xoxo, Gossip Girl

My super sweet 16 blev verkligen super! Tacos, presenter, gooodis, Rocky road, film, Gossip Girl, marängswiss, åtta brudar sovande(?) i ett vardagsrum och suveränt god (hembakad!) ciabatta till frukost! Allt detta plus en massa tjejsnack :D Kan det förklaras på ett bättre sätt än super? Svar: nej!

Nu väntar min lovely säng på nya sängkläder. Också grymt :) Sen finns det risk att man tvingas plugga... Men har jag nåt bättre för mig egentligen? Jo just ja! Får ju besök senare, folk kommer och gratulerar. Då blir det ännu mer tjocka-på - nämligen kladdkaka :D

Sweet 16 och gymnasieval

Rubriken säger egentligen allt. Nu är man alltså 16 :) Och gymnasievalet är inlämnat till syo:n - underskrivet och klart. Nu ska jag plugga inför SO-provet imorgon, sen blir det sängen♥ och ladda inför kalajset imorgon!  Godnatt! 

Hoppet finns ännu

Det lutar mot en lyckad fest på fredag trots allt! Har nyss beställt DVD-box och film som vi ska kolla på. Vill inte avslöja för mycket, men de flesta vet nog redan vilken det handlar om. Haha :) Så nu håller jag (och ni andra?) tummarna för att allt går som jag vill och att det blir en grym kväll/natt på fredag!

Träningen idag gick för övrigt riktigt bra! Rolig var den också. Det blev inte så mycket fys efteråt, men det var i alla fall tillräckligt för att man skulle känna att man hade gjort något :) Träning imorgon igen - på Noret kl 20. Det gillar vi va? Absolut!

Nu måste jag sova. Jobbigaste dagen imorgon, tisdag. Längsta skoldagen. 8-15 - pain. Men jag överlever nog. Jag har ju klarat det länge nu så varför skulle jag inte? Gymnasievalet ska snart vara inlämnat också, på torsdag - pain nr 2. Dock är jag nästan 100% säker på mina val. Det blir nog super! :) Nej, nu måste jag verkligen sluta. Godnatt!

Partyplaner!

Woho, har planerat lite inför my super sweet 16 nu! I min fantasi kommer det bli totalt oslagbart! I verkligheten då? Ja, det återstår att se. Men de lutar mot ett grymt kalas med de absolut bästa! Långt ifrån dessa fester som visas i MTV's serie "My super sweet 16". Haha, stora fester är inte riktigt min grej :) I like it more personal. Men nu måste jag verkligen sova - ska orka heja på två innebandymatcher imorgon! Då måste man ju vara på topp :) Godnatt!

Absolut bästa komikern ♥

Kan det vara någon annan än Björn Gustafsson det handlar om? Tror knappast det va?!

Söt som få är han också. Kolla bara in det blonda håret :) Och lockarna gör ju bara saken bättre! Det gillas stenhårt! ♥



Kolla in filmklipp med honom här!


Det behöver inte vara dåligt

Tänk att en sekund av ens liv kan öppna en helt ny framtid! Det behöver inte handla om en bättre framtid, men inte heller en sämre. Helt enkelt bara en annan, en ny. Världen går kanske inte under ändå.

Mycket update idag, men det har varit en händelserik - men samtidigt totalt händelsefattig - dag. Sovmorgon imorgon - lovely. Nu ska jag duscha, sen blir det lite biologiplugg innan den efterlängtade sömnen! :) Godnatt.


Party tonight?

Inte för mig i alla fall :) Men här är en bra låt att ladda upp med!

Slutspurten

Fredag idag. Skolan börjar på måndag, om tre dagar. Skönt eller helvete? Både och faktiskt. Nu på lovet sover jag bort halva dagarna och lägger mig för sent. Jag vänder liksom helt på dygnet - inte bra. Dessutom ska det bli skönt att äntligen få påbörja den sista terminen i grundskolan. Man känner hur gymnasiet snabbt närmar sig - och just nu känns det riktigt bra. Jag längtar verkligen till det. Framför allt ska det bli skönt att avsluta ett kapitel i sitt liv och inleda nästa. Inte alls för att det har varit något som helst fel på högstadiet och resten av grundskolan - det har varit underbart! Men på något sätt ska det ändå bli skönt att gå vidare, med nya människor omkring sig - och med nya möjligheter. Som ni märker har jag höga förväntningar på gymnasiet. Och just nu tror jag faktiskt att de även stämmer in ganska bra - men det visar sig...


Cory Monteith

Glee bjuder på både ögon- och örongodis! Med ögongodis menar jag främst Finn (spelas av Cory Monteith). Där kan man verkligen snacka om mums för ögonen! 





Nu sitter jag förresten och drömmer mig bort till varmare länder... Kikar efter potentiella resmål och hotell. Efter att ha varit till Fig Tree Bay, Cypern, är det inte så lätt att hitta något lika bra - eller bättre.


Favoriten ♥

Woho, it's Glee-time! Sån grymt bra feel good-serie! På 4:an nu kl 21 :)


Trasig vänskap är svårläkt

Allt går att laga en gång, två, tre
Kanske fyra men fem, där går gränsen
Allting är trasigt, sprängt, och flisen ligger i drivor
Jag plockar upp det och sätter ihop det till nånting nytt nu


Svensk musik är fan kärlek.
Simon Norrsveden, Markus Krunegård, Veronica Maggio, Kent och massa fler. Deras låtar har så sjukt bra texter!


Segern är vår!

Och så är även guldet! Grymt bra! Spännande final - ända in i det sista! Syrran blev Finalens lirare :) Och när de säger det i högtalarna ställer min kusin sig upp och ropar: "Det är min kusin!" Haha, han är för söt :)

Men nu är jag hemma - äntligen! Borta bra men hemma bäst - det stämmer verkligen. Hade tänkt kolla på någon film eller något ikväll, men det är så kallt i huset så nu vill jag bara krypa ned under täcket och sova :)

 

Hela helgen kommer troligen gå åt till innebandy. Två dammatcher, en herrmatch och syrrans match. Jag tror jag ska flytta till UA (Unihoc Arena)! Fast i och för sig bor jag ju nästan där redan... Men jag älskar't, så varför klaga? :) Förhoppningsvis blir det UA en stund imorgon också, med Linda. Vi får se hur det blir, men hoppas på det!

Nej, nu ska jag sova! Godnatt :)


We go for gold!

Syrrans lag vann semin - efter 5 min förlängning och straffar! Final för dem imorgon kl 8.50. Måste upp 7, ska äta frukost när matsalen här öppnar, alltså kl 7.45. Har de tagit sig så här långt, till final, ska de också vinna guldet! De får absolut inte förlora den viktigaste matchen. VINN NU VAFAN! :D

Helt annan nivå på domarnas bedömning här dessutom, i alla fall mot vad vi är vana vid. Här får man knappt nudda varandra innan de blåser frislag. Om domarna hör klubbor slå ihop blåser de direkt. Om någon ramlar blir det genast utvisning eller frislag. Jag kanske överdriver lite, men det jag menar är att KAIS-lagen hela tiden verkar ha domarna emot sig. Vi är ju vana att få knuffas lite. Men ibland blir det ju faktiskt lite för fula knuffar och lite för mycket slag... Så ibland gör domarna rätt i att blåsa, men lite mer hade de gärna fått släppa. För som det är nu "blåser de ju nästan sönder" matcherna.

Nu måste jag sova så att jag orkar heja fram guldet imorgon ;) Godnatt :)


And all I really want from you is to feel me
Yeah, the feeling inside keeps building
I'll find a way to you if it kills me
If it kills me
It might kill me

Text från den här låten


20100102

Dagens datum - palindrom ju! Totalt onödigt inlägg, men tänkte bara uppmärksamma er om det :)


Hej mitt vinterland

Kom hem från skidåkningen för ungefär en och en halv timme sedan men har fortfarande ont i fingertopparna av kylan! I tåspetsarna också. Usch för -15 grader... Men skönt att åka skidor faktiskt. Trevligt sällskap dessutom :) Haha, det blev en mjukstart idag, det var ju faktiskt första gången för säsongen. Men mer ska det bli! Vi har ju vårt mål att kämpa för - ibg10!

Skidåkningen var bara ena halvan av den planerade träningen idag. Vi hade tänkt dra ner till Ryssa (Unihoc Arena, fd Ryssahallen) efteråt och träna lite skott - vilket jag behöver! Men tyvärr var det låst så vi fick hoppa över det :( Hur ska jag klara mig utan innebandy ända tills nästa måndag?! Visst, jag ska kolla på min lillasysters cup i Ö-vik.. Men det är inte samma sak - jag vill ju spela! Jullov från skolan är bra, men från innebandyn?! Nej tack!

Nu måste jag börja packa tills imorgon. Åker hemifrån vid halv åtta(?), så det blir ingen sovmorgon imorgon heller.

Förresten, som ni ser är headern fixad. Men det är himla svårt att få den perfekt! Det finns ju så många olika sätt att göra den på, därför lär det också bli många headerbyten - men det får vi leva med :)


Nytt år, nytt bloggförsök

Och självklart även på en ny blogg.
Har grejat lite med designen hela dagen. Är inte helt nöjd än, men det får duga sålänge!
Håller just nu på med headern - ett jäkla pill med den alltså! Men den är nog snart klar :)

Jag har lagt ned den tidigare bloggen. Det kändes dumt att fortsätta med den efter ett så långt uppehåll, så nu blev det nystart! Vilket också passar bra nu när det är nytt år :)

Det fick bli ett kort inlägg nu, måste snart sova! Ska upp nio imorgon! Oj, vad tidigt :S Speciellt jämfört med alla andra dagar på lovet, då jag gått upp tidigast halv elva. Måste dessutom ladda inför säsongens första skidtur som jag ska göra med Linda imorgon. Jag trodde aldrig att jag skulle få skriva det - men jag längtar faktiskt!

Jaja, godnatt :)

RSS 2.0