vi äter skiten så vant, att vi börjar känna smaken utav skit.



Hej folks. En ganska tråkig dag i skolan idag faktiskt. Men allt nytt folk förgyllde helt klart tillvaron. Träning nu på kvällen, innebandy såklart! Det gick ju sådär, men jag lever än i alla fall...
     Imorgon är det skoldag enligt schemat+IBG+Cooper+innebandyträning. Det kommer garanterat bli en sjuktgaletgrymt jobbig dag. Men jag hoppas såklart på att överleva även den. Jag har i alla fall sovmorgon imorgon, jag börjar 9.20 - matte är det som gäller. I en timme och 25 minuter om jag inte minns fel?! Gaaanska långt, men det grejar jag väl!
     Eftersom morgondagen säkerligen kommer bli tuff och både fysiskt och psykiskt påfrestande blir det nog sängen tidigt ikväll. Skönt, faktiskt. Nu ska jag äta nåt och kanske fixa lite inför morgondagen. Sen blir det nog faktiskt godnatt, som sagt. Men godnatt blir det på bloggen redan nu, gooodnatt. Oj, rekord tror jag! Tre "godnatt" i två meningar - illa.


Hey bitches

Life isn't fair. I know. But to make the world a little bit better, could you at least try to treat everyone the same way?


Intresseklubben antecknar

Oj, jag är ovanligt aktiv på Facebook atm... Fråga mig inte varför. Men hur som helst resulterar det i att min inkorg för e-post snart svämmar över.


HOFFMAESTRO

Hur kan jag ha missat den gruppen?! Antagligen för att namnet, enligt mig, låter som ett namn på något rockband eller liknande. Men geeees, deras musik är ju galet skön! 


Den här låten har jag i och för sig hört förr, men jag har inte riktigt brytt mig om att ta reda på vilka som gör den.

HOFFMAESTRO - Highway man


Denna hade jag dock inte hört förrän jag hittade den på Spotify för en stund sedan, men underbar är den!

HOFFMAESTRO - So do you (Slimi Jimi Bubby Boy)


Betyder det något?

Eller var det bara en underbar tillfällighet helt utan betydelse för någon annan än mig?


Början på nåt stort?

ÅHH! Jag har en sådan härlig känsla! Allt känns nytt, spännande och allmänt underbart! Jag har haft en grymt bra första skoldag. Mängder med nya ansikten och personligheter, både i min klass och i alla andra klasser. Jag längtar verkligen efter att få lära känna alla! Och tro det eller ej - jag längtar faktiskt t o m lite tills plugget kommer igång på riktigt! Jag vet, jag kommer antagligen inte tycka att det är roligt när jag har råpluggat några veckor. Men tänk er känslan av att kämpa och slita för att uppnå nya mål, något som knappast händer på sommarlovet...
     Det här tror jag verkligen blir superbra! NV10 verkar kunna bli skolans bästa klass - på många områden... Haha. Hur som helst, jag och söstra mi (som började 8:an idag) "firade" skolstarten med var sin burk glass - så välbehövligt! Gott var det också. Och det fanns mycket nytt att prata om, så lär det väl förresten fortsätta i några veckor framöver. Det gillar vi! 


Choklad till systeryster och hallonsorbet till mig!

Het, du vet

Jag sitter just nu hemma hos mormor och morfar och kollar på lite bilder som jag tydligen har sparat på deras dator. Haha, så nu tänkte jag vara supergullig mot er (och trösta er lite inför skolan imorgon) genom att bjuda på några bilder på en av Sveriges - kanske t o m världens (?!) - sötaste, snyggaste, hetaste, eller vad ni nu föredrar att kalla det, killaaaar! Vem kan det vara om inte... BJÖRN GUSTAFSSON såklart!!? Haha, se och njuuuut.

































Haha, hoppas ni fick dagens dos av snygg-Björn och hans underbara looockar! Om inte kan man ju alltid kolla på hans film eller söka lite på youtube!

H2 vs H3

Ah, surt boys! H2 vann med 6-4, men H3 gjorde ändå en riktigt bra match. Efter en liten chock i första perioden, då H2 gjorde 4 mål, gjorde de en bättre andraperiod. Dock lyckades H2 utöka ledningen till 5-0 under denna. I tredje och fjärde perioden passade H3 på att snygga till siffrorna lite, medan H2 säkrade segern genom att göra ett mål till. Så efter en 4x15 min lång match var slutresultatet 6-4 till H2. Men bra kämpat, booys!  

   
Bild från dt.se. Lite för sent kom jag på att jag skulle ha tagit med mig kameran! Men den här bilden duger bra, här ser man ju dessutom det gamla, underbara golvet som nu är utbytt... Buhuu

Säg mig att det finns något mer

Vid exakt den här tiden imorgon sitter jag antagligen i skolan, på gymnasiet. Fan vad galet det känns. Den sista sommarlovsveckan har bara susat förbi och imorgon kl 9 ska jag och alla andra ettor sitta i S:t Mikaelsskolans aula. Upprop är det som gäller, usch vad hemskt det låter!
     Men förväntningarna och förhoppningarna är, precis som de varit ända sedan skolavslutningen, höga. Och jag tänker inte låta något komma i vägen för det - gymnasietiden ska bli de hittills bästa tre åren i mitt liv! Nervositeten inför morgondagen vägrar dock försvinna, men kanske är det så det ska vara? Det är ju så mycket nytt som väntar, jag har knappt en aning om någonting. Men det är också det som gör att jag längtar tills imorgon, att jag inte alls vet vad som kommer hända. Jag vet knappt någonting. Jag kastar mig ut och testar mina vingar. Och taggad är jag!
     Halv två idag ska jag träffa Linda på Unihoc Arena, ska spana på killar. Haha, eller ja... Som jag sa igår, vi ska kolla på internmatch mellan H2 och H3. Heja H3! De är ju trots allt mina IBG-classmates, hur konstigt det än känns.


En obekväm sanning

Har en främling på min loftsäng
Inte samma som igår kväll


Oskar Linnros - Ballad från en loftsäng

♥ ?

You put your arm around me for the first time



I was a flight risk, afraid of fallin'
Wondering why we bother with love, if it never lasts



Seger!

Gaah, vi är så otroligt grymma! Seger med 11-8, så skööönt! Vi hade ju knappast suttit i en buss i fyra timmar för att sedan förlora matchen. Så vi passade helt enkelt på att vinna, hehe. Så nu, åtta timmars bussresa, två timmars (4x20 min) innebandymatch och ett par luugna timmar hemma sitter jag här framför datorn och försöker inse att morgondagen är den absolut sista lediga dagen innan jag börjar gymnasiet - det ÄR galet.
     Och hur spenderar man på absolut bästa sätt den sista sommarlovsdagen? Ja, det vet jag inte... Men imorgon kl 14 tänker jag i alla fall sitta på läktaren på Unihoc Arena och kolla på internmatchen mellan H2 och H3. Kanske kan man få sig en glimt av något snyggt?

Sovmorgon? Glöm det.

Haha, efter att jag skrivit senaste inlägget la jag mig i soffan och somnade direkt! Jag var så sjukt trött, vilket är fullt förståeligt...
     Trött är förresten något jag garanterat kommer vara imorgon också. Då har vi nämligen match i Sundsvall kl 11. Så det blir knappast någon sovmorgon imorgon... Kl 05:30 går bussen från Unihoc Arena, jag måste alltså ställa väckarklockan på 04:30. Usch, vad hemskt det låter... Imorgon kväll när jag kommer hem, mellan ca sju och åtta, lär jag ju vara halvdöd. Ungefär som idag alltså. Så det blir nog garanterat en luuugn lördagkväll hemma i soffan - vilket jag inte har något emot. 
     Inte riktigt än, men snart, ska jag dejta sängen. Ska försöka packa allt inför morgondagen först och dessutom vara lite social med familjen. Men några fler inlägg blir det nog knappast, så godnatt!  


I'll try to clear my mind


Hemmaaaaa

Och ni anar inte hur mycket det suger. Varför vara hemma när man kan umgås med de 32 andra galet trevliga IBG10-eleverna?! It doesn't make sense. Som ni kanske förstår var det en grymt rolig kväll+natt+dag vi hade där på Unihoc Arena! Det var verkligen inte roligt att behöva åka hem efter 22 underbara timmar tillsammans...
     Visst, på 22 timmar kan man inte göra sig bästis med alla, så det blir ju självklart så att man lär känna några lite extra. Bokstavligen.
     Haha, hur som helst! Det var så jäkla roligt så om jag fortsätter skriva om det kommer mitt tangentbord snart bli vattenskadat, av tårar över att just denna träff är slut. Men vi har ju faktiskt tre år framför oss! Om de tre åren blir lika underbara kommer jag drunkna i tårar när det är slut.


Ska jag skratta eller gråta?

Snaaaart så. Om en timme. Då är jag på väg till Unihoc Arena (om jag inte redan kommit dit) för upptaktsträff med IBG10! Så sjuuukt blandade känslor - nyfikenhet, förväntan och en hel del nervositet slåss om utrymmet i mitt huvud. Det kan bli riktigt hemskt och pinsamt, men också grymt kul! Jag vet verkligen inte vad jag ska förvänta mig, om jag ska längta eller frukta.
     Hur som helst, nu måste jag packa i de sista grejerna och fixa det sista inför kvällen, natten och morgondagen på hallen! Nästa update blir någon gång imorgon när jag kommit hem. Pusshej!


Superman


Joe Brooks - Superman


Pirr i magen, klump i halsen

Kvällen har till största delen spenderats på Unihoc Arena där jag hade innebandyträning. Innan träningen kom dock farmor och farfar hem till oss, det är inte varje dag man träffar dem. Jag smet däremot från fikat med dem väldigt tidigt, just för att hinna till träningen i tid. Det gjorde jag precis, inte en minut för tidigt eller för sent. 
     Jag kom hem från träningen runt kvart i tio och slängde direkt in träningskläderna i tvättmaskinen, jag vill ju att de ska vara fräscha imorgon. Då är det nämligen förträff, eller kick-off eller vad jag nu ska kalla det, med IBG10. Det blir bland annat en övernattning på Unihoc Arena, där jag förövrigt kommer tillbringa väääldigt mycket tid framöver. Nu måste jag hänga upp träningskläderna så att de hinner torka tills imorgon. Sen måste jag verkligen sova! Jag vill ju vara utvilad tills imorgon, dessutom måste jag gå upp lite tidigare än vanligt så att jag hinner göra allt som ska göras innan samlingen med IBG kl 16. Godnatt!

336,50

Det här är vad som fick följa med mig hem från Bokia:


Block - Fem av den undre sorten och två av den övre


Kalender, penna, sudd & stift


Markeringspenna & små "Post it"-lappar typ

You don't know me at all

 


I wanna ask you
Do you ever sit and wonder,
It's so strange
That we could be together for
So long, and never know, never care
What goes on in the other one's head?


112 timmar & 20 minuter

Nu har jag kommit hem från Mora! Sju block (fem linjerade & två rutade), en kalender, en penna, ett paket 0.7-stift, ett sudd, en överstrykningspenna(?) och ett paket klisterlappar (ni vet sådana som man använder för att markera ut vilka sidor man ska slå upp i t ex en bok?) rikare, men ändå bara 91 kronor fattigare. Super-REA på Bokia eller? Nej, thank God för mitt presentkort! Hade jag inte haft det hade det saknats ytterligare 336,50 kronor i min plånbok. Det enda jag behövde betala för nu var lunchen på Helmers, en supergod och gryyymt mättande tacotallrik! Och en bussresa hem förstås... Till Mora fick jag däremot skjuts med Josefine, så jag sparade alltså 17 kronor, haha.

Who said life was fair?


Ändrade planer!

Mora med Josefine står fortfarande på schemat! Dock har det blivit framflyttat till kl 13. Från början var det meningen att jag skulle sätta mig på cykeln för att trampa ner till stan om ca 5 minuter. Men jag lyckades såklart tajma in regnet... Så för att vara på den torra sidan har jag nu bestämt mig för att ta bussen ner. Men nästa buss går alltså inte förrän kl 12.40... Så nu är det väl bara att vänta misstänker jag... Jag måste verkligen fixa block och grejer till skolan. Och just idag är enda dagen som passar, imorgon och på fredag är det "förträff" med IBG10, på lördag blir det innebandymatch i Sundsvall och på söndag är det stängt. Och på måndag, ja, då börjar skolan! Galet.

Uptown girls

Nu ikväll såg jag för första gången den ca 7 år gamla filmen "Uptown girls". Och jääklar, vad vacker den är! Jag gillar den verkligen, helt sjukt bra är den! I slutet, när den här scenen utspelar sig, kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Främst med tanke på filmens handling. Men det är ju också så att Brittany Murphy, som har huvudrollen som Molly Gunn, inte längre lever. Det är på ett sätt lite läskigt att tänka så, att tjejen som skrattar, pratar och ler i det här klippet (och i resten av filmen) inte längre finns. Hon kan inte längre skratta, prata och le.
     Aja, grymt bra film som sagt! Lägg även märke till att han som sjunger i detta klipp även är med i TV-serien "House". Där agerar han dock läkare.





Imorgon blir det nog till att göra stan (eller ja, framför allt Bokia, haha) med Josefine. Jag måste ju skaffa pennor, block å shit till gymnasiet. Tur att stipendiet jag fick på skolavslutningen var ett presentkort på Bokia! Godnatt folks.

För jag vill veta om kärlek finns

Josefine och Linnéa drog nyss härifrån. Vi har bakat kladdkaka, tittat på film (Pirates of the Caribbean II) och helt enkelt haft det grymt trevligt! Tack brudar!
    



Nu är det mindre än en vecka kvar tills gymnasiet börjar. Känslorna är blandade - minst sagt. Många har börjat idag, bland andra en av dem jag gått i samma klass som sedan lekis. Det känns verkligen ganska galet, man har gått i samma klass i tio år. TIO ÅR! Det är sjukt lång tid, betydligt mycket mer än halva mitt liv! Varje skolstart under dessa tio år har vi spenderat tillsammans. Nu är det inte så längre. Galet, var ordet.
     Nu måste jag verkligen sova, måste försöka vända tillbaka dygnet innan skolan börjar. Jag har ju knappt en vecka på mig, så det är dags att börja nu! Godnatt.


Sista sommarsolen?

Efter träningen blev det några timmar i Orsa med Linnéa. Sol, bad och minigolf fördrev vår tid där. Riktigt roligt och trevligt faktiskt! Tack för dagen! 


Här handlar det inte om några mesiga miniatyrbilder inte! Haha, stooort ska det vara.



















För den som kanske undrar kan jag säga att Linnéa tyvärr vann minigolfen med två slag, aouch!


Stretchingggg

Yes, det var det vi höll på med i drygt 1 ½ timme på träningen idag. Stretching alltså, för den som missade rubriken. Grymt skönt! Men faktiskt också jobbigare än man kan tro.
     Egentligen skulle vi ha cyklat till Gesundaberget och springa intervaller uppför slalombacken där. Men den träningen blev framflyttad till ett senare tillfälle. Ganska synd, om jag ska vara ärlig. Ända sedan jag förstod när det skulle bli Gesunda har jag taggat inför det. Då känns det faktiskt rätt surt när man, tre dagar innan, får veta att det man laddat inför i ca 2-3 veckor inte blir av förrän senare. Men som sagt, stretchträningen var inte så dum den heller!

Ondskan

Har nyss sett filmen "Ondskan" för första gången. Det är antagligen en av de första DVD-filmerna vi köpte, ändå har det aldrig blivit av att jag sett den! Men nu ikväll fanns det ingen bra film på TV, så vi bestämde oss för att välja en DVD. 
     Det är iaf en grymt bra film med lite av varje - snygga killar, många välkända skådisar och tyvärr också en hel del våld. Men till stor del är det faktiskt just våldet handlingen i filmen kretsar kring.
     Som sagt: snygga killar fanns det gott om. Här har vi en av de snyggaste, huvudkaraktären Erik (som spelas av Andreas Wilson, om någon skulle ha missat det...).



Träning imorgon kl 10, dags att krypa ner i sängen nu alltså! Godnatt!


I guess it wasn't suppose to last

People change.


Wanna be loved

      
                                         Erik Hassle – Wanna Be Loved


I followed in your foot steps to find where you belong
I shared your darkest secrets to know where you come from
And the truth is in there somewhere, can't be that deep
How do I wash away your resistance?
For you I have to say to listen
Of all the lonely people, I wanna be loved by you
Of all the lonely people, I wanna be loved by you
I wanna be loved by you
I wanna be loved by you

I follow in your foot steps to see the things you'll see
If you have anything good left I wan't too set it free
The truth is in there somewhere, would I reach that deep?
Trying to ease the storm that's around you
Trying to break your chains, trying to get through
Of all the lonely people, I wanna be loved by you
Of all the lonely people, I wanna be loved by you
I wanna be loved by you
I wanna be loved by you, oh oh oh

What else can I say?
What more can I do?
Are you listening?
Am I getting through?
Everbody hurts, you're not the first
But the only, I'm lonely just as you
Of all the lonely people, I wanna be loved by you
Of all the lonely people, I wanna be loved by you

I wanna be loved by you
I wanna be loved by you
Wanna be loved by you, oh oh oh
By you,
By you,
By you

Saturday afternoon

Kom hem för ca 1 ½ timme sedan efter att ha spenderat fem timmar i skogen och agerat mat åt myggorna och knotten. Men det var faktiskt inte min egentliga uppgift, det var meningen att jag skulle peka med en flagga åt cyklisterna i CykelVasan. Och det gjorde jag också. Men de verkade så smarta - och så var vägen så bra markerad - så det kändes faktiskt lite halvt onödigt större delen av tiden. Bortsett från myggorna led jag ju faktiskt inte det minsta! Jag satt mest på min lilla randiga brassestol och åt och drack min matsäck. Eller ja... Den varma chokladen hamnade till största delen i väskan. Tur då att det fanns en bäck alldeles bredvid min plats i skogen! Jag undrar dock vad cyklisterna tänkte när de såg funktionären stå och tvätta kläder och diska en termos. Haha, frågan är om jag verkligen vill veta det...

Dagens accessoarer: En lysgul väst med ICA-reklam på och en röd flagga med Vasaloppets logga. Snyggt vill jag lova!


                Bjuder på en bild av något jag sett alldeles för mkt av idag, nämligen cyklister!
                     


It's not a big world that we live in

 
Ett par jeans rikare - och med det 500 kr fattigare. Den perfekta modellen, så jag tänker inte klaga!

Jobb hela morgondagen, 9.45 - 15.30. Det är för innebandyn, så det handlar alltså inte om pengar som hamnar på mitt konto. De två jobben från vilka lönen blev min alldeles egen är jag förresten klar med! Sista arbetsdagen var  igår. Den sista veckan innan skolan ska jag passa på att njuta av ledigheten, för under terminen kommer jag nog knappast få chansen att njuta. Jag räknar med mycket plugg, det ska ju tydligen vara så på NV. Trots detta längtar jag verkligen till en ny klass, en ny skola, nya människor - och ja, allt annat nytt också för den delen! Jag hoppas och tror att det kommer bli suuuper! Hoppas verkligen att det blir så bra som jag förväntat mig - eller kanske ännu bättre!?

Som sagt, jobb tidigt imorgon... Med andra ord är det nog på tiden att jag kryper ner i sängen, godnatt!

 


Nu kan du få mig så lätt


We got the world at our feet

Cause the sun don't shine here everyday
and there's a world out there to see



Joe Brooks - World at our feet



Lagom het är han ju också, Joe Brooks...


Säg mig att det inte var det här det var

Oj, vad snabbt den här veckan har gått! Det känns nästan som att det var imorse jag kom in på jobbet och tänkte "en hel vecka kvar tills det blir helg och ledighet, hur ska jag klara detta?". Men nu är det redan torsdag. Bara en arbetsdag kvar, sen är det äntligen helg! Och trots myrträningen på lördag morgon kl 10 tror jag det kan bli en riktigt rolig helg! Har bl a planerat att hitta på något med Emilia på lördag efter träningen. Och på kvällen blir det en tur till Morafestivalen med Linda. Hoppas också att vi får sova hemma hos henne efteråt - kan bli kul! Har umgåtts alldeles för lite med henne på sommarlovet...
     Just nu håller jag på att försöka förbereda mig mental inför träningen ikväll. Minst 20 "backlöpningar" väntar. Men jag brukar överleva, så jag antar att jag kommer göra det den här gången också.
     Och efter träningen vågar jag nästan lova att det kommer ett inlägg som kommer ge er många skratt. Men när ni garvar ihjäl er, försöööök ändå vara till lite hjälp och ge mig lite rådgivning... :)





Vila i frid, mammas moster ♥

RSS 2.0