20120129

Hejdär! Har hunnit med sisådär askalasmycket sedan sist. Spenderat två nätter hos mormor och morfar (pga resten av familjen var i Umeå och jag skulle garanterat försova mig om jag var hemma själv), ätit mormors pannkakor (love them), sett KAIS Moras damer vinna derbyt mot Falun och i samband med detta hamnat i tv-rutan, fikat med ett par mates, blivit godkänd på mitt första prov någonsin i fas A (körkort såklart), gosat med älskling, chillat med kompisar och en massa annat. Listan kan göras milslång. Men det viktigaste som hänt de senaste dagarna är att jag hunnit bli myndig! Nu är jag 18 år och my own boss (på pappret, inte i verkligheten).

Men vet ni vad? Nu orkar jag inte skriva nåt mer, ni vet i alla fall att jag lever. Återkommer när jag känner för det. Kyss.

If you wanna make me happy...

Google är såklart källan

Fly-talking, sky-walking

Tjena godisar! Efter att ha spenderat lite kvalitetstid hos världens bästa farmor och farfar har jag lyckats färdigställa halva min antavla (vilket är vad vi arbetar med på svenskan). Stoltheten över mitt efternamn blir allt större och större.

Först NU ska jag börja packa inför två nätter hos mormor & morfar. Bättre sent än aldrig, eller? Men de dryga två timmarna hos farmor & farfar var sååå värda att spendera. Det blev ett par himla mysiga timmar fyllda av nostalgi och gos. Och man måste ju ta vara på den tid man har tillsammans.

Kisses and hugs.

Potentiella offer @ The Body Shop


Jag är ALLDELES för bra på att skjuta upp de saker jag verkligen måste göra och istället göra annat. Ringde nämligen frisören för att äntligen boka klipptid (det behövs verkligen kan jag lova!), men då hon inte hade kalendern framför sig skulle hon istället ringa upp mig. Och det är alltså detta samtal jag sitter och väntar på, hehe. Men nu ska jag faktiskt försöka göra lite nytta, har en himla massa att göra idag! Ciao.

Snart smäller det

Om en vecka är jag myndig. Detta är något jag ständigt påminns om. Blir nog mer stressad över vad jag ska önska mig och hur jag ska kirra mitt kalajs - jag har ju knappt planerat vilka som blir my honoured guests - än vad jag blir glad över det faktum att jag fyller 18 och allt vad det innebär. Men allt löser sig i slutändan, det är en sak som är säker!

Eftersom jag (självgod som jag är) misstänker att det sannolikt finns många som undrar vad jag önskar mig i present slänger jag in en liten bild på lite grejer jag absolut inte tackat nej till!

1. Presentkort, främst på dessa affärer (& på bion såklart, kom jag nyss på!)
2. 6:e (?) boken i serien som jag plöjde igenom i somras, "En minishopaholic i mammas fotspår"
3. Pengar, pengar, pengar
4. Parfym
5. Elisabeth Arden Eight Hour Cream
6. 2 favoritalbum; Veronica Maggio - Satan I Gatan och Oskar Linnros - Vilja Bli
7. Doftvärmeljus, ex. Jasmin & Citrus från Åhléns
8. 120 centimeter bred säng

Men vet ni vad? Oftast är det MINST lika roligt att få sådant som inte alls stått med på önskelistan!

Bilder från ahlens.se & Google

CITY BOY

I väntan på fler inlägg tycker jag att ni kan götta er med denna galet sköna låt:


Heavenly we're moving around


Hello guys! Okej, detta är läget nu: Jag har så satans mycket att göra sisådär hela tiden! Miljoner saker händer i mitt liv på nästan alla plan. Jag satsar på att ta körkort inom en snar framtid, siktar på MVG straight through (men börjar inse att det är omöjligt vad gäller bl.a. fysiken) och tvingas irra runt i djungeln av nödvändiga medel med fler nackdelar än fördelar. Utöver detta ska det sociala livet med allt vad det innebär hinnas med. Gymkort ska fixas och jag ska någonstans hitta tid att träna. Mitt upp i allt detta ska jag dessutom hinna fylla 18 och gärna även fira det med några av mina favvisar! Det händer minst sagt mycket just nu. Men jag klagar inte, för det är väl detta som på något sätt ändå kallas "att leva"?

Land among the stars

Aloha! Eller nåt i den stilen. Hade högtflygande planer att gå upp tidigt (runt 9-10) idag för att vara lite effektiv och städa undan lite plugg i olika former innan eftermiddagens innebandymatcher. Men det här med att vakna tidigt är inte riktigt min starka sida och nu visade det sig dessutom att jag inte har något sällskap till matcherna, så nu satsar jag på en effektiv eftermiddag istället! Aim high liksom.

Har som mål att ta itu med dessa gosiga grejer i helgen:
  • Plocka undan julsakerna.
  • Läsa psykologi - sista området i A-kursen!
  • Ta mig igenom ytterligare ett kapitel i körkortsboken + ev. backa lite med papi.
  • Rivstarta den individuella svenskauppgiften.
  • Snegla på fysikanteckningarna - om jag känner den enorma motivation som krävs för det.
  • Försöka ta mig igenom ett par sidor och några uppgifter i kemiboken.
  • Göra ett desperat försök att hitta på en nyhet till spanskan.....
  • Svepa dammsugaren runt rummet och ta död på alla dammråttor.
Loppibus någon gång i slutet av höstterminen.

Get high - on life, love or shoes

source: we♥it

Världen är full av möjligheter

Nu gott folk, nu märks det att skolan dragit igång igen! Det började med ett par lugna dagar utan läxor, men glädjen blev kortvarig och idag fick vi de första läxorna. Woho..... Dock kommer jag aldrig vara helt pluggfri någon gång under den närmsta tiden då jag pluggar körkort som en gaaalning. Hade första lektionen före jul och snart är det dags för nästa! Värmde upp lite inför den genom att följa med på Idas lektion idag. Hehe.

Var för övrigt på en riktigt suverän föreläsning nu på kvällen. Det var Johannes Hansen som föreläste om personlig utveckling, motivation och entreprenörskap - superintressant!

Om jag ville slösa pengar...

... skulle många av dessa grejer vara mina inom kort. Skulle bara behöva göra om rummet först...


Snyggingar från IKEA, Åhléns, Hemtex, EM, Lagerhaus och Mio.


Hej 2012

Hej där! Tänkte chocka er alla med ett bildsmockat inlägg om mitt jullov. Eftersom även den MacBook-laddare jag fått låna av skolan i väntan på att få tillbaka en egen fungerande laddare la av kring jul har det blivit en rejäl bloggtorka. Och jag måste faktiskt säga att det har varit oväntat skönt att inte använda datorn under den senaste tiden. Jag har knappt saknat den alls! Är fortfarande utan fungerande laddare, men tack vare några underbara mates har jag fått lite ström i underbaringen ändå. Ni får med andra ord tacka J och L för detta inlägg!

Släpade med mig Lindisen ner på stan så fort vi slutat skolan och fått vårt efterlängtade jullov. Firade det hela med thai- och glassbuffé på Thai Qeen. Passade även på att ordna de allra sista klapparna.

Panikbakade Rocky Roads och pepparkakor dan före dopparedan.

Slängde även ihop ett pepparkakshus i all hast. Ingen jul utan ett sådant liksom.

Firade en underbart mysig jul tillsammans med ett gäng bra människor. Vi sjöng bland annat Singstar och bevisade därigenom att vi inte är någon musikaliskt lagd släkt, men man kan ju inte vara bäst på allt!

Fångade några av de mjuka klapparna på bild med min iPhone.

Tog tag i körkortsplugget med en chokladtomte som huvudsakligt sällskap.

Myste på Kaffestugan och drog till FMM Arena och såg Mora leka ut Sundsvall - hockeyåret kunde inte sluta bättre.

Åkte ner på kajen och firade in det nya året tillsammans med O och hundratals fler - mestadels fulla - människor. Tog fula fyrverkeribilder i klass med denna.

Tjockade chips&dipp och Coca-Cola till Småkronornas rysarsemi mot Finland. Efter 2-3 nagelbitande timmar med upphämtning av 2-0-underläge, Sudden Death och straffar kunde vi äntligen jubla över finalplatsen.

Nu återstår bara fem dagar av detta underbara jullov. Majoriteten av dessa kommer för min del fyllas av körkortsplugg, shopping, trevligt umgänge och en massa innebandytittande på distriktslags-SM i Karlstad. Njut av de sista lediga dagarna nu, gott folk! Det ska i alla fall jag göra. Kyss.

RSS 2.0