June 30th

Sinnessjukt goda jordgubbar till frukost.

Fick ett armband av bästa J. Köpt i Bulgarien, där hon spenderat de två senaste veckorna. Tack!

Hejhoppsan! Jag har haft ännu en grymt bra eftermiddag i solen. Denna gång med Josefine och senare även Lydia. Lunch på Helmers, kikande i affärer, fika på Kaffestugan och massa, massa snack. Awesome. För bara några timmar sedan var himlen helt blå, men helt plötsligt utbyttes den blå färgen mot någon slags gulgrå nyans och det började spöregna. Kul liksom. Det verkar dessutom som att regnet håller i sig några dagar framöver. Tack, skitväder, för att ni förstör min helg. Men vänta nu... Det ska ju inte få hända!

Miss March


1 2 3 4 5

Alltså, jag MÅSTE bara rekommendera denna film! Jag skrek av skratt hela filmen igenom. Den är så sjuk och på något sätt totalt surrealistisk, men ändå helt verklig, att man inte kan annat än älska den! Det enda som drar ner betyget är att den är alldeles för kort. Haha. Kort sagt: SE DEN, NU!

Bara vanlig galenskap

Skeer-taggning på bilden, därav de galna minerna

Hej! Jag har haft en galet bra dag med underbart bra betyg och trevligt häng med en grym Linnéa! Vi hann med en promenad med hundarna, en cykeltur till Donken för att köpa glass (men såklart funkade varken glass- eller milkshakemaskinen så vi stack till Maxi istället och köpte varsin halvliter från SIA, tipstips!) och en massa glassätande och snack på en filt i solen. Galet bra. Nu ryker nagellacket jag hade på tårna på Skeer (efter snart tre hela veckor, sjuuukt). Sen hoppar jag in i duschen för att bli av med all solkräm och göra min legs lite slätare, för det skadar ju aldrig! Ciao.

LÄTTNAD

Ligger egentligen ute och solar, MEN mina betyg hamnade nyligen i brevlådan! Jag kunde inte annat än att sticka ut och hämta kuvertet för att sedan slita upp det, med skakande händer. Nervositeten sköt i höjden. Sen snabbt, som ett plåster, kollade jag igenom allt. Och helvete, satan i gatan, god damn it - jag kan inte vara annat än supernöjd! Så det är klart som fan att jag är det! Nu äntligen kan jag ta sommarlov, på riktigt! CIAO.

00.32

Sorry about dagens näst intill obefintliga uppdatering, men jag har (liksom resten av Sveriges befolkning, antar jag?) legat ute i solen och fixat brännan en aning. Läste ut andra boken i "Shopaholic"-serien och började på den tredje. Gaaalet bra ärom. Hihi, geeez, min svenska är i botten. Måste medge att jag nog saknar skolan en aning. Faktiskt. Tror det i alla fall. Men vet inte for sure. Något jag däremot vet är att jag snart ska sova och att morgondagens uppdatering antagligen kommer vara minst lika dålig som dagens, eftersom det tydligen ska bli fint väder imorgon också! Anyway.. godnatt!

Hey U mature? Ellleeeer...?

Hehe, I've got a confession to make... Jag fullkomligt ÄLSKAR all Mange-spam på youtube! Om det beror på brist på annat eller om det helt enkelt är satans roligt har jag verkligen ingen aning om. Men hur som helst så känns det så jäkla bra att alla som inte vet vad alla Mange-comments handlar om blir totalt förvirrade, galet nyfikna och bara helt sjukt irriterade. Goddamnit, good shit.

Satan i gatan, moget inlägg. Hej, jag är 12 typ. Fast nä.

What happens when I'm bored

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Sommar på ingång?

Efter två hela veckor med jobbig förkylning och dåligt väder hade detta inte suttit helt fel! Några grader varmare skadar inte heller. Och jag skulle inte direkt gråta om de där molnen också försvann. Men jag klagar inte om det "bara" blir som på bilden. "Hej, hej, sommar" nu kanske?

Midsommar 2011

Systeryster, lillkusin och vår tremännings jobbiga men gaaaalet söta kids.

Jag och lillkussen, storkussens keps på mitt huvud. Vackert!

Hallå där kött och blåbär! Hoppas ni haft en totally awesome midsommar, för det har typ jag haft! Chillat till tusen med ett gäng underbara släktingar. Suttit uppe i en fäbod och spelat tv-spel, spelat kort, glott på film, umgåtts och - hör och häpna - kommit trea på de vuxnas tipspromenad! Må hända att jag har min lilla iTelefon att tacka för det där sista, men det stod ju inget i reglerna om sånt... Bör kanske tillägga att mami vann och papi kom tvåa på samma tipspromenad, det var utslagsfrågan som avgjorde. Dumt val av utslagsfråga var det också; man skulle gissa längden på majstången (innan den restes). Googlade på ett A4-pappers längd och använde det för att mäta längden, hehe. Drygt 55 A4-sidor lång var den, d v s 1640 cm. Hihi, buuusigt. Men det var faktiskt 10 st som hade 12 rätt, så vi fem (jag, mami, papi, moster, kusin) var nog inte de enda som hade en smart fåne till vår hjälp.

Glad midsommar!

Nu hänger jag med mormor och morfar till världens bästa fäbod för att spendera midsommar tillsammans med delar av min underbara släkt! En traditionsenlig midsommar med massor av skratt, prat, skvaller, sena kvällar och bara ren njutning. Och såklart en bloggpaus, vilket behövs. Ha det bäst allihopa, för det ska jag.

Fest hos Mange, Niclas röker

Sånt där som är totalt awesome mitt i natten. Åtminstone var det så för mig natten till idag.


Confirmare

Skriver om dagens konfirmation, med risk att då och då låta som en gammal kärring med alldeles för mycket gudasnack i huvudet...

Dagen började i kyrkan med redovisning och handpåläggning (själva konfirmationen).

Sen fortsatte det med mässa i Unihoc Arena.

Nattvardsmässa till och med. Årets vin var däremot en besvikelse, tydligen var det bara druvsaft.

Jonas & Chrille - stiligare, skönare och snyggare konfirmandassistenter får man leta efter!

Erika hade Orsa-dräkt och stack ut bland mängden av Mora-dräkter.

Slängde ut 2 liter jordgubbar på något som sedan blev en galet god tårta som avnjöts tillsammans med världens bästa släktingar efter att vi alla ätit suveränt gott käk.

EN RÄTT SÅ AWESOME DAG. KORT SAGT.

Pressypress

Nu sticker jag på syrrans konfirmation, ha det bäst!

New in

99kr + 18kr(realisation). Båda från JC.

01.12

Hej, hej, hemskt mycket hej! Har ni haft en bra dag? För det har typ jag! Har inte gjort sådär överdrivet mycket, men ändå känns det som jag haft en riktigt bra dag. Vet inte varför. Gillar däremot känslan stenhårt. Kanske är det för att jag äntligen börjar bli friskis? Ja, det måste nästan vara så! Eller beror det kanske på att jag tittat lite på den DVD vi fick av vår lärare nu när vi slutade, DVD:n från Västkustresan? Det är också fullt möjligt! NV10 får mig verkligen på bra humör! Älskar allihopa, more or less. Saknaden är typ huge. Dock inte vad gäller den där lilla detaljen som kallas "plugg"... Har glömt vad det är men vet att det inte är något jätteroligt i alla fall!

Har hur som helst hunnit med en tur ner på Mora idag med mami! Fyndade en del REA-grejer. Bl a lite nytt under, en iPhone-väska (for London, hihi) och ett armband. Dessutom kirrade jag present till världens underbaraste lillasyster som just nu bor på Unihoc Arena, vilket hon har gjort sedan en vecka tillbaka. Innebandykonfirmation är det som gäller för hennes del och det är alltså hennes konfirmation jag fixat present till! Ska bli så kul att se sötnöten i kulldräkt imorgon, hihi. Och att träffa släkten har jag heller inget emot. Förresten hann jag även med ett besök på UA idag. Kollade på konfirmandernas match mot ledarna. Det bevisades att gammal är äldst (att rutin slår klass, bla bla) och ledarna vann med uddamålet!

Nu ska jag kolla klart på DVD:n med min underbara klass, sen ska jag sova! Godnatt.

Vinnarna i svart, förlorarna i vitt.

Back into confusion

But that's where I like it the most. So I guess that's where I belong.

Kärlek på menyn


1 2 3 4 5

Såg trailern till den här filmen ett stort antal gånger men tänkte ändå inte titta på den i förrgår när den visades på tv. Visst, trailern gav faktiskt intrycket av en rolig och romantisk film, men klockan började bli mycket och jag planerade en tidig kväll i hopp om att bli frisk någon jäkla gång. Sen när jag väl låg där i soffan drog filmen igång. Jag hade som sagt tänkt gå därifrån, men orkade inte och började istället slötitta på filmen. Jag blev fast. Och med facit i hand vet jag att jag hade ångrat mig om jag istället gått och lagt mig. Denna film visar verkligen upp flera sidor av kärleken, både tragiska och underbara. Och precis som vanligt innebär de underbara sidorna mest sånt som aldrig händer någon annan gång än just på film. Det handlar om den underbara kärlek man själv önskar uppleva - bara det gör filmen sevärd!

20110620, BD of EC

Igår, under min dag i tv-soffan, hann jag se en hel del! Bland annat "Paris Hilton's My New BFF". Helt värdelöst, på riktigt, men samtidigt så underhållande. Ett perfekt program att titta på när man inte orkar eller vill använda alltför stor del av sin IQ. Showen visades i princip hela dagen och jag måste faktiskt säga att under de 3-4 program jag såg gjorde miss Hilton rätt val hela tiden, vad gällde vem som skulle skickas hem. Så att... det var ju bra... typ. Not that I mind liksom.

Drog också in en något större del av mitt so-called intellekt genom att titta på två filmer, "En galen natt" och "Kärlek på menyn". Men det var också pretty much it. Idag har jag inte ens sett en film. Oh geez, det går bara utför! Antar att sömn ligger högt på min TO DO-list över de närmsta timmarna.. Jag har såklart ingen sådan lista, men jag skulle kunna ha, right? Aja, sömn var det. Men inte än. Hihi, godnatt!

Läste förresten på denna väl insatta tjejs blogg att en viss Edward Cullen tydligen har födelsedag idag! Hihi, GRATTIS lär man ju säga.

En galen natt


1 2 3 4 5

Egentligen en riktigt bra film med rätt kända skådisar. Jag var inte alls påläst om vad filmen skulle handla om när jag började titta på den, så för mig blev allt en liten chock. Den börjar nämligen på ett sätt som inte direkt skvallrar om vad som kommer hända längre fram, vad som kommer hända under den där galna natten. Om det är positivt eller negativt låter jag vara osagt. Se den själv och avgör, vettja! För sevärd är den verkligen!

Fäller en tår & citerar bästa Björn


"Det är ju kul när det går bra för andra."
Alltid. Eller? Jag ställer mig tveksam till det. Men ja ä inte bitter.
Och självklart fäller jag ingen tår, det lät bara så bra, haha.

Bota halsont? Hjääälp

Jag spenderade hela gårdagen i tv-soffan. Orkade helt enkelt inget annat. Öppnade knappt datorn. Där har ni förklaringen till att det blev tyst på bloggen igår. Min satans förkylning vägrar ge sig och hjärnan går på halvfart - knappt det. Därför blir det halvdöda inlägg, som inte alls kräver någon hjärnverksamhet. Men det kanske är lika bra, nu när det ändå är sommarlov!

Sitter just nu och häller i mig te samtidigt som jag desperat försöker komma på bättre sätt att bota halsont. Kommer inte på några. Blää. Vill bli frisk nununu! Palla vara sjuk på torsdag liksom (systerysters konfirmation). Och på fredag och lördag (midsommmmar!). Nej, fyfan. Äh, nu väntar tv:n för ytterligare en eftermiddag med mitt sällskap... Hihi, ciao!

Ta mig tillbaka

Till varma nätter. Med människor jag älskar. Platser jag beundrar.

Lördagen den artonde juni

Sitter i mitt nystädade rum och väntar på typ väärldens godaste mat, lax och ratatouille! + typ potatis eller nåt. Förkyld som fan är jag också, men just nu känns livet rätt bra ändå. Kanske främst tack vare att jag äntligen orkat rensa undan åtminstone hälften av allt skräp (bl a en massa skolgrejer) som legat i mitt rum. Äntligen kan jag andas här inne, hehe. Nu vet ni att jag lever i alla fall! Hoppas bli friiisk snart så att jag slipper nörda bort mer tid av det alldeles för korta sommarlovet framför tv:n och datorn... Ciao.

Jag trodde bättre om dig


Äta bör man, annars dör man

I desperat brist på näst intill allt utom en mängd förkylningssymptom slänger jag in en bild på dagens frukost. Kul att tekoppen är större än filskålen liksom. Aja, nu ska jag sova så att jag blir friskis någon gång. Godnatt!

Att få bli en ny Columbus

Du sa att du har alltid avskytt kärlek på film,
där de hänger sig för hjärtats skull framför kameran
Du menade att deras tårar kostar miljoner,
att Romeos och Werthers död är konspirationer
Att ingen nånsin dött för kärleken,
som en lögn som inte synats än

Jag skär upp hela stan för dig

Favoriten just nu: Simon Norrsveden – Att döda för

Söker skäl för sömnlös tid

What happens at Skeer stays at Skeer. Men det man lyckas få på Skeer (exempelvis i form av virus, hehe) följer tyvärr med hem. Jag är åtminstone gaaanska säker på att det är vad som har hänt. Å andra sidan är jag inte heller ensam om att vara sjuk nu, som jag har fattat det. Det är ju ändå liiite positivt, right? Dessutom var kvällen/natten på Skeer verkligen värd några sjuka dagar. Det är ju ändå kasst väder nu liksom.

Trots att jag är långt ifrån frisk stack jag till skolan idag. Hämtade bildgrejer och snackade med SYOn. Blev inte mycket klokare av det sistnämnda (inte det förstnämnda heller såklart, haha), men nu har jag i alla fall fått klarhet i hur saker och ting ligger till. Nu är det bara upp till mig att fatta ett beslut - det är det som är det svåra.

D A-R

Cool snubbe. Ännu sötare, snyggare, hetare IRL (tuff förkortning liksom) än på bild.

Just another Bible

Bara för att grymmaste JAG har sett UNDERBARASTE, BÄSTA, SÖTASTE & MEST FANTASTISKA Daniel Adams-Ray idag. Grejen är den att allt som är bra med honom blir miljoner gånger bättre live. I'm in love. Typ.

Hur som helst innebar det tyvärr också en gigantisk risk att bli sedd i tv-rutan i höst. Here it goes: När vi kom dit stod vi rätt långt bak i kön (sista halvan iaf). Vi tänkte "Yes, då hamnar vi högt uppe och slipper bli filmade så mycket!". Livet lekte alltså. När vi kom in i tältet fick leken ett abrupt slut då en jobbig jävel (det var mest hennes handling som var jobbig) frågade mig hur många vi var. Jag svarade "2" eftersom det var så. Då visade hon oss till raden allra längst fram, som i princip var på scenen. "Fuck it" tänkte vi först, men insåg sedan att det var de absolut bästa platserna! Första parkett innebär ju gaaalet nära till artisterna (och då i huvudsak Daniel Adams-Ray). Tror faktiskt vi lyckades undvika kamerorna rätt bra då i alla fall. Hallelujah!

Annat var det när showen var slut och vi kom ut ur tältet. Då lyckades nämligen några andra jobbiga jävlar fånga in oss i en jobbig intervju. Dog. Tusen gånger om. Tror inte jag sa mycket mer än "Daniel Adams-Ray". Så OM det skulle råka hamna på tv i höst vill jag bara underrätta er om att jag inte alls var särskilt närvarande under där satans intervjun. Planerar alltså inte att bli famous, om någon trodde det.

Nu ligger jag i alla fall i min säng och fryser - trots ett tjockt lager kläder. Känner mig inte precis frisk (så att ni inte missförstår liksom). Ska snart glo igenom bli-kär-i-Justin-Bieber-filmen som jag pratade om tidigare idag. Bara för att jag inte orkar sova. Skit samma om jag är sjuk, imorgon ska jag till skolan! "Varför?" undrar ni då. Jo, det är för att hämta mina bildgrejer och ha ett litet eller stort (don't know yet) samtal med SYOn. Wish me luck, I'll need it!v Kyss och godnatt!

Som nån som du kan döda för

Hihi, ändrade planer! Hinner inte se filmen innan jag måste åka till Orsa. Blev tvungen att fixa lite saker innan jag kunde sätta igång den (fick bl a ett väldigt, väldigt kryptiskt mejl ang mitt mattebetyg av just min mattelärare) och plötsligt blev klockan lite för mycket. Får väl se den ikväll istället, antar jag. Nu dunkar jag underdunderbara Simon Norrsveden och planerar snart att duscha och börja fixa mig inför kvällen! Ska försöka hinna läsa lite Shopaholic också. Vi får la se vad tiden räcker till! Ciao.

June 13th

Såhär trevligt hade jag och bästa J det igår. Vi trampade ner till Saxviken och tog först varsin glass. Sen hamnade vi på bryggan ett tag och bara chillade och snackade. Två veckor utan henne nu, kan bli tufft.

Nu ska jag kolla på "Justin Bieber: Never Say Never" för att se om filmen lyckas få även mig att bli kär i honom. Är rädd att det blir så faktiskt. Aja, CYA.

Don't waste your time being bored


Startar sommarlovet på bästa sätt

Äntligen, äntligen, äntligen har vi bokat biljetter till morgondagens tv-inspelning av Moraeus Med Mera, på Orsa Camping. Enda anledningen till biljettköpet är såklart mannen på bilden, underbaraste och bästa Daniel Adams-Ray ♥
Vågar dock inte riktigt tro på det förrän jag ser honom. Gaaah! Underbar.

Mina nya älsklingar!

Köpte dem igår. På Skohuset. Invigde dem igår. På Skeer. Älskar dem idag. Var jag än befinner mig.

Taggiga tjejer, busiga grejer

Och självklart var det bara vanlig saft i flaskorna! Eller hur, Linda?

Och nog fan hade vi roligt!

Bjuder er på ett litet urval av de bilder från Skeer som hittills laddats upp på Facebook. HELVETE VAD KUL DET VAR!
Fotograf: Jones Kizil

I do it because I can

Good morning, folks! Vaknade för en timme sedan och har sedan dess hunnit avnjuta dundergod fruktsallad ute i solen. Varmt som satan är det också, men jag klagar inte! Nu sticker sliten tjej ut för att bättra på brännan, läsa en bok och bara njuta av att ha fucking sommarlov! Bara för att jag kan liksom. Peace.

I got that devilish flow

TJA FOLKET. Kom nyss hem från tuffa, coola Skeer. Har haft en grym jävla kväll och natt! Blev några erfarenheter och nåt nummer rikare. Dessutom har jag så ont i fötterna att jag snart går under. Jag är också så dränkt i svett efter allt dansande att det känns som jag varit ute i värsta regnovädret. Min hörsel sviker och jag har någon slags tinnitus. Men fy satan i gatan vilken galet underbar kväll och natt det har varit! Nu blir det duschen (är ju tvungen!) och sen säängen. God fucking natt.

Det är på Skeer det sker

För att vi typ är fettttt tagggg på Skeer! Och för att jag typ verkar gilla att gapa! CIAO FOLKS, IT'S PARTY TIME!

It's Friday

Älskar håret. Kläderna. Skorna. Väskfan. Cleant, ledigt och snyggt som satan. Typ som delar av mitt rum alltså. Har sorterat nästintill alla miljarder papper som fanns (och fortfarande finns) i mitt rum. Har också lyckats städa ur och omorganisera min underklädeslåda, vilket var fullt nödvändigt! Nu måste jag sova. Imorgon ska bli en bra dag. Det måste bli det. Fika och skolavslutning på morgonen, stan och lunch med bästa Linda därefter och såklart Dalarnas största avslutningsfest på kvällen. Let's make this a big day ffs!

Jakten på life quality

För ungefär 20 månader sedan fattade jag ett beslut som kändes så rätt då. Otroligt rätt. Cirka 6 månader senare fick jag ett besked jag absolut inte önskade. Det fick mig att gråta. Jag kände mig kass, jag var kass. Men tänkte att "Det går ändå. Och nu slipper jag ju hemskheterna!". Då kändes det bra igen. Mina underbara päron kämpade för rättvisan och rättvisa skipades. Tårarna utbyttes mot glädje. För ungefär 9 månader sedan nådde glädjen sin kulmen. Det var grymt då, första kvällen. Bara någon vecka senare råkade jag ut för ett gäng riktiga glädjedödare. Jag kördes återigen i botten. Därefter har jag klättrat uppåt och ramlat ner igen flera, flera gånger. De senaste månaderna har varit en riktig berg-och-dalbana. Både vad gäller detta och övriga livet. Nu tror jag mig veta vad jag behöver. Jag behöver frihet. Jag tål inte att vara hårt kontrollerad och styrd 24/7, året om. Det går bara inte. Jag blir frustrerad och deprimerad. Jag vill inte vara något av det. Jag vill vara fri den lilla tiden jag kan. Vara min egen boss liksom. Hoppas mina planer går i lås och att allt löser sig som jag vill. Eller åtminstone på ett positivt sätt. Framtiden är viktig. Jag måste satsa på den.

Du får leva med det

Rockar lite emostil. Trots att jag just nu är så oemo som jag tidigare bara varit innan en viss person kom in i mitt liv och började fucka upp min hjärna. Men jag ångrar inget, det var också helt underbart now and then. Helt sjukt, fantastiskt underbart. Ångrar inget. Önskar ibland tiden tillbaka. Men vet att det är fel. Eller?

Efter att ha lyckats ta mig igenom hela ettan på NV är jag allt annat än emo. Avslutade skiten med flaggan i topp - MVG på sista provet! Blev typ lite glad sådär. Imorgon är det avslutning, vilket betyder att jag troligtvis inte kommer träffa mina underbara classmates på två månader. Jag är skitskraj. På riktigt. För det första kommer jag sakna dem ofantligt mycket. För det andra finns en jobbig rädsla att saker kommer ha förändrats efter sommaren, att vår sammanhållning och vår gemenskap försvunnit. Det får inte ske. Älskarom.

Känner bara för att tillägga att jag älskar trevliga människor. Älskar. Bara sådär plockat rakt ur luften liksom.

Last night I said I was fine

But I lied.

Just have a little patience

Hej! Efter sisådär en hel veckas bloggkoma planerar jag att vara back on track igen. Det har varit typ dödligt skönt att knappt använda datorn faktiskt. Inte ens så att jag tänkt på det - otroligt nog. Istället har det hänt en massa annat. Intressant eller inte? Vet inte. Både och, antar jag. Har ni tur så kanske jag delar med mig av lite. Men just nu ska jag ta ikapp alla BB-avsnitt jag missat den senaste veckan. Ciao.

RSS 2.0