BE STUPID


Horrible Monday

Blä, vad jag hatar måndagar! Så långt till ledigheten liksom. Hela fem dagar. Det är ju för mycket. Aja, jag har snart tragglat mig igenom ännu en seg måndag. Mycket plugg har faktiskt blivit gjort också, så jag kan sova med flaggan i topp eller vad man säger, hehe. Fast jag har gjort långt ifrån allt. Har nämligen två labbrapporter att göra, en tills på onsdag och en tills på torsdag. Great, huh? Nah, not really. Tur att jag har typ tre timmars hål imorgon då. Tänkte dra till mormor och morfar efter IBG så att jag slipper sitta själv i skolan och verka mobbad när alla andra i min klass har lektion eller fortfarande inte har börjat. Livet är verkligen inte rättvist, usch. Men jag lär ju försöka ta vara på den tiden jag får imorgon. Hur motvillig jag än känner mig.

Hehe, depp inlägg eller? Nja, har varit med om mycket värre faktiskt! Ska kanske göra lite nytta nu innan jag måste lägga mig? Aa, så får det nog bli. Eller? Det är ju faktiskt tanken som räknas, right? Äh, godnatt!

Dirty in a red skirt
YOU MEAN SO MUCH TO ME,

BUT WHAT WE HAVE FEELS LIKE A ROLLERCOASTER RIDE.


For the first time

Oh these times are hard
Yeah they're making us crazy
Don't give up on me baby


Ska bara

Efter i matten. Borde plugga biologi. Skriva labbrapport? Kanske ska kolla igenom spanskan?
Plugga? Nejnej, att skriva önskelista är helt klart viktigare. 

ORD ÄR BARA ORD

OCH PRATA ÄR NÅT DU KAN.Magnus Weideskog - Fler och fler


Skön version, som pricken över i.

Lätt som en plätt!Eller vad tycker ni? Hehe.

Hade gärna varit ledig jämt

Nämen oj vad duktig jag har varit idag! Verkligen (INTE). Matteboken fick faktiskt sällskap till slut, så nu har jag en sida mindre kvar. Hehe, ganska mycket mindre än jag hade hoppats på alltså... Hade tänkt mig att typ hämta upp hela planeringen idag. Helt omöjligt märkte jag nu, men man ska väl ha höga mål har jag hört? 

Jaja, istället för att göra det jag varit tvungen att göra har jag gjort allt annat tänkbart. 4:30 minuter gick dessutom åt till att prata med bästa - och jag lovar att det var värt det! Tränat har jag ju faktiskt också gjort, det måste vara det mest ambitiösa jag gjort på hela dagen. Och då är det nog rätt illa måste jag säga. Men vafan, är man ledig så är man! Hehe, kanske ska fortsätta på labbrapporten som jag faktiskt började med idag efter att ha tittat på "Ung & bortskämd" senare. Alltså när jag har duschat, ätit något och umgåtts lite med familjen. Typ de sista 10 minuterna innan jag ska sova med andra ord. Men det är ju alltid något. Usch, illa - jag vet. Inget mer bloggande blir det i alla fall (troooligtvis). DET är duktigt! Om det nu blir så... Godnatt, anyway. 

Ledighet, eller kanske inte

Hehe, kul dag idag då va... Hade ställt mobilen på väckning kl 9. Vaknade då och gick faktiskt upp ur sängen. Kände dock att jag var tvungen att snooza i 10-20 minuter, så jag la mig igen. Skönt var det kan jag lova! Vaknade efter en stund med en obehaglig känsla. Kollade på klockan, 11.04! KUUUUL att man har sovit bort hela dagen. Smått förbannad på mig själv just nu alltså. Åhh.

Matteboken var det som skulle hålla mig sällskap idag ja. Men vafan, inte än va? Nej, jag måste ju kolla på "Ung & bortskämd" på webb-TV:n först! Missade ju det igår när bästa var här. Och labbrapport borde jag också skriva. Om jag tänker efter riktigt ordentligt finns det säkert något annat som jag borde, måste eller bara vill göra. Så matteboken får helt enkelt vänta. Nu blir det SVTplay en timme framöver, ciao!

Yes, I'm pissed

Tänkte förresten underrätta alla om hur idiotiskt en viss innebandyklubb beter sig... De flesta vet nog snart vilken klubb och vilka spelare det handlar om, men jag tänker ändå inte nämna några namn.

Hur som helst, det hela började i våras, när KAIS herrar snubblade på gränsen till att ta sig till SSL. Flera KAIS-spelare funderade då på att söka sig mot andra lag, som spelade i Superligan. Det fanns ett lag som var ute efter tre av dessa spelare. Men då det inte riktigt stod klart hur det skulle gå för det forna SSL-laget Västerås avvaktade spelarna sitt klubbyte. Västerås var på väg att gå i konkurs och KAIS var det lag som skulle få deras plats i Superligan om detta nu inträffade. Beskedet om Västerås framtid kom i alla fall till slut - de skulle klara sig från konkurs och alltså behålla sitt SSL-lag. I och med detta valde dessa tre KAIS-spelare jag tidigare snackade om att pröva sina vingar söderut, i klubben med det omogna beteendet. Allt verkade vara frid och fröjd och klubbytet fungerade galant, även om det sved för KAIS att förlora dessa spelare. Men när sommaren led mot sitt slut kom nya uppgifter om Västerås - de skulle tydligen tvingas gå i konkurs trots allt. KAIS Mora fick nu välja om de ville ta deras plats i SSL eller stanna kvar i Allsvenskan. Detta var såklart ett lätt val - SSL lockade och vad hade de egentligen att förlora? Detta påverkade såklart några av dem som lämnat klubben för det andra SSL-laget, självklart hade de gärna stannat kvar i lilla underbara Mora om Västerås lämnat besked tidigare. Men säsongen drog igång och eftersom de alla hade kontrakt med den nya klubben kunde de inte göra så mycket åt KAIS överraskande glädjebesked. 
     Efter ett tag visade det sig dock att allt inte var så bra i den nya klubben som de föredetta KAIS-spelarna blivit lovade vid bytet. Jobben de blivit lovade hade de tydligen bara haft i två och en halv månad. En av spelarna hade inte alls fått spela med SSL-laget, utan endast med klubbens juniorer. De andra två fick visserligen speltid i Superligan, men framför allt en av dem hade svårt att trivas socialt. För några veckor sedan började det snackas om att två av spelarna, han som endast fått spela i juniorlaget och han som inte trivdes med det sociala, var på väg tillbaka till KAIS. Kontrakten var påskrivna sedan några månader, men aldrig kunde väl någon ana att tillbakagången skulle bli så komplicerad som den blev?
     Det började med att killen som inte trivdes med det sociala på den nya orten och längtade hem till Mora bestämde sig för att lämna sin nya klubb. Han mådde inte vidare bra psykiskt och hade helt tappat gnistan för innebandy. Det vore väl självklart att han skulle få flytta hem igen, utan tjafs? Men nej, så var det verkligen inte. Den nya klubben menade att det var KAIS som försökte locka hem sin gamla stjärna och krävde därför tre gånger summan de köpte honom för i betalning av KAIS för att släppa hem den stackars killen igen och inte hindra honom från att spela innebandy under de två närmsta åren (den tid kontraktet gällde). 100 000 kr sägs de ha köpt honom för, de krävde alltså 300 000 kr för att låta honom gå. En obehagligt stor - och faktiskt rätt sjuk - summa pengar. Det skulle bli svårt för KAIS att betala dessa pengar - och hoppet om återkomst sjönk både för spelaren och KAIS. Men efter ett par veckors förhandlande möttes klubbarna halvvägs, den nya summan var alltså 200 000 kr. Fortfarande handlade det om mycket pengar, kanske för mycket. Till slut stod det dock klart att KAIS skulle köpa tillbaka spelaren, detta tack vare en hjälpsam privatperson. Tack, vem du än är! Alla parter, åtminstone de med hjärtat i Dalarna, var nöjda med detta. Tills ett av kraven från laget han nyss lämnat avslöjades - spelaren skulle inte få spela i de matcher där KAIS möter hans föredetta lagkamrater söderifrån! Hur sjukt är inte detta?!  
     Inte långt efter att denna övergång var klar valde även den andra spelaren, han som endast fått spela i juniorlaget, att lämna sin nya klubb. Men vad han skulle göra i fortsättningen var ännu inte klart. Skulle han fortsätta med innebandy eller hade all motivation försvunnit i den nya klubben? Och om han skulle fortsätta, i vilken klubb skulle detta ske? KAIS ville gärna ha tillbaka honom. De skickade en förfrågan till sina konkurrenter, i hopp om att de skulle släppa honom till dem. Och vad skulle hindra dem? De verkade ju inte alls intresserade av att använda honom någon annanstans än i juniorlaget. En övergång skulle vara självklar, eller? Nej, tydligen inte när man har med denna klubb att göra. Deras förklaring i detta fall var ju - om möjligt - ännu mer idiotisk. De vägrade nämligen att släppa spelaren till någon av sina, i tabellen, lika lågt placerade SSL-konkurrenter - detta skulle absolut inte ske, inte ens mot betalning. Och jag antar att det skulle svida extra mycket att släppa spelaren till just KAIS. Killen tappar ju lusten, ja till och med livsgnistan, för tusan! Vad tänker den där knasklubben med egentligen? De verkar då knappast bry sig vidare mycket om människors känslor. Om inte pojkstackarn får ett lag att spela i (förutom KAIS och det andra bottenlaget) får han inte spela innebandy (åtminstone inte i seriespel) på resten av denna säsong. Hur kan klubben förstöra en ung innebandyspelares karriär (minst ett år av den i alla fall) på detta sätt - med gott samvete? Är det ens möjligt?! Man undrar ju var samvetet i den där klubben finns, om det ens finns något...

Oj, vad långt den här texten blev! Men allt detta har snurrat i mitt huvud de senaste veckorna, så jag kände mig bara tvungen att skriva av mig - en gång för alla. Jag måste dock säga att allt jag skrivit inte är bekräftade uppgifter, utan främst vad jag hört från folk i KAIS Mora, men varför skulle de ljuga?


Hur bra får man vara egentligen?

Har haft en dundertrevlig kväll med bästa. Och damerna lekte med Pixbo i tv, som pricken över i liksom. Helt okej kväll!

Tro det eller ej, men jag funderar faktiskt på att lägga mig snart. Är ledig imorgon - och det kunde verkligen inte komma mer lägligt! Det ska bli så otroligt skönt att bara vara hemma, trots att det är mitt i veckan och allt. Men hur ledig är man egentligen när man har typ 15-20 sidor matte att göra? Nja, inte så värst va? Usch, imorgon blir matteboken (och tv:n och datorn såklart) mitt enda sällskap. Som sagt, ska snart sova, men funderar på att trycka i mig ett par mackor och en kopp te först... Ja, så får det bli! Godnatt!

På rosa moln


TV-tips

Innebandy! Damernas elitserie! Pixbo Wallenstam - KAIS Mora! TV4 Sport 17.30!

Idag är det tydligen exakt 25 år sedan innebandyn blev en accepterad idrott i Sverige. Haha, det firas tydligen med bästa KAIS på tv. Inte så illa.

Fast nu kommer tydligen bästa hit, så vi får väl se hur mycket innebandy det blir...


Femton minuters perfektion

Jag var bara så tvungen att slänga in den här sköna låten från Daniel Adams-Rays album. Lyssna och njut!

Himlen luktar plast

Du är inte en i mängden


Sunday quicky

Åhå, nu har jag varit riktigt duktig och skrivit klart en av de två labbrapporterna jag varit (och är) tvungen att skriva. Smart nog valde jag också den som ska vara inlämnad imorgon, det hade ju varit dumt att börja med den som inte måste vara klar förrän på torsdag liksom. Hehe, men jag har den kvar. Usch. Biologiplaneringen som jag gjort så bra har såklart redan spruckit, som om det var oväntat eller? Nej, inte precis. Tur att vi är lediga på tisdag då. Eller ledig och ledig, har sjukt mycket matte att göra. Usch, ibland undrar man om man skulle ha gått bygg eller nåt annat chill program, haha.

Hur som helst, jag unnade mig åtminstone att titta på herrarnas match mot Falun idag, derby ju! De var grymt duktiga och stod emot riktigt bra större delen av matchen, men det räckte inte riktigt... De förlorade med 8-5. Men deppa inte, ni är på rätt väg boys!

Hemskt att den här helgen har gått så fort. Det är redan måndag imorgon igen, blää. Men jag antar att man bara måste bita i det sura äpplet och pallra sig till skolan imorgon. Kul liv, hell yeah. Well... godnatt!

Harry Potter och dödsrelikerna I1 2 3 4 5

Såg nyss denna nya gryming på bio. Kanske är det det som drar upp betyget lite? Fast det är ju å andra sidan verkligen en bra film. "Harry Potter"-filmerna är det enda jag klarar av i fantasyväg. Härliga effekter och ganska många roliga scener. Åh, vad man önskar att man skrivit böckerna eller åtminstone deltagit i filmerna på något sätt! Eftersom det är en bioaktuell film kanske det ännu finns de som inte har sett den, därför vill jag inte avslöja för mycket. Men ett stor minus är att inget ur handlingen utspelar sig på Hogwarts, jag måste faktiskt säga att jag saknar att känna av atmosfären på den skolan... Men för övrigt är det en grymt bra film. Synd bara att jag inte såg den i 3D, det kunde nog ha lett till en hel del skrik!


Lille Ron (Rupert Grint) är inte så liten längre, han börjar faktiskt bli en riktig hunk ;)


Men ingen kan slå lille Dobby, han är ju bara för söt! ♥


Masjävlar1 2 3 4 5

Denna film får en stark 3:a, för handlingen alltså. Miljön får dock en självklar 5:a, Dalarna är ju för underbart!
Filmen bjuder på väldigt många skratt (särskilt om man, som jag, har nära till skratt..) och även några scener som kan locka fram tårar om man är blödig. Det bästa med filmen är såklart att den utspelar sig i Dalarna, bara några mil från där jag bor, haha. Och filmmakarna har verkligen ansträngt sig - nästan överdrivit - för att verkligen visa var det hela utspelar sig. Men det är ju samtidigt det som ger filmen en viss charm, så det har jag inte alls några problem med. Vad som drar ner betyget till en 3:a lyckas jag inte riktigt sätta fingret på, men det skulle kunna vara det lite röriga slutet. Men kanske kan även relationerna mellan människorna i filmen bidra till det lägre betyget. Äh, jag vet inte. Jag tycker i alla fall att ni ska se den - och få en härlig dos daladialekt och Siljansbygd!

Ändrade planer

Fredagsmys, jo tjena. Det är väl bara att glömma nu. Fyfan, vilken skräll liksom...

Det är dags för fredagsmys!Underbart. Eller vad säger ni?

@ school

Om en halvtimme går bussen till IBG. Där väntar smålagsspel i ett par timmar, sen är det äntligen heeelg! Ganska underbart. För en gångs skull har jag faktiskt också planer för kvällen, grymt!

Aja, ska hälsa på matteboken ett tag nu. Har ju faktiskt en hel del att göra enligt den alldeles för hemska planeringen. Ciao!


Depp eller pepp, det är frågan

Seg dag. Sovmorgon var väl det enda som var riktigt positivt. Några grymt härliga kommentarer på biologin också såklart. Ey fan, det fanns ju ljusglimtar i allt när jag tänker efter. Främst på IBG, men till och med på kvällsträningen och matten. Ja faktiskt till och med när jag pluggade biologi! Fast just nu känns det som en rätt taskig dag ändå... Beror det kanske på att vi ska ha ett viktigt engelska-prov i tre timmar imorgon. Mja, den möjligheten är ju rätt gigantisk. Usch, blotta tanken får mig att vilja stanna hemma. Men jag lär inte slippa undan hur jag än gör. Blä för prov. Och faktiskt också för mobiler. Godnatt!

Voyeuren

Ensam ändå synlig, älskad om än ytligt.


Voyeuren


Ännu en grym låt från - gissa vems - nya album! Daniel Adams-Rays såklart.

Snabbis

En timme och 30 minuter kvar till träning och jag börjar redan byta om och fixa mig. Varför? Jo, det är Unihoc-kväll!!!!! See you, guys!


Is this the thanks I get?


Otroligt

Har haft en ovanligt skön söndag faktiskt. Åt frukost vid 10, ensam hemma, framför tv:n. Sen tog jag en lång dusch och passade på att göra benen lena och unna håret en inpackning. Därefter var det lunchtime, tacos. Läskigt gott. Efter lunchen började jag städa mitt rum. Det i sig kanske inte är så underbart. Men när det är klart är det bara för skönt! Snart kan jag ju nämligen se fram emot att krypa ner i en nybäddad säng. Och alla vet väl hur underbart det är?! Jaja, när jag var klar med städningen var det dags att åka till Unihoc Arena och titta på när KAIS Moras herrar tog sina första poäng i Superligan! De slängde in 5-4 målet efter 15 sekunders förlängning. Störtskönt! Dessutom hade jag lite extra fint sällskap vid min högra sida - och jag kan ju knappast påstå att det gjorde saken sämre. Han borde bli herrlagets maskot, en sådan kan dessutom behövas. Tror jag ska framföra det till Peter, haha. 

Dagen avrundades hos farmor och farfar. De bjöd på tårta, det är ju Fars dag. Dessutom bjöd de på riktig underhållning när de skulle försöka sig på att använda datorn (och Internet!) farfar fick i födelsedagspresent. Haha, jag trodde aldrig det kunde vara så svårt att hantera en datormus! De är för söta, farmor och farfar :)

Tror jag ska mata hjärnan med lite tv nu innan jag ska sova. Eller ja, tv vid datorn. Funderar nämligen på kvällens avsnitt av Ensam mamma söker, jag missade ju det när jag var hos farmor och farfar.


Underbart!Och jag vet tack vare vem, haha. Hursomhelst, en grymt bra match av Mora-killarna! Om de fortsätter så kan de nog rädda sig undan kvalet i vår. Och hur underbart skulle inte det vara? Ganska otroligt underbart, ja.


Läs hela artikeln på innebandymagazinet.se

Living on a prayer

Ni måste hålla med om att den här killen bara är alldeles för rolig!?


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Slänger in en till skön låt från den här färgglada filurens (Daniel Adams-Ray) nya album.Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Underbar och älskad av alla1 2 3 4 5

Jag gav denna film en chans nu ikväll. Och vet ni vad? Jag ångrar det inte! En svensk film såklart. Och
den är riktigt bra. Jag vet att många har svårt för svenska filmer (varför vet jag inte). Men denna skiljde sig faktiskt från "vanliga" svenska filmer. Bortsett från språket och att stora delar av filmen kretsar kring Dramaten skulle den nästan lika gärna kunna vara amerikansk. Ett plus att den innehåller både kärlek och humor. Rekommenderas? Ja.

G'night

Det blev en hemmakväll. Först ensam med en bok, AFV och en hundvalp i ett par timmar, sen film och godis med familjen. Usch, vad onyttig jag har varit hittills den här helgen! Igår kväll kan man ju inte påstå att Linnéa var snål med onyttigheter, i skolan idag gjorde man inte mycket annat än åt godis och nu ikväll råkade några godisbitar slinka ner igen. Illa. Och inte har jag någon träning eller ens match förrän IBG på tisdag morgon.

Nu ska jag sova. Håller tummarna för att morgondagen blir enligt planerna, annars får jag väl nöja mig med matteboken (och några andra skolböcker) som sällskap. Jaja, borde ju inte sova bort hela morgondagen i alla fall. Så för att jag ska ta mig upp vid en bra tid lär jag säga natti nu. Godnatt!

Öppet hus

Usch, vilken tråkig dag jag har haft! Öppet hus och skola på en lördag sög ganska ordentligt. Drev runt i skolan i ungefär fyra timmar för att sedan ha en 45 minuter lång lektion, kan man kasta bort tiden på ett bättre sätt? Tror inte det va.

Hade grymma planer inför morgondagen dessutom. Men det verkar som att de håller på att krossas. Det är i och för sig inte helt säkert än, men det ser mörkt ut atm. But shit happens and life goes on, jag överlever nog. Hur som helst ska jag i alla fall kolla på herrarnas match mot Dalen. Bobbys första match i Mora-tröjan efter återkomsten. Det handlar såklart om innebandy.

Vad händer ikväll då? Plugg? Pöjk? Eller bara chill? Ingen aning, det får framtiden utvisa. Ciao.


Våra brister gör oss till människor

Jag gillar att du säger vad du tycker
men det du säger att du tycker säger inte mycket


Nämen titta vad jag hitta!De flesta av er har - precis som jag - sett denna sko på blogg.se's startsida. Är jag ensam om att känna någon slags kärlek till dem? Hela idén (SNS+Converse+Lovikka) är rätt originell och faktiskt ganska knäpp. Men kanske är det just det som gör att jag gillar dem? Jag hade nog inte haft mycket emot att äga ett par.


Lilla lady

Denna man gör riktigt bra musik. Under bilden finns ett smakprov från hans första egna album, "Svart, vitt och allt däremellan". Killen heter Daniel Adams-Ray och är allmänt grym på att sjunga. Lyssna själv!


Lilla Lady

Late Friday, early Saturday

Hemma. Svart under ögonen. Det är så det slutar när man varit hos Linnéa på ett litet kalajs med tema skräck. Särskilt om man försöker likna den där läskiga tjejen i The Ring (nog för att mitt försök var ganska halvdant, but still). En kul kväll har det i alla fall varit. Haha, vi kollade på Vampires suck. Sjuk men rolig parodi på olika vampyrfilmer/-serier (i första hand Twilight). Vettefan om den var något att rekommendera, men det fanns å andra sidan en hel del roliga scener, haha. Så välj själv vettja!

För övrigt är det ju faktiskt fredag idag (om någon - mot förmodan - skulle ha missat det alltså). Men för ovanlighetens skull innebär fredag inte ledighet dagen efter. Nej, imorgon är det nämligen öppet hus på min skola. Gaah, jag kommer dö av uttråkning de timmar jag inte har någon lektion utan bara ska driva runt i skolan och göra i princip ingenting! Den 45 minuter långa lektionen - som är dagens enda! - blir nog inte mycket roligare den heller. Men jag antar att jag inte ska klaga - vi får ju ledigt på måndag istället!

Jaja, jag borde sova nu. Inte så kul att vara halvt i koma på en lördag. Hehe, godnatt!Denna läskiga människa försökte jag alltså likna nu ikväll. Men med mitt blonda hår, min brunbrända hy och ett lucialinne som pricken över i blev det rätt svårt. Jag var mer lik tjejen i Apoliva-reklamen, fast hon ser ju å andra sidan också rätt skräckinjagande ut...


Hispanohablante. Eller?

Spanskaprovet avklarat! Och det kändes - otroligt nog - bra. Jag blir faktiskt riktigt besviken om det inte blir ett MVG, hehe. Hoppas kan man ju i alla fall... Att få MVG verkar vara så mycket svårare på gymnasiet än det var på högstadiet. Och det suger ju rätt hårt. Man får jobba hårdare, plugga mer och måste helt enkelt prestera mycket bättre. Men jag antar att det är smällar man får ta.

Kom för övrigt till skolan mycket tidigare än nödvändigt i morse. Vi skulle börja med engelska kl 8, men efter att hela klassen stått och väntat på läraren i en kvart gick vi därifrån. Kul att vänta på svenskan som började 9.50, verkligen skitkul. Aja, efter lunchen (då det bjöds på skosuleliknande kyckling) var det spanskaprov. Sen toppades dagen lite snyggt med en seg biologi-lektion (som vi åtminstone fick sluta en kvart tidigare från). Bussresan hem förgylldes av underbaringen himself som tajmade in sitt telefonsamtal riktigt bra. 

Nu är jag hemma och har knappt något plugg att göra tills imorgon. Jag måste dock komma på vad jag ska klä ut mig till på Linnéas kalas imorgon, tema: skräck. Förslag är meeer än välkomna! Och så att alla vet vill jag inte ha en heltäckande mask, det står jag helt enkelt inte ut med. Ciao. 

För jag trängde bort jaget

Jag gräver min grav för dig,
jag är en soldat för dig.


Wednesday evening

Knappt två dygn efter att man kommit hem från 30 graders värme börjar snön vräka ner. Några timmar senare ligger ett 1 dm tjockt snötäcke på marken. Det var helt vitt ute när jag vaknade i morse. Väldigt blandade känslor om det - det var ju nyss sommar! Skönt å andra sidan att det blir lite ljusare ute.

Hehe, har spanskaprov imorgon. Måste pluggggggga... Och duscha måste jag också göra innan klockan hinner bli för mycket. Äsch, godnatt!

Konungens återkomst

´

Inte så illa va? Nej, faktiskt ganska grymt bra!


Läs hela artikeln här, på innebandy.se!

1000 kameler

Hemma! Det har jag i och för sig varit sedan 00.10 natten till igår, så det är ingen jättenyhet längre. Men första gången jag ens rörde en dator sedan jag bloggade sist var igår kväll och då orkade jag inte knappa in nåt inlägg här.

Egypten var hursomhelst heeelt underbart. Galet fint och helt sjukt varmt och soligt. Vår familj (främst jag och min lillasyster) blev jobbigt populära hos de som jobbade på hotellet. Haha, vi fick knappt en lugn stund. De skulle dra med oss på alla aktiviteter dag som kväll. En kväll lyckades de faktiskt t o m få med oss på Mini-discot, haha! I och vid poolen fick man inte heller vara ifred, en person vid namn Mohamed (som sa sig vara 20 elr 28, men såg ut som minst 40) ville hela tiden att vi skulle komma till poolbaren, där han jobbade. Han ville dessutom att jag och söstra mi skulle följa med honom utanför hotellområdet och fika eller äta middag/lunch med honom. Usch, nästan läskigt ju. Behöver jag ens säga att vi absolut inte gick med på det?! 
     Sista kvällen frågade en annan av de som jobbade där oss om vi trodde att pappa skulle gå med på att låta honom köpa mig och Ellinor för 1000 kameler. Haha, han skojade dock - hoppas jag... Och på flygplatsen, när vi skulle åka hem, var det en gubbe som riktade sin mobil mot mig och Ellinor - med blixten på! Diskret va? Haha, usch vilka människor det finns...
     Trots dessa smått tragiska upplevelser mår jag bra idag, haha. Och det var verkligen en grymt bra och rolig vecka! Brun blev man ju också, så jag klagar inte!

Det har hunnit hända en hel del bara sedan jag kom hem. Igår fick jag äntligen träffa den person jag saknat mest när jag befunnit mig på en annan kontinent, nämligen A. Det hela ledde till att jag nyss ändrade relationsstatus på Facebook. Åh, jag svävar på rosa moln at the moment.

Träning om 50! Hörs kanske senare, kisses.


RSS 2.0