Saknaden är redan enorm

Och större lär den bli. Fy vad hemskt. Men jag tänker verkligen inte klaga på solen och värmen. Det kanske är bäst att koppla bort det andra? Men hur i helvete ska det gå till?! Hur som helst, ingen bloggning förrän tidigast nästa söndag. Ha det bäst i kylan!

A

Eighteen kisses

Torsdag: Hemstudiedag. Och jäklar vad effektiv jag var. Eller inte. Jag gjorde bara det jag var absolut tvungen att göra, resten av dagen fylldes av sovmorgon och några timmar med en mysig och trevlig kille. Is it love that I'm feeling? Helt plötsligt var dagen slut, detta trots att jag verkligen drog ut på att sova ända in i det sista.


Fredag:
Totalt onödig skoldag egentligen. Att vara lediga på torsdagen och ändå tvingas gå upp och ta sig till skolan på fredagen kändes rätt dåligt planerat. Men måste man så måste man. Skolan var seg som väntat, hela dagen kändes mest som en transportsträcka till höstlovet. Det har i och för sig hela den här veckan känts som - en transportsträcka. Men nu är det äntligen höstlov - and I'm gonna enjoy it! Fast saknaden till A kommer vara gigantisk, but I'll probably survive - somehow. Det lär dock bli ett jobbigt farväl imorgon. Men jag antar att det är smällar man får ta. Ett slags test kanske?

Tråkigt att Daniel åkte ur Idol också. Han var ju den sötaste som var kvar, vem ska ta den rollen nu? Aja, jag får väl sova på saken. Packa det sista måste jag också göra innan jag åker iväg på match imorgon. Så det är nog bäst att dumpa datorn nu. Godnatt folk.


Your love is my drug




Ke$ha - Your love is my drug

Skitsamma om låten inte är den bästa. Texten säger allt som behöver sägas om vad som pågår i mitt huvud just nu.

So I got a question;
Do you want to have a summer party in my basement?
Do I make your heart beat like an 808 drum?
Is my love, your drug?


Från och med du

Kollade runt lite på youtube, sökte främst på lokala stjärnor. Haha, här har ni en underbar låt i Mora-tappning.



High on you


ELLER? No matter what, you're f*cking wonderful.
And I'm gonna miss you so terribly much.



Glad jäkla låt. My Chemical Romance - Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

I hope you like me as I am

Mina stela vader värker och jag sitter halvt näck och väntar på att BUS-krämen ska torka. Jag var verkligen tvungen att smörja in mig, annars kommer jag blända varenda kotte så fort jag visar mig i bikini i Egypten. Och solarium är inte ett alternativ. Jag tänker aldrig utsätta mig för riskerna "cancer-kistan" medför. Nej, dröm vidare. Att vara bländande vit är ju absolut ingenting jämfört med att ha hudcancer. Visst, man kan få det av vanlig solstrålning också. Men varför utsätta sig för fler risker än nödvändigt? Idiotiskt, om ni frågar mig. Men det är bara min åsikt, självklart får ni andra göra som ni vill. Och hade det inte funnits några stora och onödiga risker med solarium hade jag slängt mig i ett direkt! Därför förstår jag ändå varför vissa lägger sig mellan de UV-strålande lysrören(?). 

Men det var ju faktiskt inte alls det kvällens - eller kanske nattens? - inlägg skulle handla om. Jag skulle bara berätta om min oerhört (läs; inte så) intressanta onsdag. Matte, biologi och IBG var vad skoldagen bestod av. Även idag var jag alltså en av tränarna i Tjejligan, mellan kl 16-17. Så det blev rätt sent innan jag kom hem. Allt jag hann göra innan kvällsträningen, som började kl 20, var att få mina vader masserade av världens bästa lillasyster och äta en grymt god middag. Men det var ju å andra sidan inte så illa. Händelserik dag va?

Imorgon är det hemstudiedag - dock utan riktiga hemstudieuppgifter, haha. Men jag måste ändå göra klart svenska-häftet vi håller på med, så jag lär inte ha några problem att komma på vad jag ska göra imorgon. Packa lär jag också göra. Har faktiskt börjat med det - och det går framåt, sakta men säkert. Tänkte kirra mig en god natts sömn först. Såååå, godnatt! 


Chemistry


Quicky

Träning om 45, hörs ikväll gott folk!

Someone, come and rescue me

You make me shaken up, never mistaken
But I can't control myself, got me calling out for help


Just another Tuesday

Tisdag redan. Imorgon är det en sån där kort dag, en onsdag, då jag dessutom har sovmorgon. Suuuper. På torsdag är det hemstudiedag, jag tror dock att vi nästan helt slipper hemuppgifter - och det skadar ju knappast! Att åka till skolan på fredag känns ganska onödigt, men jag klagar inte.

Fick tillbaka både matteprovet och svenskauppgiften idag. Är väldigt nöjd med resultatet på svenskan, men inte fullt lika nöjd med matteprovet. Det är verkligen tur att inte mattebetygen sätts efter de slarvfel jag gjorde på provet. Jag hade dessutom redovisning på svenskan idag, har lyckats slippa undan från den fyra lektioner i rad. Men nu, den femte lektionen, var det min tur. Och vet ni vad? Det var faktiskt inte så hemskt som jag hade väntat mig! Och betyget blev helt klart bättre än väntat. Smått underbart. Nu är jag alltså klar med alla hemskheter innan sportlovet. Morgondagen och fredagen lär alltså bli lugna dagar i skolan, det gillas! Allt jag har kvar att göra är några uppgifter i vårt svenska-häfte. Livet som naturare är ju rätt okej ändå. Än så länge i alla fall.

Nu tänker jag se till att komma i säng så snabbt som möjligt. Jag har varit halvt i koma ända sedan i söndags kväll - imorgon ska det vara slut med det! Jag har ju faktiskt två träningar imorgon. Plus att jag ska ta hand om småtjejernas träning. Så att vila ut ordentligt är nog ingen dum idé. Packa måste jag också börja göra, vi åker ju faktiskt hemifrån på lördag kväll. Det känns overkligt, jag vet. Men det är trots allt sant. Godnatt!


Än finns det hopp

Men verkar det inte lite för bra för att vara sant?


Läs hela artikeln på Innebandymagazinets hemsida här

BUSUNGAR


Vi snubblade, blött i gräset.

Snurrig är ordet


Några underbara dagar

Helgen i Stockholm var bäst. Jag var där med kul folk kan jag lova. Shoppade faktiskt inte så mycket, bara ett linne och ett halsband, som jag dessutom använde presentkort till. Ekonomiskt värre. Haha, efter alldeles för lite sömn och på tok för mycket Stockholmsstress var jag halvt död igår kväll och inatt. Men det var så värt det. Tröttheten har förresten inte försvunnit helt än, så det är nog snart dags för mig att krypa ner i en varm och mysig säng.

Den här dagen har också varit rätt grym. Och ganska lång. Men framför allt mysig. Kladdkaksbak och massa snack med en intressant pers(s)on gjorde typ hela min eftermiddag. Lovely.

Nu måste jag dra, sängen kallar. Godnatt!

Hej Stockholm

Nej, usch vad arg jag blir! Skrev nyss ett rätt långt inlägg om dagen, morgondagen och helgen. Men när jag skulle ladda upp det försvann det bara. Och jag har varken tid eller ork att skriva samma saker igen. En sak jag vill ha sagt är dock att ni inte ska förvänta er något inlägg förrän på måndag, jag åker nämligen direkt från skolan till Stockholm och kommer inte hem förrän på söndag kväll. Måndag är alltså mest troligt. Men kika gärna in lite då och då - det kan ju hända att jag kommer över en dator tidigare! Ciao, trevlig helg och godnatt!

Summertimes are good times









What to do on a pluggfri torsdag

Det här är vad jag ska hinna göra ikväll:



Duscha måste jag göra, vill raka benen innan jag åker till Stockholm!
Och till Stockholm åker jag ju imorgon, därför måste jag packa! 
Chokladbollar som färdgodis på tåget hade ju inte varit så illa? Därför funderar jag också på att baka. 

Nu vet ni vad jag gör ikväll när jag inte sitter här. Har en del att göra (som ni kanske märker?) så jag måste dra nu, ciao.  

Life is pretty good in times

Matteprovet avklarat. Så otroligt skönt. Jag hade verkligen förstorat upp det, det var ju inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara! Och det är jag dessutom säker på att hela klassen håller med mig om. Jag tror faktiskt att det var det sista provet innan höstlovet - hur skönt är inte det?! Har bara en svenska-redovisning kvar, imorgon, sen är det lugnt. Kan hända att vi har någon läxa nästa vecka, men det är ju inte så farligt. Det lilla naturkunskapsprovet vi skulle ha haft nästa fredag blir troligen flyttat till efter lovet. Åh, jag njuter! Life is good.

Sista lektionen idag var IBG. Från kl 13.30 till 17 befann jag mig på Unihoc Arena. Först hade hälften av klassen teori när den andra halvan spelade innebandy. Jag var med i teorihalvan och skulle alltså ta hand om Tjejligan mellan 16-17. Små, söta tjejer i 6-7-årsåldern utan någon vidare bollkontroll. Men lika glada var de för det. Kanske något att ta lärdom av? Fick äntligen skåp på hallen idag också, så i fortsättningen slipper jag släpa med mig klubban till skolan och känna att jag näst intill utnyttjar mina klasskompisar när jag ber att få ställa den i deras skåp (mitt är för litet).

Det känns ju helt sjukt att det redan är onsdag. Vad fort den här veckan har gått! Men skönt är det. Torsdag imorgon - och sådana susar ju bara förbi, helt plötsligt är det fredag. På fredag åker jag till Stockholm och blir där hela helgen. Vilken tur då att jag inte har nåt prov nästa vecka! Life is damn good. Jag borde förresten börja packa, men det får jag göra imorgon. Har träning om en halvtimme, ciao!


Isn't it obvious?


that I kinda love you?

Matefuckingmatik

Formler, vinklar, längd-, area- och volymskalor hit och bråktal, procent och index dit. Nu förtjänar jag att sova. Och jag behöver det. Bara att hoppas på rätt frågor på provet. Godnatt.

Långt & deppigt - it's tuesday

För att beskriva den här dagen behöver jag egentligen bara säga ett ord - trött. Men för att ni ska förstå vad jag menar med det kan jag vara snäll (ja, snäll!) och skriva mer exakt vad det är som gör mig trött. 

Dagen började med att jag vaknade, ovanligt va? Grejen är den att jag kvällen innan spenderat ett stort antal SMS på en ganska extremt rolig person, hehe. Att sedan, kl 8.30, börja skoldagen med en och en halv timmes fys på IBG var ju rätt underbart. Eller inte? Jo, det var faktiskt riktigt jäkla skönt! Hur det kommer kännas imorgon och på torsdag vill jag knappt tänka på. Efter att ha tränat nästan varje muskel lär jag knappt kunna gå - hääärligt (<ironi).
 

Efter IBG bar det av till skolan. Spanska, svenska och matte tröttade ut mig innan jag äntligen slutade - tjugo i fyra!?!!! Inte okej. Ännu mindre okej är att vi har matteprov imorgon. Jag känner mig faktiskt ganska säker på det mesta (åtminstone the basic stuff...). Men att låta matteboken hålla mig sällskap ett par timmar nu på eftermiddagen/kvällen kan väl inte skada? Förutom den gigantiska risken för depression, uttråkning och massmord av  hjärnceller(?) och endorfiner(?) såklart. Om det är hjärnceller och endorfiner som kommer dödas vet jag inte, jag läser faktiskt bara Biologi A än så länge, hehe.
  

Att jag slutar kl 17 imorgon gör mig inte direkt piggare, om nu någon knasboll här i världen skulle tro det. Direkt efter IBG ska halva IBG-klassen ta hand om små, blivande innebandystjärnor på Innebandylekis och i Tjejligan. Blandade känslor inför det kan jag ju säga. För att liva upp den deppiga stämningen i detta inlägg kan jag ta upp två av de väldigt få glädjeämnena just nu, morgondagens sovmorgon till kl 9.20 och att jag inte behöver ta med så mycket packning till skolan imorgon (jag har nämligen teori på IBG). Alltid något att glädjas över? Allt detta för att i nästa stund dränka sig i matte. Ciao.


Plötsligt händer det

Jag blev precis sugen på att vara lite duktig. Haha, ja ni läste rätt! Fick en engelskaläxa idag, tills på torsdag. Och ni kan ju själva tänka er hur skönt det skulle vara att ha gjort klart den redan första dagen och slippa spara den till sista kvällen? Ja, exakt. Och med stoltheten som kommer med det lär jag somna lätt sen. Jäklar vad skönt. Så värt det. Hejdå bloggen och datorn. Hej engelskaboken. Därefter; godnatt världen!

Något måste ju fungera?

Så du blundar och låtsas som om du inte ser,
att alla brister som han har bara blir fler.




One down, six to go

Måndag idag. Jag hatar måndagar. Men jag tänker inte tillåta mig att deppa sönder det här inlägget genom att prata om kylan, regnet eller allt plugg jag har. Istället tänker jag försöka fokusera på de få saker som faktiskt är positiva. Kanske är de inte så få ändå?

13 dagar. Nu är det bara så lång tid kvar tills jag befinner mig i Egypten. Det känns ganska bra kan jag lova.

4 dagar. På fredag har de fyra dagarna gått och jag åker till Stockholm med en hel hög människor från en rätt grym vecka i somras.

2 timmar. Ungefär så lång tid är det kvar tills jag ska jobba. Och ja, det är faktiskt något ganska positivt. Jag ska vara sargvakt, på herrarnas match, som dessutom ska visas i tv. Kan ni inte se den live tycker jag att ni ska boka in TV:n ikväll, från klockan 19:05 och drygt två timmar framåt. TV4 Sport är det som gäller. Ska du se den live? Glöm inte att ta på dig en röd tröja och på så sätt hjälpa till att bilda ett rött hav. 

1000 tankar. Om en viss person. Av det motsatta könet. I mitt huvud. Just nu.

28 oktober. Hemstudiedag, vilket i princip betyder att jag är ledig. Grymt.

5 minuter. Nytt rekord i duschtid? Det är åtminstone mitt mål när jag snart kliver in i duschen och fräschar upp mig inför kvällens fruktade TV-debut.

1 stolt brud. Det är jag just nu, jag lyckades knappa in ett nästan enbart positivt inlägg - duktigt! Hejdå.


Summerfling08



I'LL KEEP YOU IN MY MEMORY. ALWAYS AND FOREVER.
BUT IT'S TIME TO LEAVE YOU BEHIND AND MOVE ON.


Samson

You are my sweetest downfall
I loved you first


DAMN GOOD.

För alla vill ju kallas för ett par


Bara 2 veckor, it's madness


Bara två veckor kvar tills vi åker till Egypten. Komiskt att vi inte ens ska kolla på pyramiderna.

Förlust, men glad ändå

Yeeeeah. Vi förlorade matchen, med 6-4. Hur rättvist det var kan man ju diskutera. Men så blev det i alla fall. Jag är dock nöjd med min insats, jag var faktiskt inne på minst två av våra mål och bara på ett av motståndarnas sex.

Efter matchen blev det thaimat - gott som satan, men galet starkt. Nu ska jag hälsa på min kära mattebok och umgås med den i ett par timmar. Om ingen avbryter mig såklart, vilket jag inte alls har något emot... Ciao.

Good night

Det blev, precis som väntat, filmmys ikväll också. Tyvärr med lite onyttigheter. Men hallå, det är ju lördag!? Match imorgon, samling kl 13. Matchen är kl 14 på UA, om någon är intresserad. Nu ska jag sova, så att jag dessutom orkar plugga en jäkla massa matte imorgon. Godnatter!


Ensamheten slår mot mig så hårt

Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu, i mina tankar finns det bara du.




AND THE TRUTH IS THAT YOU'RE DAMN GOOD AT WHAT YOU'RE DOING.

2010 10 16

Usch, vad lätt det är att göra sig av med ca 1000 kr bara på några timmar. Det var precis det jag gjorde på Kupolen idag. En vinterjacka, en stickad tröja, två t-shirts, ett spetslinne, en bandeau-BH och ett par tights fick följa med mig hem. Nöjd med allt - än så länge. Jag är dock mindre nöjd med tömningen av kortet. Aja, materiel lycka är inte heller så illa.

Mina planer för kvällen krossades och det slutade med att jag blev valpvakt. Så nu sitter jag med en drygt tio veckor gammal irländsk setter-valp i knät. Haha, och hon är smått intresserad av tangentbordet, så hon hjälper mig med mellanslagstangenten. Imorgon är det gameday, så resten av kvällen ska jag nog ladda upp i soffan, framför TV:n såklart. Och självklart med Birka i knät även då, det är ju där hon är som snällast. Även fast hon just nu försöker smita. Det är väl bäst jag går härifrån nu då, innan hon börjar gnälla ännu mer. Hejdå folks, hoppas ni får en lite mer händelserik lördagkväll.


Dagens "Thank God for": Mobilen! Och möjligheten att smsa.


I should have known

But I guess I ignored it, right from the start. No matter what, you just keep confusing me.


Hehe, rawr.. Snyggingar på bilden där ni! Eller?

This life is exhausting, g'night

Kupolen är det som gäller imorgon. Ska främst hitta en vaaarm och snygg jacka, ett par svarta kängor med snörning och ett par nya innebandyskor. Men jag hoppas såklart på att få med mig lite annat snyggt också. Kanske några sommarkläder på REA? Perfekt till Egypten om ca två veckor!

Hemma vid 17 tror jag, så what to do på kvällen? Jag vet inte, jag vet bara att jag inte vill sitta hemma framför TV:n igen, som jag gjorde nu ikväll. Samtidigt vet jag att det alltid finns något plugg som vill bli uppvaktat, så risken är stor att jag hamnar med näsan i matteboken eller boken vi läser på engelskan, "Diving in". Men usch vad tråkigt det låter, sånt gör jag hellre på söndag! Eller? Nu ska jag i alla fall sova. Min lillasyster ska vara i Falun kl 9 imorgon, jag måste alltså åka med då. Ingen sovmorgon imorgon inte... Så godnatt!

The favourite

Jag lovade att berätta om min nya favoritfilm, hehe. Men en bild säger mer än tusen ord, så nu får ni några bilder från den nyligen bioaktuella filmen "I rymden finns inga känslor". Åh, vilken fin film det är! Helt underbar. Och dessutom rolig! Kan det bli bättre? Nej! Se den själv och jag lovar att du håller med!






Och att killen i huvudrollen, Bill Skarsgård, ser ganska mycket mer än okej ut gör ju knappast saken sämre. Ögongodis med hööög sockerhalt. Det går bara inte att förneka. Han påminner dessutom om en viss lokal snygging...


Like a blessing from above

Underbara dag. Grymt skön skoldag idag kan jag lova. Svenskalärarens tåg var försenat så vi slapp redovisningen vi skulle ha haft första lektionen - skadeglädje är den enda sanna glädjen, så sant. Det enda vi egentligen gjorde i skolan var att titta på en riktigt bra föreläsning i aulan, av Manne Forssberg. Smått grym kan jag lova. Han föreläste om sex och samlevnad och könsroller. Och han hade inga som helst problem att prata om tabubelagda saker eller använda "fula" könsord. Aja, efter föreläsningen skulle vi ha haft naturkunskap i 45 minuter, men vi slapp det också! Tacobuffén (skollunchen) var alltså vad som stod näst på schemat. Gott var det! Men det är såklart alltid godast när det är hemlagat! Hur som helst var det bara IBG kvar efter lunch. Smålagsspel, fett chill och veckans höjdpunkt på IBG. Ich liebe, eller nåt. Jag läser inte tyska så jag vet inte.

Men hallå där, det är fredag kväll nu! Vad händer?! Jag vill verkligen göra något roligare än att sitta hemma, men vad skulle det vara? Blä, jag vet inte. Det lär väl sluta med att jag sitter i soffan, framför Idol, och äter upp chokladkakan som inte blev uppäten på bion igår. Usch. Fast jag ska ju faktiskt upp ganska tidigt imorgon - shopping i Kupolen, den ni! Haha. Kisses.

NY FAVORITFILM!

Mer om det imorgon, godnatt!


I can accept that!



I just wish it wasn't that way.


Magnus Weideskog

HAN SER BRA UT OCH SJUNGER SOM EN GUD. BEHÖVER JAG SÄGA NÅT MER?








I could have done better

Yeah, beeptestet är avklarat! Och allvarligt talat - varför har jag lagt så mycket energi på att hata det?! Visst, det är absolut inte roligt på något sätt, men så hemskt är det faktiskt inte. Man överlever ju. Självklart ska man ju vara kvar så länge benen bär, vilket inte alltid är superenkelt. Hjärnan har ganska stor makt, så att säga. Möjligheten att kliva av finns ju hela tiden - det är det värsta. Hur som helst, nu blir det beeptest-fritt ända fram till slutet av nästa termin - grymt skönt!

Men att testerna är avklarade betyder knappast att skolan är chill nu. Absolut inte, snarare tvärtom... Jag drunknar i plugg. Matte, svenska och biologi är de ämnen som tar mest plats och tid just nu. Så vad jag ska göra ikväll är väl inte så svårt att lista ut? Nej, just det. Jag ska plugga... Ciao.


Nio punkt två, eller nå

Beep-test är ett flerstegs konditionstest.


Testet går ut på att man springer fram och tillbaka mellan två punkter som är 20 meter från varandra. Under testet spelas ett band eller en CD med pipljud i vissa intervall. Vid varje pip ska du ha nått till nästa punkt. Under testets gång minskas tiden mellan pipen successivt, man måste alltså springa snabbare och snabbare ju längre man kommer i testet.


Intervallen är uppdelade i ett antal nivåer med samma tid mellan pipen. Det finns flera olika test som har olika antal nivåer. Ett vanligt test har 21 nivåer. Varje nivå tar ungefär lika lång tid (60-66 sek), alltså ökar antalet vändor per nivå ju högre upp man kommer.


Ett rykte säger att Håkan Mild ska ha klarat av hela Beep-testet, men detta stämmer ej. "19.20 tror jag jag sprang på" sade han själv i en chatt i GT.


Har man klarat hela testet har man sprungit 4920 meter på 22 minuter.



Thank God for Wikipedia, det står dock inte vem som uppfann testet... Någon som vet?


Beep och matte

Rubriken säger exakt vad det är som tar mest plats i mitt lilla huvud just nu. Beeptestet har snurrat runt där sedan förra söndagen. Ni kan ju tänka er hur många gånger det har bearbetats. Tankarna kring det har åkt berg-och-dal-bana mellan positivt och negativt - mest negativt som klart... Men allvarligt talat, vad är det värsta som kan hända? Jo, det är att jag blir extremt trött! Och det har jag ju överlevt förut. Men vem vet, det kanske blir så hemskt jobbigt att jag dööör?! Det är ungefär så mina tankar har gått. Imorgon är det dags. Jag längtar tills imorgon kväll, när det är gjort. Då är det bara fem av sex beeptest kvar - på IBG i alla fall. Verkligen underbart...

Utöver beeptestet andas, tänker, drömmer och LEVER jag matte just nu, känns det som. Det är först nu jag fattar hur mycket matte det är på NV, helt sjukt mycket. Mer än man kan föreställa sig faktiskt. Har prov nästa vecka, ska göra 22 sidor i boken den här veckan. It's f*cking madness.

Äh, ska duscha nu. Sen ska jag sova och försöka göra ett sista tappert försök till någon slags uppladdning inför helvetestestet. Usch, vad hatad han/hon som uppfann beeptestet borde känna sig. Godnatt.

You make my day


Don't leave me high

Internet har inte fungerat idag. Dessutom har jag haft ganska sjuuukt mycket plugg att göra. Vi ska jobba övernaturligt mycket i matteboken den här veckan (22 sidor, dröm vidare liksooom) + att vi fick 18 spanska-glosor - tills imorgon! Kul. Inte. Allt det här är i alla fall anledningarna till att jag inte bloggat tidigare. Och jag ska inte säga att jag är på blogghumör heller, jag är mest deppig inför beeptestet (och de andra testerna) som kommer närmare och närmare för varje sekund. Usch, jag vill inte. Jag vet att jag whinar över det nonstop, men JAG VILL VERKLIGEN INTE VARA MED. Usch, vad depp jag är - och kommer vara varje gång det drar ihop sig inför fystesterna på IBG. Alltså en gång per termin, fem gånger till efter denna testomgång. Det är verkligen deprimerande.

Pinsamt deppigt inlägg blev det visst, men det är just vad jag känner mig just nu - DEPPIG. Över testerna, om någon har missat det... För att ta upp något positivt kan jag nämna att jag fick veta hur det gick på biologi-provet idag. Huhu, jag säger inget mer än att jag är rätt nöjd. Bortsett från att jag glömt ett par grejer som jag egentligen visste - men som jag såklart inte skrev på provet. Nej, nu blir jag arg! Jag gick nyss från pepp tillbaka till DEPP ändå! Jag behöver nog sova (det kan ju behövas inför testerna också...). Godnatt! 18 spanska-glosor väntar.

Who's the lucky one?

Everything was perfect - except the guy.



Söndag, hemska j-vla dag. Usch, söndag betyder måndag dagen efter. Blä. Men veckorna går i alla fall grymt fort nu, så jag kanske överlever trots allt. Till veckan är det beeptest på IBG - jag vill verkligen inte! Fyfan, vilken förnedring. Aja, om tre veckor behöver jag inte tänka på sån skit - då är jag i Egypten. Gaah, vad skönt det ska bli!

Vi har förresten fått tillfällig tillökning i familjen. Eller, egentligen inte... Vi har bytt ut pappa mot vår kusin, Mattias. Tre teenagers, en hundvalp och en stackars mamma. Det består vår familj av just nu. Pappa tog med sig Ronja (vår stora hund) på älgjakten, så de två sitter nu uppe i skogen. Och ska stanna där tills på fredag åtminstone. Alltså lika länge som Mattias (stackarn... haha) ska bo hos oss.

Dagen har främst spenderats med huvudet i matteboken. Jag lovar, jag kommer drömma om matte inatt. Haha, usch. Om en kvart lär jag bänka mig i soffan, framför TV:n, och kolla på "Ensam mamma söker". Det ska bli skönt att slippa tänka och bara slöa med blicken på TV:n och handen i chipsskålen. Onyttigt för kroppen, jag vet. Men rena dunderkuren för själen! Det var allt jag hade nu, ciao!


Daniel Adams-Ray


GRYM.


Lovar dig, så du vet



Min lycka är din
Din lycka är min
Och gråten är min när du gråter
Mitt hjärta är ditt
Ditt hjärta är mitt
Och aldrig jag lämnar det åter


Trots allting så blir det väl vi?



Ludwig Bell - Silvertejp

Brudens bäste man



1 2 3 4 5

En stark fyra till denna hääärliga film. Den är ganska förutsägbar, men ändå fin och rolig. Rekommenderas? Ja! 


Tusen gånger om




Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

You confuse me

Maybe we do belong together after all?


Besviken är bara förnamnet

4 utvisningsminuter och en assist - det blev resultatet av min första seriematch den här säsongen. Betydligt bättre kunde det ha gått. Men nog om det...

Lööördag idag, denna underbara dag. Vad som händer idag vet jag inte. Jag vet dock att jag borde plugga, så matteböckerna kan ju räkna med att öppnas snart... Men först ska duschen få lite påhälsning! Ciao.


Nattens



Kom hem från Josefine för ca 40 minuter sedan. Kul kväll har jag haft! Men nu är sminket borttvättat (=frihet!) och det är dags att borsta tänderna. Match imorgon, samling 11. GODNATT!


Friday

Hur vet man att man har tråkigt i skolan? Jo, man sitter ensam vid en av datorerna i skolans bibliotek. Alla classmates har dragit hem för att sova eller till simhallen för idrottslektion. Kul att vara ensam i en och en halv timme liksom. Men jag antar att det är smällar man får ta när man är enda IBG-eleven i en klass med sex skidåkare och en hel hög människor som inte går specialidrott.

Huhu, ska deppa sönder lite mer nu. Har faktiskt tagit en titt i biologiboken till och med. Duktigt värre. Kanske ska jag googla på lite mer fakta om DNA nu - och vara ÄNNU duktigare?

Btw, skolfotot gick som väntat. Åt helvete alltså.

MAKE IT EASY

Skolfoto imorgon. Jag tänker inte krångla till det. Kör på jeans & vit t-shirt med lite spetsinslag. Det funkar alltid och jag lär inte ångra det efter en månad. Hoppas jag i alla fall. 


The worlds greatest

Jag vaknade vid 9.30 imorse, ändå gäspar jag mer än någonsin just nu. Helt sjukt. Kan det bero på den där en timme långa skogspromenaden på biologin? Galet i såna fall. Trött är jag i alla fall. Och ikväll är det träning. Ska se till att vakna innan den, men risken att somna är nog större än chansen att vakna. Sen träning är det dessutom, den börjar 20.15. Och hallå - jag somnar ju redan! Men på lördag är det matchdags, så jag lär ju börja taggggga.

Fredag imorgon. Hallelujah. Smålagsspel och kalajs hos Josefine. Dubbel-hallelujah. Veckan har verkligen gått äckligt fort, man hinner ju inte ens plugga! Usch, på tal om att plugga; det lär jag ta tag i nu... Läxförhör på naturkunskapen imorgon, det är prio 1 just nu. Tydligen ska jag vara hundvakt en stund nu också, måste nog skynda mig innan valpen äter upp halva köket. Ciao.


Sovmorgonsplaneeer

Planerna inför morgondagen är halvt kirrade nu. Huhu, vilken sveeenska. Eh, hur som helst! Jag tror jag går upp tidigt, typ vid 9 - 9.30 och käkar lååång och god frukost innan jag sedan tvingar mig själv att dyka ned i något av allt plugg... Det skulle ju tydligen regna imorgon, så att cykla till skolan (elr ja, faktiskt ända till Hemus) kan jag inte påstå att jag är pepp på. Troligen ringer jag därför m&m och ber någon av dem skjutsa mig - lat och vattenrädd som jag är...

På kvällen toppar jag dagen med innebandyträning, skönt! Jag tror det kan bli en ovanligt bra torsdag. Och fort kommer den nog också gå, precis som hela den här veckan har gjort. Det känns verkligen inte som onsdag idag. Det är nästan läskigt att det går fort. Men det bästa är ju att det snart är fredag, vilket innebär smålagsspel på IBG och sedan kalajs hos Josefine som fyller 16 på söndag. Grattis José! På lördag är det innebandymatch, det blir första riktiga seriematchen för mig den här säsongen, det vore ju konstigt om jag inte var taggad?!

Jag tror faktiskt jag ska försöka hitta till sängen nu, så att jag verkligen kan njuta av att vara utvilad imorgon. Trots att jag går upp ganska tidigt, fast såklart mycket senare än vanligt... Godnatt folks!


Låt den rätte komma in

Tänkte bjuda på några mer eller mindre trevliga bilder från en helt okej, svensk skräckis.
LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN.







Ganska långt ifrån okej




DET VAR INTE HELA VÄRLDEN. ALLT SOM INTE DÖDAR HÄRDAR.
GLÖMMER ALDRIG VAD DU SA TILL MIG.

j

Home and alive

De sparar tydligen de värsta testerna till sist. På IBG idag gjorde vi tre 20-meterslöpningar, två 150-metersidioter (med sex koner) och 9 hopp (tre olika). Så det var alltså inte så hemskt. Men nästa vecka, då blir det inte roligt alls. Då är det nämligen beep-test. Fyfan, låt mig slippa skiten.

Över till något riktigt positivt - imorgon är jag i princip ledig! Jag har bara en lektion, biologi, i Hemus klockan 13.30. Om jag ska ta en riktig sovmorgon eller bara en liten och istället passa på att plugga (vilket jag behöver) har jag inte bestämt mig för än. Men oavsett vad jag väljer kommer det bli riktigt skönt och välbehövligt med en lugn - och näst intill ledig - dag. That's all for now, kisses.


Drift away



Åhå, IBG idag var inte alls så hemskt som det kunde ha varit! Orientering blev det - och riktigt kul var det. Skönt också, både under träningen och efteråt. Vi slutade ovanligt tidigt, så jag kom till skolan kl 11, alltså en timme innan min lektion börjar. Eftersom det var mässa på hallen kunde vi inte äta där. Så när jag kom till skolan, ca 40 minuter tidigare än vanligt på tisdagar, lunchade jag med Linda. Resten av skoldagen var seg, men inte alls lika seg som vanligt. Efter skolan har jag hunnit med lite läsning inför läxförhöret på naturkunskapen på fredag. Dessutom har jag gjort hemuppgiften i spanska som vi egentligen skulle ha gjort på torsdag - grymt skönt att vara klar med det!

Imorgon är det dags för de där jäkla fystesterna jag pratade om tidigare. Och jag kan verkligen inte säga att det känns bra - jag har ju ingen som helst aning om vilka tester det handlar om! Är det beep-test dör jag. Är det de vanliga testerna vi gör på fysprofilen på sommarträningen är det en baggis. Hur som helst, vilka tester det än blir, är jag antagligen tvungen att bita i det sura äpplet och torteras än stund. Fast i och för sig gillar jag ju sura äpplen, så det var ett dåligt uttryck. Aja, det sägs att det är en ny Wallander-film på TV nu, det lär jag ju kolla upp! Adiós.

Läsupplevelse, CHECK

Yeeey, svenskan är klar! Typ. Den har i och för sig varit det ett tag, mejlade läsupplevelsen till min lärare ungefär vid 21. Så grymt skönt att vara klar! Nu är det dags för nästa uppgift... Hehe. Jaja, life goes on somehow.

Nu ska jag sova och ladda batterierna inför fysen på IBG imorgon bitti. Det är någon mässa i hallen så vi ska tydligen vara utomhus, i Hemus. Vad som väntar där vill jag nog knappt veta. Men jag kan tänka mig att man bör vara utvilad, så godnatt!



Och om nu någon skulle börja undra om rättvisa existerar - det gör det inte.

Couldn't handle this sharp turn



I held your hand, is this the thanks I get?
I took you in, is this the thanks I get?
Half a chance, the thanks I get.
A twist of plans, is this the thanks I get?


Erik Hassle - The Thanks I Get

Måndag

Måndag it is. En dag närmare onsdag, en dag närmare testerna på IBG. Usch. Men måndag innebär också att fredagens smålagsspel och helgen som följer efter det kommer en dag närmare. Det kanske inte är så illa med måndag trots allt?

Men det har varit en tråkig och händelsefattig måndag, så på det området får dagen knappt godkänt. Skola mellan 8 - 14.45. Tjoho, vi slutade tidigt idag. Men klockan 15 var det information om hjärtscanning för alla 1:or som går specialidrott, så det blev ingen tidig hemkomst ändå. Och inte blev det mycket roligare när jag kom hem heller. Då var jag ju istället tvungen att skriva en läsupplevelse som ska vara inlämnad imorgon. Den är fortfarande inte klar, så vad jag ska fylla kvällen med kan väl inte vara svårt att gissa? Nej, just det. Jag ska skriva. Och korrekt dessutom, det är nästan det värsta.

Life is cruel



No one will find their way out of this life without an experience of their own death.

Bury me alive

Snälla, låt mig gå under ett tag och återuppstå på onsdag kväll. Efter (de första) fystesterna på IBG. Jag har vetat att de skulle komma för eller senare, men när man får veta när tortyren kommer känns det inte okej längre. Usch.

4 veckor | 4 weeks | 4 semanas

Om fyra veckor smäller det.
Då lämnar jag äntligen kylan för en veckas sol och värme i Egypten.
Nedräkningen har börjat för länge sedan.

















Inte så illa va?


Superlördag på UA!

Precis som jag egentligen borde ha väntat mig blev det inget svenska- eller matteplugg idag. Jag gjorde något mycket roligare istället - tog sovmorgon och städade mitt rum. Hehe, yes.

Innebandy blev det i alla fall! Damerna vann derbyt mot Falun med 8-6, men de spelade riktigt dåligt idag. Och det blev ju knappast bättre av att Falun verkade satsa mer på att knuffas än att spela innebandy. Men hur som helst - det gick vägen till slut, det är ju det som är det viktiga. Herrarna hade det däremot svårare, det förlorade mot Pixbo med 10-2. Men med tanke på Moras sämre förutsättningar jämfört med alla andra lag i Superligan ska man verkligen inte klaga. Tufft motstånd har de ju, minst sagt. Och just idag lyckades Pixbos målvakt rädda två skott som skulle ha varit säkra mål i vilken annan match som helst, så otur hade de ju också. Det tråkiga är ju även att etablerade SSL-lag tar vara på varje misstag motståndarna gör och gör ofta mål på sina chanser. Men killarna får se den här säsongen som en enda lång lektion om hur SSL-innebandy går till - och kämpa på för att ta poäng och slippa kval. Jag håller tummarna. Och jag tänker inte svika dem, som många verkade göra idag för att istället se Mora IK ta tre poäng, för det gjorde de väl?

R Kelly eller Jonathan Garcés?

R Kelly



Jonathan Garcés, Idol 2010



Jag frågar er, vad jag själv hade svarat spelar ingen roll. Däremot kan jag ju säga att Jonathans utseende inte är mycket att klaga på... Hehe


The first impression made me fall

Åh! nr 1: Det är äntligen helg! Så otroligt skönt. Hehe, har faktiskt lite planer inför den dessutom.
 
Fredag: Filmmys med Josefine och Linnea, länge sedan vi senast umgicks så det ska bli riktigt kul!

Lördag: Matte- och svenskaplugg första halvan av dagen, sedan innebandy på UA på eftermiddagen. Både damerna och herrarna har match, damernas är dessutom derby mot Falun!  

Söndag: Plugg och kanske lite städning, I suppose... Alltså ännu inget planerat.


Åh! nr 2: IBG idag gick så otroligt bra! Så jäkla skönt att känna att man verkligen lyckades. Smålagsspel är verkligen det bästa med IBG.


Åh! nr 3: Kladdkaksdags nu! So I gotta go, ska ju vara hos Josefine klockan 19 dessutom, I better hurry... Ha de'!
 


RSS 2.0