Du försöker hålla masken

Nu sticker jag och mina lockar till Noret för vad jag hoppas och tror blir en SUPERkväll med bästa J. Ciao.

Messsss

Så här ser mitt stackars skrivbord ut just nu. En städning vore knappast överflödig. Nu vet jag hur min fredagsförmiddag ska spenderas!

Tvåtusenelva nollfyra tjugoåtta

Efter att i drygt två timmar slitit som ett djur med ett gäng mattetal har jag gjort mig förtjänt av en dusch och några timmars innebandy. Världens bästa innebandycup (Buster & Starlet cup) inleder ikväll årets första helg. Min kusin lirar, så jag lär ju kika lite! Kan dessutom underrätta er om att matten inte alls var så hemsk att jobba med som väntat! Kanske till och med att det blir mer matte under lovet? You better keep your expactations down, though. Ciao.

Bara repetition, repetition


Tanken på År to the E makes me fall apart.

Jag kom nyss hem efter att ha varit ute på en liten promenix med lugna Ronja och vilda Birka. Våra hundar alltså, för att förtydliga, hehe. Och som om inte det vore nog planerar jag nu att - hur sjukt och ovanligt det än må låta - motvilligt öppna matteböckerna. VG i matte känns fullt möjligt att uppnå. Men det mer eller mindre omöjliga lockar mer. MVG, here I come. Jag kan väl få drömma i alla fall?

Satan i gatan

Jag försökte motstå. Försökte att gå mot strömmen genom att inte tycka om låtarna. Försöker du, så låt bli. Det går helt enkelt inte att undvika att älska denna platta!

Echo

Hallå där kött och blåbär. Inte många ord på bloggen idag. Mest bilder för att visa mina tankar. Har nämligen inte gjort mycket annat än tänkt på allt mellan himmel och jord (förutom allt plugg såklart...) idag. Har dock kollat på två GG-avsnitt och planerar dessutom ett tredje! Det händer mycket där på andra sidan Atlanten nu kan jag lova. Nu börjar BB, sen GG. Älskar förkortningar. Försöker däremot att använda dem så lite som möjligt. Det är bäst så. Mer ordentligt liksom.

GO WEST

ph weheartit

Tjejer säger han är player

ph weheartit

Details of today

Efter en galet trevlig eftermiddag på stan med Linda fick dessa godingar - efter mycket om och men - följa med mig hem. Kapade tröjan på rea och bikinin blev köpt (med presentkort!) på impuls efter att ha blivit sneglad på ett antal gånger tidigare. Nöjd so far. Bikinin är dock plomberad för säkerhets skull, hehe.

Som jag hade dig förut

ph1 weheartit. ph2 eget.

Home, sweet home

Kom hem igår, one day early, hihi. Inte många gånger tidigare som jag har varit så glad över att komma hem som jag var då! Varför vet jag inte. Inga frågor om det, tack! Anyways, igår började jag känna av träningsvärk i magen. Konstigt, tänkte jag då, med tanke på att jag inte alls tränat ordentligt sedan i tisdags. Sen insåg jag att jag ju faktiskt varit hostig sedan i onsdags. En ny upplevelse kan jag lova er, att få träningsvärk av att hosta! Illa.
Har slitit som ett djur idag, heheheh. I alla fall i typ en timme, då jag sandpapprade en träbänk för att sedan kunna lacka den. Kuuuul liv. Äh, så hemskt var det faktiskt inte riktigt. Efter denna lilla ansträngning började dagen på riktigt. La mig i solstolen med boken jag började läsa i förrgår. Några soltimmar senare var boken utläst och min hud några nyanser mörkare. Hur underbart är det inte, att redan i april (APRIL!) kunna se mer eller mindre tydliga bikinimärken på kroppen? Fan-fucking-tastic. Toppade dagen med grillad kyckling. Vad som händer nu och några timmar framöver är ännu ett frågetecken, men det blir nog inget som är värt att skriva om. Nu vet ni att jag lever i alla fall. Kyss.

GLAD PÅSK!

Nu lämnar jag offentligheten över påsk. Sticker upp till en fjällstuga och fortsätter stekandet. Några dagar utan internet. Alltså några dagar utan update på bloggen, jag har nämligen inte pallat att fixa några tidsinställda inlägg. But hang in there, CYA on Monday! Tårttime @m&m, sen sticker jag! Ciao.

@ UA

Sitter i seket på UA och schteker sönder. Turnering mellan S:t Mikaels IBG och Lugnets (Falun) motsvarighet. LET'S RULE NU MORA!!!!! Fick nyss äran att moppa rent ute på planen. Blää. Ont i halsen har jag också. Och hostar som fan. Livet leker när jag steker. Hehe.

Snart blir det more of this:
Men nu börjar matchen, ciao!

My throat is killing me

Hej. Jag mår kasst, för den som undrade. Och då menar jag inte mentalt, utan fysiskt. Vaknade upp som frisk. Ett par timmar senare kände jag ett litet, litet behov av att hosta. När jag kommit hem från skolan valde halsen att göra uppror och jävlas med mig den också. Och nu sitter jag här, i min säng, med störtont i halsen och en jävlig hosta. Det är äckligt hur fort sånt där skit kan gå. Jag är förkyld alltså, om det nu var någon som inte uppfattade det.
Glömde tidigare att nämna dagens lilla matteprov inom områdena statistik och sannolikhet. Troligen glömdes det bort eftersom det faktiskt var ganska enkelt. Svarade på allt och kände mig säker på nästan allt, förutom på de uppgifter jag endast kände mig ganska säker. Fick förresten veta att det preliminära antalet nya naturare (alltså 95:orna, som börjar i höst) är 30 personer. Trettio nya smartisar. Trettio nya matteB-tortyr-offer. Trettio nya wonderful people. I ain't complaining. Kul att folk vill representera programmet, trots dess smått skräckinjagande rykte.
Ska försöka sova mig frisk nu, thank God för morgondagens sovmorgon! Börjar 9. På UA. Godnatt!

I let the bad ones in

Cyklade hem från skolan med en onsdagstung väska på pakethållaren. Smått plågsamt, precis som vanligt. Men då insåg jag något som gjorde det så mycket enklare att cykla den sista biten; JAG HAR INGET PLUGG. Visst, matten bör bli nött dagligen. Bör bli, men kommer nog inte bli. Har hur som helst bara en skoldag kvar innan jag äntligen får påsklov. Sista lovet i ettan. Snart är det sommarlov. Det är helt sjukt hur fort tiden år. Som sagt, en skoldag. Bara IBG, på Unihoc Arena. Något som förhoppningsvis innebär mindre tankeverksamhet! Nu tänker jag smygstarta firandet av det stundande lovet genom att kolla på gårdagens BB-avsnitt, vilket jag missade då jag istället kollade på en rolig men riktig äcklig och rätt läskig skräckis. Sen blir det nog stan en stund, för att byta och lämna tillbaka lite stuff. Ciao.

Vid liv, trots NP-i-matte-pressen

Wooops, död-blogg-dag idag. Har knappt hunnit tänka på annat än svenskaredovisning, matte och träning. Där har ni förklaringen. Sovmorgon imorgon. Där har ni (mamma) förklaringen till den sena tiden.
Kungligt (ett ord jag använder överdrivet mkt just nu, vrf vet jag ej) IBG imorse. Efter att först ha cyklat de ca 6 kilometrarna till UA, för att överhuvudtaget ta mig till lektionen, inleddes skoldagen med 45 minuter löpning i Hemus underbara terräng. Det gick så lätt. Så sjukt lätt! Till och med lättare än förra måndagen. Helgalet. Men SÅ skönt!
Svenskaredovisning sista lektionen. Hade förberett mig 0,01 och väntade mig därför en kass prestation. Min improvisationsförmåga brukar dock överraska mig i sådana situationer - och så även idag. Läraren hade inget att klaga på, så på något sätt måste det ju ha varit the right way ändå. Också helgalet. Men SÅ skönt!
Träning igen på kvällen. Första gången med laget sedan skadan. Jag bestämde mig för att sticka dit 25 minuter innan den började! Hej impuls. Och tur var väl det, särskilt med tanke på att vi - med mig inkluderad - endast var sju spelare. Vi körde hur som helst smålag hela timmen, helt sjukt kul! Ångrar inte att jag åkte dit. Inte för en sekund. Halvgalet. Men SÅ skönt!
Matematik är inget jag gärna pratar om just nu. Jag tänkte ändå låta er få lite koll på läget. Om ca en månad drar de nationella proven i Ma A och Ma B igång. Fyfan. 3 prov. Sammanlagt drygt 7 timmars provtid, if I'm not mistaken. Jag kommer dö av tristess och ångest. Särskilt på Ma B, vilket jag inte kan någonting om typ. Och om det är något jag inte klarar av på Ma A kommer jag gå under. Eller åtminstone sitta där på den obekväma trästolen och önska att jag gjorde det. Nej, fyfan vad deppigt. Inte direkt helgalet. Och knappast skönt.
GODNATT, lovers and haters.

You gotta love Facebook

Vilka möjligheter. Vilken glädje. True love.

Tre hela månader


Tur att tiden gått fort.

c00lbrunbrud.se

Kom nyss in efter att ha suttit ute i ett par timmar. Allt med förhoppningen att få någon slags bas till den beach11-bränna jag fantiserar om att få. Hahaha, drömtänkande. Men nog fick jag väl ändå liiiite färg? Satt ju faktiskt ute i bara shorts och linne! Hehe, aja. Drömma kan man ju. Och det kommer jag fortsätta göra i några timmar, dock om helt andra saker.

H&M

Som den trogne bloggläsaren nog vet var jag ner på Mora en snabbis i fredags. Blev kär några gånger bara under den korta tiden. I både det ena och det andra. Mestadels kläder dock. Fick med mig de här riktigt sköna plaggen hem i alla fall. Vet dock inte alls om jag ska behålla dem... Byxorna är svåra att matcha, så jag funderar på att leta reda på ett par i svart/grått/vitt/brunt att köpa istället. Klänningen är ett frågetecken den också. Vet inte riktigt om det är min stil att ha långklänning. Alltså känns inget av plaggen som ett 100% säkert kort. Men aja, VAD TYCKS? Be honest, I can handle it.

Kaozartat kungligt

Kom nyss hem från en rätt fett kunglig kväll med Josie och Lodi, @ Josies. En kväll där ordet kaoZ blev välanvänt. Vi gjorde egentligen ingenting, men allt vi behöver för att ha kul är our voices (hrm.. our words) och någonstans att gå. Eller sitta. It doesn't really matter. Hoppas på en minst lika kunglig morgondag. Kan bli rätt spännande med tanke på att man aldrig riktigt kan vara säker på vad som kommer ske och vad som mest är snack. Aja, thumbs-up until I know. Och kanske till och med därefter.
Kungligt verkar det dessutom ha varit i Malmö Arena idag. Djurgården vann damfinalen. Helt okej, trots att jag höll en tumme för IKSU. Men det var inte så noga. Det var en jämn match som avgjordes på tillfälligheter. Herrfinalen avgjordes också på tillfälligheter, kanske ännu tydligare än dammatchen. Warberg och Storvreta följdes åt genom hela matchen ända fram till tredje omgången suddenstraffar, då Storvretas Henrik Stenberg fick in bollen bakom Warbergs målvakt. Malmö Arena fylldes plötsligt av gränslös Storvretaglädje och tung Warbergssorg. Det måste ha varit magiskt. Och tänk er att vara Henrik Stenberg i just det ögonblicket. MATCHVINNARE. Galet.


Stockholms- eller Umeåjubel?

Chillar i soffan med SM-finalen i innebandy rullandes på tv:n. Sändning från Malmö Arena, en plats där jag hade kunnat befinna mig just nu om Mora hade lyckats knyta ihop säcken en enda hemmamatch i semifinalserien. Men icke. Aja, jag klagar inte. Jag trivs minst lika bra hemma. Minst.
IKSU - Djurgården i damernas final. Jag hoppas på IKSU-seger, har tröttnat på Djurgårdsjubel efter tre raka förluster i UA. Däremot skulle det kännas bättre om Djurgården vann, då åkte ju Mora ändå ut mot de svenska mästarna. Och det är knappast något att skämmas över. Djurgården har de dessutom bevisat sig vara snäppet sämre (eller iaf mindre tursamma) än, medan IKSU - Mora skulle kunna ha stora chanser att sluta med Mora-seger. SM-guld för Mora vore inte så illa. Drömtänkande. Snart blir det tydligen kaffe och munk. Det är bra mycket billigare här hemma än i Malmö Arena.

With hope for humanity

Två relativt korta kontakter med två väldigt oväntade människor återgav mig idag hoppet om människan och dess godhet. Vågade aldrig tro att något av det ens skulle hända. Därför känns det så otroligt bra när det ändå gjorde det.

Sitter just nu och smular ner sängen med Digestive-kex, med smör och ost på. KÄRLEK. Ska snart sticka ner på stan en snabbis. Vad som händer ikväll är ännu ett mysterium. So long.

While hoping to succeed

Redovisning av novellanalysen imorgon. Så var det sagt åtminstone, ända fram till sista lektionen idag. Vår lärare frågade oss då hur många i klassen som var redo att hålla framträdandet imorgon. Och döm om min förvåning (som man så vackert säger) när jag insåg att nästan ingen var redo. Hallelujah moment. Hoppas och tror på en framflyttning. Jag är bönhörd. Typ, hehehe.
Nu ska jag överanalysera allt knas jag ännu inte förstår över en kopp varm choklad eller kanske te? Who gives a fuck liksom. Godnatt!
Slänger in en bild från en av världens bättre platser för att lätta upp stämningen. En bild tagen under en bekymmersfri vecka då överanalysering inte existerade. November10, bästa november någonsin.

Såpbubbler

Ber om ursäkt för överflödet av otydliga, halvflummiga och mer eller mindre deppiga inlägg. Men det är ungefär så mitt liv är just nu. Jag fattar ingenting. Allt snurrar. Upp och ner. Bakochfram. Snett eller rakt. Så sjukt, så galet, så jobbigt. Vet ingenting om någonting. Det som igår verkade vara det värsta tänkbara börjar nu istället likna något bra. Imorgon lär det vara tvärtom igen. Som sagt: Sjukt. Galet. Jobbigt. Solen skiner. Det är varmt ute. Jag borde gå ut, men det är ju varmare inne. Och man har ju fönster? Inte mycket mer än en månad kvar till mattenationella. Ännu mindre tid kvar till engelskan. Sex nationella prov - alla i maj fucking månad. Bara jag som känner att jag inte kommer ha något liv då? Bläää. USCH. Nej, lär försöka få rätsida på lite stuff nu. För det där med att tänka (läs; överanalysera allt) har ju tidigare varit ett bra koncept... NOT. Kyss.

Och jag skulle aldrig ramla mer

taggedwithblack@weheartit

Recent tweets


Short Message Service

Väntade på ett sms. Fick ett.
Förväntade mig bästa tänkbara.
Läste det. Fann istället motsatsen.

I keep on overanalyzing

Tog en paus från överanalyserandet av jag-vet-inte-vad. Historien? Nutiden? Framtiden? Överanalyserat är det som sagt. Istället tog jag mig i kragen (fast egentligen inte, eftersom jag inte har någon riktig krage) och funderade lite på en annan analys - novellanalysen. Tråkigt värre. Men långt ifrån så jobbigt som jag inbillat mig. Allt detta hände för cirka två timmar sedan (jag jobbar verkligen som bäst efter klockan 19-20 på kvällen!). Ett Big Brother-avsnitt och lite överanalyserande senare sitter jag nu i sängen, bara en tandborstning och en ansiktstvätt från att krypa ner under täcket. Sovmorgon imorgon - så nödvändigt. Bussen går 9, kan sova till 8. Lovely. Good night.

Now I know

I HAD SO MANY DREAMS, HAPPY ENDINGS
STUPID GIRL, I SHOULD HAVE KNOWN
THAT I'M NOT A PRINCESS, THIS AIN'T A FAIRYTALE
THIS AIN'T HOLLYWOOD, THIS IS A SMALL TOWN

With my head among the clouds

Nu har jag tydligen skaffat Skype. Varför vet jag inte, har ju inga kontakter! Haha, någon där ute som har Skype?

Har hunnit med drygt en timmes matteplugg också! Fick tummen ur röven till slut alltså. But that's enough for today, hehe.

Back then, kär och glad

These were the times. The times when love was something beautiful. Something perfect.
Those times are over. Now it's just problems all over. Problems and confusion. I'm confused.
LOVE CONFUSES.

Living the NV-life

Jag vill kunna och vara bra på saker. Helst allt.
Jag vill gå på en bra högskola, en av de främsta i Sverige.
Jag vill bli rik. Och då menar jag inte genom att vinna på Triss/Lotto/annatrandomskit eller gifta mig rikt - inte för att det skulle skada, men ändå.
Jag vill vara brabättrebäst, helt enkelt.
Visst låter det som rena barnleken? Bara att öppna böckerna och sätta igång ju! Men icke.
Jag borde ha alla anledningar att bli motiverad (läs ovan, hehe). Varför blir jag inte det?
Varför fortsätter det som numera är historia snurra runt i mitt huvud, ständigt på repeat?

GAAH. Jag blir seriöst galen. Det är så mycket jag vill bli, göra och uppleva. Men var finns tiden? Och motivationen? Kom ett steg på vägen idag i alla fall, efter skolan. Slutade två timmar tidigare än vanligt. Det var underbart väder och jag bestämde mig för att vara ute när jag kom hem. Men vad skulle jag göra för att inte bli rastlös? En tanke ledde till en annan som så småningom ledde till ett icke Viktoria-likt beslut. Det dröjde inte förrän springskorna var på fötterna och jag var ute i solen. Och sprang. Galet. Och riktigt, riktigt skönt! Hade fortfarande energi kvar i kroppen och spring kvar i benen när jag kom hem och klämde i mig två skivor Lingongrova och ett glas mjölk. Skönt att bara stänga av hjärnan en stund och istället vara totalt fokuserad på löpstegen och Workout-listan i min iPhone. Ojoj, märkte nu att jag skrev en hel bibel när jag egentligen borde plugga. Typiskt mig. Den där högen på bilden väntar på mig. Lockande? Nej, verkligen inte. KTH, Chalmers or whatever - here I come! I bästa fall...

NEVER SAY NEVER

ph's weheartit

Det var det det

Drömmen om SM-final i Malmö på lördag krossades. Det värsta (eller kanske det bästa, beroende på hur man ser det) var att det aldrig var något snack om saken. Åtminstone inte i slutet. 4-6 och slut på säsongen. Tack för en grym säsong b-rudar!

En skönsjungande gud


Killen kan sjunga. Han har ett hår man skulle kunna döda för att få ta i. Den där blicken får en att smälta. Lyssna på dessa låtar och snart är du också kär.
Ulrik Munther – Boys Don't Cry
Ulrik Munther – Life - Demo Version
En version minst 30 gånger bättre än Lady GaGa's: Ulrik Munther – Born This Way

'Cause we live and we die

Det har tagit timmar att inse det, men nu har jag bestämt mig. Idag blir en riktigt jäkla latdag! Åtminstone för hjärnan. Tröttheten efter gårdagen och natten lär sitta i hela dagen. Då är det inte ens värt att försöka skriva på den där långt ifrån uppskattade novellanalysen vi håller på med på svenskan. Så nu skiter jag i det och glor BB och GG resten av dagen! Kanske att det händer något ikväll? Jag vet inte. And I don't give a fuck either. Tar kvällen som den kommer helt enkelt. Det är bäst så.

"Ge dom bananer!"

HEMMA! Hur skönt? Jävligt skönt!
MORA-SEGER! Hur bra? Jävligt bra!
Kvällen blev bättre än jag vågat vänta mig. Nästan 10 timmars bussresa och två och en halv timmes hoppande och skrikande i klacken var vad som gjorde det senaste halvdygnet galet. Awesome. Underbart. Jävlar mannen, nu är jag glad! Ganska kul dessutom att det bara var vi Mora-fans som hördes i den där hallen på Söder. Det djurgårdarna kunde kosta på sig var en liten mesig applåd när deras lag gjorde mål - inte mer än så. Lätt gjort att överrösta deras klack var det också. Eller just ja.. De hade ju ingen! Riktigt härligt att vinna matchen både på planen OCH på läktaren! Tredje gången gillt hemma på söndag klockan 15.15 och SM-finalplatsen är säkrad. Det vore så jäkla grymt...

Mot huvudstaden!

Nu (om 24 minuter, hehe) taggar dessa snyggingar iväg till Estocolmo och hjälper damerna till seger mot Djurgården! Förhoppningsvis. Aja, det blir en awesome kväll anyways! So long suckers.

Han handla' på Jula

DEN. HÄR. VECKAN. HAR. GÅTT. SÅ. GALET. FORT. Och det är ju bara bra! För jäääklar vad jag har längtat till morgondagen. Totalt drygt åtta timmars bussresa väntar, allt för att få se Djurgården - Mora. Något annat än Moraseger FINNS INTE! Hemska tanke. Men helt förgäves åker vi inte ändå - enligt planen ska vi nämligen träffa Nisse. Längesen sist nu, så jag hoppas verkligen det blir som vi har sagt. That would be nice liksom, hehehe.
Hade utvecklingssamtal idag förresten. Det gick väl ungefär som vanligt, bra alltså, heheh. Men jag börjar inse att jag fan snart är vuxen. Om sisådär 10 månader är jag 18. Myndig. Aouch. Jag vill verkligen inte! Samtidigt är jag så sjukt glad att jag snart tagit mig igenom hela 11 år (ELVA ÅR!) i skolan. Ibland önskar jag att jag var liten igen, men inser då att jag hade haft alla dessa skolår framför mig. Och det är jag så oerhört glad att jag faktiskt slipper. Men det är väl ungefär det enda som är positivt med att bli äldre. Om ens det är det. Det vet jag ju inte förrän jag är vuxen. Lite läskigt faktiskt. Och allt ansvar och skit som kommer med att bli vuxen, uusch. Både positivt och negativt såklart. Det känns dock som att det negativa väger över. Tyvärr... Aja, nu ska det satsas i drygt två år till innan det är dags för nästan etapp i livet! En etapp jag kommer kliva in i med blandade känslor.

Nobody said life would be fair

Någon som känner sig pepp på att skriva om bläckfiskens pigment? Inte jag i alla fall. Och om det nu var så att någon av er svarade ja på frågan tycker jag att livet är riktigt, riktigt orättvist. Jag - som inte vill skriva om skiten - måste skriva om det, medan du som kanske vill skriva om det inte får chansen att göra det! Orättvist var ordet. Men det är mycket som är orättvist. Nästan allt faktiskt. Hela livet är fyllt av orättvisor, dumt nog. Tänk vad mycket gladare alla skulle vara om det inte fanns orättvisor... Typ jag. Du också säkert. Och alla andra. Alla utom den som aldrig blivit utsatt för någon orättvisa - om det nu finns någon sådan människa.

Jetdrift

Tänkte bara underrätta världen om att jag lever. Tror jag i alla fall. Det känns så åtminstone. Vet dock inte säkert. Har knappt vetat sedan den 17 januari. Men det var inte det jag tänkt komma till. Det intressanta (fast nä) är att jag just nu sitter och febrilt (typ iaf) skriver om förra veckans bläckfiskdissektion. Inte särskilt jobbigt egentligen, allt jag behöver göra är att välja tre av de saker jag lärde mig vid dissektionen, googla för att få mer fakta och förståelse och därefter skriva alltihop. Visst låter det rätt chill? Men ingenting i skolan är särskilt chill för mig. Jag erkänner, här och nu, att jag ofta är alldeles för ambitiös. Bra eller dåligt? Jag antar att det är både och.

De säger det var bättre förr

Movits! – Sammy Davis Jr.

Reload

Efter en skoldag med chill bild, tråkig engelska, underbar håltimme, jobbig spanska-redovisning (som dock gick helt okej!) och seg matte har den värsta besvikelsen över damernas förlust lagt sig. Nu taggar jag och Linda istället för att åka till Stockholm på fredag och (förhoppningsvis) se damerna tvinga Djurgården till en femte och avgörande match i Unihoc Arena på söndag. Det är tyvärr en lång väg till en andra seger (till Sthlm också för den delen), men har de lovat en femte match så räknar jag med en femte match! Ska överhuvudtaget bli riktigt kul att bara dra iväg på en bortamatch och bryta det vanliga tråkiga mönstret som jag just nu sitter fast i, omringad av plugg. Har en del att göra nu och vet inte riktigt vad jag ska prioritera. Men det blir la som det blir. Så länge allt är klart och inlämnat i tid är jag och alla andra nöjda.
Matte & sannolikhet? Biologi & bläckfiskdissektion? Engelska and prepositions?

Överlever genom viljestyrka

Att inte ångra det man enligt allt och alla borde
Att inte hata den man enligt allt och alla borde
Att vara så lättad och lycklig som man verkligen inte borde
Och att samtidigt vara helt jäkla förvirrad
Det är så galet
Så sjukt
Så idiotiskt
Så skönt
Så starkt
Så moget
Så underbart
Så Viktoria, helt enkelt

HE HE HE
true story though

Väntan hit och väntan dit

Att vänta på och längta efter att få veta något som man egentligen inte vet om man ens vill veta måste vara en av de absolut jobbigaste känslorna.

Spanska-redovisning om 20, wish us luck!

A disappointment - once again

Home, sweet home. Har spenderat helgen i en stuga på ett ociviliserat fjäll och är nu äntligen tillbaka till verkligheten, tv:n, bredbandet. Hallelujah.
Söndagen höll på att bli riktigt underbar ur KAIS Mora-synvinkel. HJ18 tog SM-guld efter finalvinst mot Partille med 4-2 - GRATTIS! 94-killarna fixade segern i Warbergsspelen efter finalseger med 2-0 - GRATTIS! Damerna förlorade dock den tredje semifinalen mot Djurgården i sudden efter att ha haft segern som i en liten ask - så jävla surt.
Nu tänker jag sörja med dubbla BB-avsnitt OCH Gossip Girl. God, I neeeed it. Blä.

Young folks

Studio Allstars – Young Folks - (Tribute to Peter, Bjorn & John)
I kind of like this one a lot. Ännu en sak i mitt liv som Gossip Girl bidragit till.

Dreams about NYC

För ett ögonblick inbillade jag mig att jag bodde i NYC. Jag måste vara helgalen. Lite för mycket Gossip Girl-tittande antar jag. Eller så har jag bara varit in och kollat på någon väldigt väl beskrivande blogg from over there, hehe. Att ha någon av de här snygga lägenheterna som hem vore i och för sig inte helt dumt... Jag är smått kär.
Eller kanske är det bara dessa jag vill åt?
Alla bilder är tagna från weheartit

You're the illness

Hallå där världen. Försov mig imorse, hehe. Tur att min käre daddy var hemma och kunde skjutsa mig till skolan så att jag trots allt kom i tid. En jäkligt seg skoldag har det förövrigt varit. Men HALLELUJAH att jag ligger före (!) i matteplaneringen! För omväxlings skull liksom. Så matteböckerna fick allt stanna i skolan! Nu är det en helg full av njutning som gäller! Ciao.

RSS 2.0