Och än är jorden kvar

JAG HAR JULLOV! Äntligen. I början av denna vecka vågade jag inte ens drömma om att de fem skoldagarna någonsin skulle passera, men nu har de gjort det och jag har till och med kämpat mig igenom två prov på totalt 5,5 h. Yes, jag har smått tyranniska lärare... Hur som helst, nu kan jag äntligen andas ut efter en psykiskt påfrestande hösttermin. Och det ska jag göra. Jag börjar med att gå och lägga mig för att åtminstone få 5-6 timmars sömn innan det, tidigt imorgon bitti, bär av mot Uppsala för lite julmysshopping and so on! Sova ut får jag helt enkelt göra någon annan gång. Godnatt! 
 
En två år gammal, härligt vintrig bild på mina galna favoriter.

Söndagen den sextonde december

Vet ni vad? Igår hade vi luciakandidater våra sista framträdanden. Vi avslutade sedan det hela med samma julbord som Bobby Ryan åt av. Känns bra, hehe. Något som känns mindre bra är att det faktiskt är slut på hela luciagrejen. Jag varken kan eller vill inse att de människor som jag umgåtts mest med den senaste månaden inte längre kommer vara en del av min vardag på samma sätt. Det känns ganska sorgligt faktiskt. 
 
Något som är ännu mer sorgligt är att den närmsta skolveckan, sista veckan innan det så efterlängtade jullovet, kommer fyllas av ångest. På onsdag har jag kursprov i matte och på fredag äckelfysikprov. Fyy. Jag önskar verkligen att jag bara kunde snabbspola förbi varenda skoldag som återstår innan jullovet äntligen är här. 

Royal Facial Oils

Dessa naturliga ansiktsoljor finns att hitta bl.a. hos Skincity. För 289 kr kan en flaska med 30 ml bli din!

Dagen efter

Igår gjorde jag bland det roligaste jag någonsin gjort. Luciakonserten i kyrkan var så underbart vacker och så fantastiskt rolig! Alltså åh, jag vill bara göra om den igen och igen och igen! Jag tror inte heller att jag var ensam om att tycka att den blev riktigt lyckad, för efter att Sankta Lucia ebbat ut för sista gången ekade applåderna i flera minuter och vi fick stående ovationer. Så otroligt kul! Och fytusan vilken mäktig känsla det var att stå inför den stooora kören under alla vackra låtar såsom Euphoria, Time To Say Goodbye (BÄSTA) och O, Helga Natt. 
 
Nu ska jag fira att helgen äntligen är här med att hjälpa min kära mami att koka knäck! Bjuder er på lite julinspiration sålänge: 
Bilder från weheartit
 

12-12-12 - inför dagen D

Nu är det bara minuter kvar till den 13:e december, dagen jag och mina luciakandidater laddat för sedan i början på november. Imorgon är det Luciadagen.
 
Liksom de senaste två veckorna väntar imorgon ett fullspäckat schema. Folktandvården kl 9.30, Vasaloppets hus kl 13 och - den stora höjdpunkten - Mora kyrka kl 19. Och just Mora kyrka tycker jag verkligen att alla som kan ska ta chansen att befinna sig i imorgon kväll. Det kommer bli så otroligt vackert alltihop! 50 kr tror jag inträdet kostar. Kl 18.30 är det insläpp, men jag rekommenderar er att vara på plats tidigare än så för att få bra platser. 
 
Bjuder er på en bild från dt.se. Hela fina gänget är samlat. Jag vägrar inse att detta roliga äventyr snart är över...

Stretch Oxford

Åhh, dessa underbara skjortor... För 999 kr kan en av dem bli min. Eller din.

Kari Traa-lyx

För ingen kan väl tacka nej till mysiga underställ i 100% ull? 

Fylld av längtan & förväntan

Imorgon är den äntligen här. Dagen som jag aldrig trodde skulle komma. Fredagen. Och snart får jag träffa min fina trots att så inte alls verkade bli fallet när jag pratade med honom i måndags. Åh, denna vecka börjar äntligen ordna upp sig! 
 
I tisdags visade jag och mina fina lucior upp oss på isen i FM Mattsson Arena. Ja, jag kallar oss för lucior, inte luciakandidater. För hur omröstningen än slutar tycker jag att vi alla är värda att åtminstone få kallas lucia. Vi har alla lagt ner precis lika mycket jobb och energi på det här. Och vi är alla en lika viktig del av gruppen. Så hur många röster var och en av oss får spelar egentligen ingen roll. Lucia såväl som tärnor, alla ska vi vara lika stolta över vad vi åstadkommit under den senaste månaden! Aldrig tidigare har mitt november susat förbi så fort som i år. Det, om något, måste ju ändå vara bevis nog för att vi har haft det otroligt roligt? 
 
[Här skulle det egentligen vara en finfin bild på oss från FMM Arena, men blogg.se vägrar samarbeta]

Julklappstips: Pojkvän/Bror

 
Nu kan jag såklart inte lova att detta är vad alla killar önskar sig i julklapp, men detta är i alla fall vad jag skulle vilja ha om jag hade varit kille! För vem kan motstå mysiga kvalitetströjor, lyxiga parfymer i snygga förpackningar, stilrena skjortor och pikéer, classy klockor och intressanta böcker?

Zornring i silver

Hejsan! Nu när december äntligen tagit sin början och det är lite drygt tre veckor kvar till julafton tycker jag det passar utmärkt att dra igång följetongen WISHLIST '12, alltså årets önskelista. 
 
En av alla de saker jag önskar mig är en Zornring - något man bara MÅSTE äga när man kommer från Mora! Och i och med att silver är den mest funktionella metallen för mig vill jag helst ha en sådan. Kanske något i stil med denna?
 
Bildkälla

RSS 2.0