GOD JUL!


And finally, I can breathe

Bara för att jag saknar den här staden så ofantligt mycket.

Ni ska bara veta vad duktig jag har varit idag, om jag får säga det själv. Började dagen med att missa bussen, be papsen skjutsa mig till Noret enbart för att jag skulle hinna med sattyget ändå - gjorde det, kom till skolan, första lektionen: fysik och fick då höra av vår fysiklärare: "Oj, jag glömde visst att säga att ni inte skulle ha någon lektion idag!". Tack för den liksom. Dagen kunde bara bli bättre. Och det blev den.

Kemiprov. Testprov för Umeå Universitet. Gick väl som det gick. Men Therese SA faktiskt att resultatet inte skulle påverka vårt betyg. Dock vet man ju aldrig med våra lärare.

Lunch - prinskorv & potatoes. Fan asgott. Gjorde därefter sista uppgiften på mattenationella (vi sköt upp den eftersom vi inte gått igenom kapitlet som handlade om det). Är ganska övertygad om att det gick helt sjukt mycket bättre än jag trodde när jag satt där och försökte räkna. Höll på att bryta ihop till en början, men gav mig inte i första taget och fick till slut fram rätt svar. Så jävla grym man är. Till och med så matteläraren jublade. Eller ja, han utbrast rättare sagt "Ja!".

Hade seg biologi. Drog sen till SYO:n med Loppan för att försöka rensa mina tankar angående individuellt val och valbara kurser i trean. Detta kan bli kalasbra.

Om biologin var seg ska vi inte ens snacka om spanskan. Så vi hoppar det. Kom sedan äntligen hem! Fick ett alltför sällsynt pluggryck och skrev klart nästan hela svenskauppgiften på två timmar. Har bara avslutningen och lite finslipningar kvar. Hade ju fan knappt börjat på den innan idag, känner mig därför som en gud. Tror det var mina spanskaaggressioner som behövde komma ut. And so they did in the most perfect way.

Tränade lite innebandy mellan åtta och nio nu ikväll och tycker faktiskt att jag förtjänar en ordentlig belöning i form av lite RAW Comedy. Älskar det.

It's Friday, I'm in love

pic fr we<3it

Wanties || MONKI & GINA


Som om det vore vår täckmantel

pics fr we<3it

Wishlist X-mas 11 - PART I

Lite godbitar från Åhléns.

weirdest wish // worst nightmare


pics fr we<3it

Derivator, logaritmer & blablabla


Såna här finfina saker har ständigt snurrat runt i mitt huvud de senaste dagarna. Detta ungefär fram till kl 16, då matte C-nationella var avslutat och hjärnan totalt tömd på allt. Provet kändes faktiskt mestadels okej och jag hoppas på det bästa (men blir å andra sidan knappast förvånad om det blev sämre än det kändes).

Unnade mig en lugn, pluggfri eftermiddag och kväll med middag hos mormor och morfar och gos&bus med my love. Så himla värt det. Imorgon är det dock dags att börja plugga igen - psykologiinlämning tills på torsdag och fysikprov på tisdag är vad som står högst i prioritet.

Kisses, godnatt.

The last few days of torture

Ahmen TJA. Har liksom verkligen haft noll tid att blogga de senaste dagarna. Matteplugg och häng med bra människor har gått i första hand. Lyckades kombinera båda delarna i lördags när jag, Sara och Loppan pluggade gamla matte-C-nationella på Kaffestugan i tre timmar. Tjockade bulle och varm choklad med vispgrädde på det. Inte helt fel det alltså. Imorgon smäller det alltså: NP i matte C. Fyfan i helvete, satan i gatan. Det går väl som det går. Ska lägga in en sist pluggstöt nu dock. Wish me luck. Ciao.


Svalkar vinden

Är som besatt av denna låt just nu:


HANG IN THERE, JONAH


Såg nyss - av en slump - denna video (och ja, jag skiter fullständigt i om det gör mig efterbliven). Kunde inte annat än att genast slänga ihop en lapp, sätta mig osminkad framför webcamen och lägga upp en liten hälsning till den stackars killen i klippet. Vilket helvete han måste ha.


HANG IN THERE, JONAH.

LATE UPDATE: Jag är inte retarded, jag HAR sett videon där han säger att man mår bra och att hela skolan älskar honom. Men han säger också att videon ovan är inspelad för fyra månader sedan. Ingenstans säger han att han ljög. Man får bilda sin egen uppfattning. Och vad spelar det egentligen för roll om denna video är fake eller inte? Det finns faktiskt de som på riktigt mår såhär kasst som Jonah vill visa i videon, det måste hur som helst tas på allvar! Oavsett som Jonah är en av dem eller ej... Att dessutom se hur otroligt mycket människor som gett respons på denna video visar att det finns en enorm medmänsklighet - att människor från världens alla hörn kan bry sig så otroligt mycket om en person som säger sig må dåligt är så enormt vackert på något sätt.

RSS 2.0