Losing my head

Här har jag spenderat fem timmar idag. Mestadels med en bricka och massa muggar med sportdryck och vatten som närmsta, trognaste sällskap. Och flera hundra mer eller mindre glada skidåkare som tagit sig genom två tredjedelar av Öppet Spår. Helt okej, men hade såklart hellre varit hemma, hehe. Fast vädret var ju helt freakingfantastic, så det fanns egentligen inget att klaga på - bortsett från att jag var i princip död när jag kom hem...

Träning på kvällen, vilket jag fick reda på endast en timme före samling. Och med hjärnan på någon helt annan planet, en allmänt halvdöd kropp och en näst intill totalt söndertrasad fot kan ni nog förstå att det gick sådääär. Alltså kasst. Nu glömmer jag all verklig misär och klickar mig in i Big Brother-huset för att koppla av med andras elände, heh. Sen tänker jag sova. Jag älskar att sova. När man sover slipper man ju tänka. Which is lovely. Godnatt.

Believe it or not

I'm alive. Faktiskt. Jobbade på UA idag mellan 7-17. Tio timmar. Drygt hälften av tiden var dock dötid. Tur då att datorn fick följa. Men grejen är att motivationen att blogga verkligen inte existerade. Att Hellner slet som ett djur på komboloppet (eller vad det nu heter, huhu) och såg ut att gå mot medalj för att sedan bli slagen av fem personer och sluta som 6:a gjorde ju inte direkt någonting bättre. Att Northug dessutom vann hela skiten fick bägaren att rinna över. Ingen blogglust alltså.
Ytterligare fem timmars jobb väntar imorgon! Ska jobba istället för min syster (hur snäll är inte jag liksom?!), i Gopshus. Är sååå taggad på att dränka vante efter vante efter vante i sportdryck och vatten. Och självklart även på att skrika sönder min röst samtidigt som jag begränsar mitt ordförråd till just "sportdryck" och "vatten". Underbart, verkligen. Men här klagas inte! Hehehhehe, eeeeller?
Ska snart sova... Med fyra läskiga män (tre helt klädda i rött, en helt klädd i svart) lösa i byn. Usch, den ni! Godnatt!
Bara för att jag typ gillar tröjan och halsbandet rätt sådär dundersupermycket. Och min Sverige är på toppelitopp, I knooow.

Om inte baksidan till framgång

Hallå där världen. Nu tänkte jag slockna. Jag ska nämligen upp 6 imorgon bitti. Vad hände med sovmorgon liksom? Ska jobba i cafeterian på UA mellan 7 och 17. Vad hände med sportlov liksom? Aja, det är baksidan med Vasaloppsveckan antar jag. Godnatt!

DERBY!

Bara för att ett gäng bilder från dt.se säger mer än tusen ord.

Ett historiskt daladerby på utomhusrink.
17 319 personer på läktarna - majoriteten blåvita leksingar.
Genomskinlig sarg, inte heeelt vanligt. (bild 5)
Endast en kortsida med glada åskådare - Mora-fansen. (bild 4)
MORA-SEGER, SOM PRICKEN ÖVER I ♥
Ett stort ögonblick helt enkelt. Man skulle ha varit där.

En shopaholics bekännelser

Var nere på Mora en snabbis idag, passade på att minska beloppet på kortet lite. Hehe. Hittade två böcker på bok-REAn, tre halsband på Ur&Penn, två tröjor och fyra nagellack på H&M! Supernöjd so far. Något annat jag är riktigt nöjd över än så länge är resultatet efter två perioder i utomhusderbyt mellan Leksand och Mora, Moraledning med 3-1 - awesome! Helt galet skön och snabb vändning de gjorde efter Leksands 1-0-mål.

Andra perioden:
1-0 - 09:41
1-1 - 10:21
1-2 - 11:07
1-3 - 16:52


Natten är ung och jag ligger vaken

Skön låt! Men ingen kan väl ha missat den? Godnatt.


Unbreakable


1 2 3 4 Fem
En riktigt bra thriller! Med ett slut som man dessutom förstår - som man alltså inte blir psykad av. Och med välkända skådespelare kan en sådan film inte vara värd annat än en femma! Jag gillar den starkt!

SPORTLOV! caps ett måste

Yesbox, nu är det alltså Mooooraelevernas tur att ha sportlov! Men frågan är hur mycket till lov det egentligen är....? Jag har 10-20 (vet inte säkert än, hehe) timmars Vasaloppsjobb att göra. Men vafan, det är ju det lilleputt-Mora lever på typ så jag antar att jag inte ska klaga. Att jag har en del plugg att ta igen gör inte heller saken bättre. Tur att matteprovet blev framflyttat en vecka, annars hade jag inte haft en ledig stund på lovet! Tänkte dessutom göra en sista kraftansträngning innan jag tar sportlov. På en och en halv timme (innan "Sveriges värsta bilförare" börjar alltså!) ska jag försöka klura ihop en sammanfattning till svenskan och skriva biologiuppgiften om dagens fiskdissektion, hehe. Wish me luck. Eyy, när jag ändå snackar engelska kan jag nämna att morgonens speech gick bättre än väntat. Kanske var det lite kort? Kanske nåt grammatiskt fel här å där? Men annars kungligt bra, hehe. Spanskaprovet idag var också lättare än väntat - gryyyymt! Ciao.

Livety lovety laugh

Josefine! Nu lär du bli överlycklig när du får vara med på min bloggeliblogg! ENJOY.
Till Daniel, Niclas, Mikaela och andra som också kan tänkas kolla in min blogg (efter att den blev känd på dagens engelskalektion...): er tid kommer!

No shit, too shame

God damn it Sverige, jag taggar sönder inför spanskaprov, engelskaredovisning och fiskdissektion imorgon alltså!!!!! Fast nä. Eller jo, det där med fisken verkar ju rätt kul. Men resten? Neeeej tack. Spanskan sitter nog. Men engelskan, den har jag ju knappt börjat fundera på. Visst, vi ska bara snacka i typ två minuter var, hehe. Men det kan ju ändå vara rätt bra att veta ungefär vad man ska säga liksom... Hm, jag antar att natten är ung.
Var förresten på innebandymatch tidigare idag! KAIS Moras herrar mötte Linköping. Det var en jämn match och helt sjukt härligt drag i hallen! Men trots att boysen slet som djur och spelade riktigt snyggt lyckades de inte knipa någon poäng. Jag vet att man inte ska skylla på domarna, men även i denna match blev deras mer eller mindre idiotiska domslut avgörande. Fyfan. Surt. Snyggingarna i rött var verkligen värda minst en poäng! Som pricken över i gick min superduperfuckingsnygga ring (som jag fått av världens bästa systeryster) sönder. Sooorg </3
Men hörrni folks, nu ska jag ta tag i engelskan, hehe. Kryper ner under täcket och släcker lampan sen! Godnatt!
Ringen längst till vänster finns inte mer. Rest in Peace snygging ♥

Something to enjoy

Efter ca 5 timmar i skolan, varav 1,5 h dodgeballturnering, sitter jag i soffan med en halvliter chokladglass. Det förtjänar jag efter att ha gått hela vägen hem från Noret med min stooora väska! Huhu, trevligt att Intresseklubben antecknar också!

Locked up in your house


Frys ner mig

Lack man blir när man nyss skrivit fetaste inlägget och det går upp i rök. Kul. Verkligen. Äh, skrev mest att jag är omringad av svenska, spanska, engelska och matte, men att jag är för trött för att ta tag i något av det. Ni missade inget alltså.

110221 MONDAY

Kom hem från en riktigt rolig Dalalagsträning i Falun ganska nyligen. En bit att åka dock, inte precis det ultimata att komma hem 22 på en måndagskväll - men det var det värt! Kollar på Magnus Betnér på 5:an. Jäklar, den mannen är rolig! IBG imorgon bitti - seg, trött och pepp. Håller tummarna för att klara mig undan alltför hård benträning, mina lår är nämligen heeeeelt döda. Och värre lär det bli, hehe... Godnatt!

Världens bästa mormor fyller för övrigt år idag! GRATTIS MORMOR ♥

Flying with the fishes



Vi vill ha allt vi ej kan få

Hej alla happyfaces. Jag antar att alla har haft en grym helg! Själv har jag knappt märkt att det varit helg. Igår sov jag halva dagen och drog till Borlänge på eftermiddagen för en stortorsk. Så jävla pinsamt. Hemma typ vid nio? I morse klockan 11 gick bussen från UA mot Ludvika. Vi åkte med H2, inte illa! Anyways, en till torsk. Helt värdelöst. Drog en donk efter matchen för att sedan kolla på killarnas match. De torskade ännu större. Så jag passade på att skriva lite på svenskan istället - ambitiöst, hehe! Usch, fy, blä vilken kass helg det har varit för KAIS Mora asså. Både damerna och herrarna förlorade ju idag också, som pricken över i.... Vägen hem ägnades åt film på min kära Maaaac som fick följa med på sin första innebandymatch - den ni!
Kom hem vid nio nu ikväll, missade Solsidan. Verkligen gryyyymt......... Ska kolla in det nu i alla fall! Thank God for TV4Play. Sen blir det nattinatti och tagga inför fyra skoldagar och därefter ett efterlängtat sportlov! Godnatt!

Det finns en nörd i oss alla

Vad som fascinerar en naturare:

Jag tänkte egentligen inte skriva något riktigt inlägg nu ikväll. Men jag kan bara inte låta bli att dela med mig av en del av dagens mattelektion. Vår lärare pratade om primtal, vilket slutade med att jag, Daniel och Niclas öppnade min snygga MacBook (hehehe, smygskryt) och programmet Safari (heheheh) för att söka efter det största primtalet. Först hittade vi detta, som innehöll ca 4 000 000 siffror (öppna länken och kontrollera om det stämmer vettja!). Det var alltså det största kända primtalet under början av 2003. Det absolut största primtalet vi kunde hitta hade ca 13 000 000 siffror. Att skriva det talet i storlek 12 skulle resultera i en drygt 48 km lång linje. Helgalet ju. Här kan du ladda hem det om du har lust, hehe. Finns även att ladda ned skrivet i textform. Ibland undrar man verkligen om folk har något liv...
(Någon som inte vet vad ett primtal är? Det är ett tal som endast är delbart med sig själv eller siffran 1.)

Love can take the

most unexpected turns.

I should know.



Fly like paper, get high like planes

M.I.A. – Paper Planes
Gammal och kanske uttjatad? Men hur kan man inte älska den?!

Falling in and out of love

Aouch, bad update once again. Ett litet inlägg tänker jag dock lyckas klämma in innan torsdag blir fredag och 17:e blir 18:e. Lång men ändå kort skoldag. Muntliga i spanskan kändes förjävligt, men var enligt läraren bra så jag ska inte klaga. På bilden blev jag klar med mitt självporträtt - blev faktiskt rätt nöjd! Dock var jag tvungen att börja med nästa moment; att rita ett träd. Det var inte alls lika kul. Blä, vad jag hatar att rita träd. Är så kass på det så jag vet inte vad...
Planerna att ägna eftermiddagen åt plugg och chill sprack när jag fick reda på att det var träning som gällde istället! Jag är inte helt kär i att behöva ändra mina planer, men just idag var det nog (nu med facit i hand) det absolut bästa som kunde hända. Efter en av årets - ja, kanske t o m hela säsongens - roligaste kvällsträningar är jag liiiite tröttare än efter en "vanlig" träning, men samtidigt så jäkla glad att jag var med! Inte för att den genomfördes helt felfritt, men ändååå. Svenskan, som jag tänkt skriva på om jag inte haft träning, blev dock lidande och orörd. Tänkte köra igång med lite ordbajseri i några minuter nu, så kanske någonting blir bra med den där texten som jag egentligen inte ens vill tänka på. Uuuusch. Aja, svenska står överst på listan nu! Sen blir det natta. G'night!

Stubinen brinner, mot explosion

Av alla egopics jag tar med webcamen börjar den här posen, med händerna framför ansiktet, bli en klassiker. Men hur ska ni annars få reda på hur snygga naglar jag har liksom?! Kan bjuda på en mindre vanlig bild också, heheh. Oredigerad och het....
RAAAWR ASSÅ, hehe. Nu sticker jag nog på träning...... Heeeejdå.

Fed up with thoughts

Tisdag. Tuesday. Martes. Lika tråkigt på alla språk jag kan. Lång, seg och tråkig dag. När jag vaknade imorse insåg jag hur skön min säng verkligen är, just då skulle jag nästan kunna döda för att få ligga kvar där hela dagen... Men (skol)plikten kallade och bussen gick kvart över sju. En riktig pain in the ass. Ingen toppenstart på dagen direkt, dock inte någon helt ovanlig. Imorgon är det riktig onsdagslyx som gäller - sovmorgon! Då börjar jag 9.20 och får alltså sova en timme längre än vanligt, bussen jag ska med då går nämligen halv nio. Lovely.
Hur som helst, skoldagen började med IBG. Och daaamn, vad slöa alla var! 20 minuter fotboll, 2 varv cirkelträning (ett varv á 8stn x 2min) och 20 minuter innebandy var allt som krävdes för att näst intill ta livet av alla som var med. Horribla tisdag... Spanska efter IBG och lunch. Snabb lektion, just exactly what I needed. Jag, Ida och Jonathan var dock riktigt ambitiösa idag och gjorde klart en spanskauppgift på hålet efteråt - den ni! Synd bara att den där ambitiösa sidan visar sig alldeles för sällan... Matte efter spanskan - segt och jobbigt, som vanligt. Svenska sista lektionen. Usch, fy och blä för den där jäkla uppgiften vi håller på med just nu. Jag vill inte ens tänka på den. Som pricken över i är min hjärna gullig och blockerar uppgiften totalt, vilket gör att jag inte kan komma igång. Kuuul. Aja, stack från svenskan en halvtimme tidigare i alla fall, alltid något positivt. Ville hinna med bussen kvart över tre istället för att behöva vänta i 45 minuter på den som går fem i halv fem. När jag kom hem slängde jag ihop en kopp varm Oboy och toppade den med lite grädde. En muffins till det och dagen var räddad.
Innebandyträning på kvällen. Inga kommentarer... Nu ska jag leta reda på nåt att ha på mig imorgon. Hehe, på tal om det så hade jag tydligen glömt mitt linne hemma imorse. Jag gjorde den hemska upptäckten på IBG, efter att jag hade duschat. Tur då att jag hade en kofta som såg helt okej ut även med alla knappar knäppta! Nej, nu lär jag sluta, har ju skrivit en hel bibel! Godnatt!

Hur man räddar en tisdag


Ett mästerverk

Muffins blev det minsann! 24 små och 8 stora chokladfudgemuffins, för att vara mer exakt. Jäkligt goda kan jag lova. Bjuder på ett litet smakprov!
Hoppas ni blev riktigt sugna nu, hehe.
Hade tänkt sova nu hörrni. Ska bara glo igenom ett gäng spanskaglosor inför provet nästa tisdag. Kanske skulle det vara bra att kolla igenom meningarna vi ska kunna imorgon också? Mjo, det är väl så. Godnatt!

Cupcaaake

Hihi, Josie är här och snart nalkas muffinsbak. Den ni!
Så här snygga lär de inte bli, men ni fattar principen, hihi.

Dagens sanning


Once a failure, always a retard


The scientist

Sitter i sängen och fryser. Mysigt.
Inget plugg idag heller. Oväntat.
Förvirrad och depp. Skrälllllll.
Dags att duscha. Behövligt.
Solsidan ikväll. Underbart.
Helt onödigt inlägg? JA.

Come back and haunt me

Godmorgon (eller kanske goddag?) världen. Det var la inte så noga. Söndag nu igen, det känns som igår....... Alla hjärtans dag imorgon, den dagen kan ju typ gå och ta sig nånstans. Fyfan, älskar man någon kan man väl säga det någon annan dag liksom. Buhu, en riktig skitdag för oss miserabla (<--älskar ordet!!!!!!) stackare som inte har någon att hjärta. Det liksom skriker depression.
Äh fan, bäst att jag rycker upp mig lite nu va... Vaknade imorse och var - ärligt talat - riktigt pepp på en dag med massa plugg. Tyvärr är det som bortblåst nu, men jag lär verkligen ta och leta reda på't. Plugga är ju något jag tyvärr måste göra - och det blir ju gaaanska mycket roligare om man dessutom har lust med det... Well, jag får väl vända på alla stockar och stenar så kanske jag hittar tillbaka till den där plugglusten. Wish me luck. Ciao.

Take me back to the start

När jag ändå håller på att gå upp i atomer p g a allt och inget kan jag lika gärna slänga in en till Coldplay-låt som också går på repeat och får mig att vilja gråta. God fucking damn it, I'm miserable.
Coldplay – The Scientist

Irreplaceable

En låt som gått på repeat hela senaste timmen, sedan den var med i "You, me & Dupree" på trean. Texten och melodin och allt vad fan (förlåt för att jag svär...) det är passar så jäkla bra i mitt liv just nu...
Coldplay – Fix You

Som om jag snubblade pladask

Åh vad underbart med en chill lördag. Ingen match. Inget plugg (även fast jag borde...). INGENTING. Helt freakingfantastic. Sov till kvart i elva och käkade onyttig men god frukost (det är lördag, hallå?). Sen har jag mest suttit i sängen med datorn i knät, hehe. Men jag och mami tog faktiskt en promenad i det gnistrande vita! I en och en halv timme var vi ute, faktiskt riktigt skönt. Klickade av några bilder också, slänger upp några här, hihi. Enjoy (eller vad du nu vill göra).


A dirty bleeding hole in my heart

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA MAMI! ♥

Ahmen tjenixen, ännu en dag med kass uppdatering. Men hallå liksom, jag har ju faktiskt ett liv utanför datorn också (!). Dock ett ganska händelselöst sådant. Men i väntan på att något ska hända kan man ju inte bara sitta framför sin kära Mac som en annan jäkla nörd, heheh.
Anyways, seg förmiddag i skolan. Först en timmes slit med en jobbig och svår svenskauppgift, sen typ två timmars tortyr med ännu jobbigare och svårare matte. Efter lunch var det dags för IBG, vilket innebar 1 km simning. Så jäkla skönt, dagens bästa tror jag till och med!
Herrmatch nu på kvällen. Morakillarna var faktiskt riktigt duktiga och bjöd Sirius på en riktig kamp. 3-4-underläge med bara minuter kvar av matchen, de passade såklart på att ta ut målvakten så fort de fick ett frislag. Efter att Mora varit nära en kvittering flera gånger spikade Sirius slutresultatet 3-5 i matchens sista sekund. Surt som satan. De var verkligen värda minst en poäng... Aja, nu ska jag glo sista(!) avsnittet jag har av Gossip Girl. En kopp te till det och kvällen är fulländad. Sen kan jag sova gott. Godnattttttttt.

18 Karat Gold

Så här (illa?) kan det gå när jag får en webbkamera att leka med.
Hade dessutom lockat håret, fredagen till ära.
SNYGG NÖRD THOUGH, hehhehehhe.
Eeeeeeeelllleeer?

Painful truth, great song

Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free
you´ll spend many nights alone
I know
Johnossi - Summerbreeze

110210

Kass bloggning idag igen. Men aja, shit happens. Ganska värdelös dag så det finns inte direkt mycket att säga ändå. Nu taggar jag sängen, Gossip Girl och en morgondag som betyder fredag&mammas födelsedag. Goooood night!

Yeeha-Jerry

Hittade ett SVT-klipp från matchen idag, enjoy!

Vi tar oss upp en vacker dag

Men heeej, superkass uppdatering! Jag har haft en rätt fullspäckad dag utan varken tid eller möjlighet att blogga. Innan första lektionen i morse laggade min kära Mac (!). Som tur var fick jag igång den igen på lunchrasten. Men jag lovar er att det inte alls var långt borta att jag lyckades med det (enligt Apple-förespråkarna) omöjliga - att få en Mac att hänga sig. Ni kan ju tänka er vilken lättnad det var att återigen se den fungera som tidigare. Hallelujah moment.
IBG sista lektionen. Killarna var på badhuset, vi 94-tjejer lirade match mot höstens sökande tjejer. Efter en inte fullt 100-procentig insats lyckades vi äldre vinna på straffar, hehe.
För att runda av dagen lite nice stack jag tillbaka till UA på kvällen för att se damernas match mot Rönnby. En riktigt målsnål match kan jag lova, Moras 1-0-mål kom först 15.18 in i andra perioden. Och det var knappast så att chanser saknades innan, bollen ville bara inte hitta in. 2-2 efter full tid och matchen gick till sd. Redan i första förlängningsminuten tog Rönnby (av någon outgrundlig anledning?) ut sin målvakt! Självklart tog Mora då sin chans och slängde in ett avgörande 3-2-mål i tom kasse. Rena barnleken. Att MIK dessutom pissade på Troja/Ljungby med 6-1-seger och tog tre poäng gjorde ju inte direkt kvällen sämre.
Gissa vad? Nu är det GG som gäller, hehe. Godnatt!

Today it could have been 3 mths

Nu tänkte lilla jag säga godnatt. Men inte sova, nejnej. Har planer på att först kasta på nåt lager rött lack på mina naglar, vilket i sin tur kräver filade naglar. Och när jag väntar på att allt ska torka kanske det passar bra med ett GG-avsnitt? Ja, ni ser - jag ska inte sova än, hehe. Tur att jag har sovmorgon imorgon, en timme extra skadar ju knappast! Godnatt!

What's up with all these P's?

Hej världen. Mac-nörden herself befinner sig just nu på Unihoc Arena, om någon skulle bry sig. I väntan på min träning hade jag tänkt komma igång med svenska-/biologiuppgiften och även plugga lite spanska, det var därför datorn fick följa med. Men med en halvtimme kvar till träning har jag inte hunnit göra mycket nytta... Man kan ju inte vara på topp jämt, right? Inte ens när man går natur (även om man verkligen borde det då...). Kanske dags att glo igenom mina 35 spanskaglosor som jag fick idag och som är tills på torsdag(!!!). Well, I suppose so... Ciao.

And suddenly, I'm back to black


Is it worth it?

Kan ni gissa vaaaad? Jo, jag pluggade faktiskt matte när jag kom hem från skolan! Satans duktigt. Resten av kvällen är inte nämnvärd. Nu blir det GG och sen ska jag sooova och tagga IBG imorgon bitti. Natti.

Just another blue Monday

Glad tjej har nyss slutat skolan.
Uttråkad tjej sitter och väntar på bussen som går kvart över.
Trevlig tjej sitter bredvid sin klasskompis Hampus, som också väntar på sin buss.
Godissugen tjej längtar hem till chokladkaka (Marabou Vinter LimitedEdition), hehe.
Duktig tjej har redan gjort engelskaläxan som är tills på torsdag, gjorde den på hålet.
Ambitiös tjej funderar på att plugga matte när hon kommer hem.
Trött tjej kommer antagligen inte orka det, men det är ju tanken som räknas.

I didn't know memories could kill


DON'T CLOSE THE BOOK

JUST TURN THE PAGE.


Oh, these times are hard

Inte kul. Nej, fyfan vad trött jag blir på den där skiten. Nu kopplar jag bort allt och går och lägger mig i min underbara, nybäddade säng tillsammans med ett Gossip Girl-avsnitt. Blä, måndag imorgon (GÅ OCH DÖ...). Godnatt!



Kände bara för att tillägga att min kära chokladask som jag fick av farmor och farfar numera är tom. Det gör ju ingenting bättre precis. Rest in peace, underbaring </3
Hej snygg bruuud i webcamen dåva.

We should have fought harder

Gick upp vid kvart över åtta imorse, jag måste vara dum som kastar bort en sovmorgon sådär. Men hur ofta spelar Storbritanniens landslag mot KAIS Moras 93:or och 94:or? Inte allt för ofta. Mora vann med 4-2. Syrran hade match efteråt, de vann såklart också, med 4-3. Nu ska jag åka till Falun och vinna. HEhehehehe, eller vi får se hur det blir med trepoängarn, den brukar ju utebli.... Anyways, jag sticker nuuuu. Ha det bäst!

Släpp sargen

Kom hem för drygt en timme sedan, från årets flopp. Lyckades till och med köra in min tumnagel i låret, så nu har jag ett fint litet sår där. Kuuuul. Jag tänkte hur som helst spendera ytterligare en natt på en madrass på vardagsrumsgolvet. Galet som fan eller helt normalt - vad fan spelar det för roll liksom? Det är inte ofta man har en så perfekt sovplats, hihi. Tänkte utnyttja lyxen lite extra med ett GG-avsnitt nu! Tidig morgon blir det dessutom imorgon, ska kolla in när HJ17 (mina manliga IBG-mates) spelar mot Storbritanniens landslag, som är i världens bästa lilla Mora på träningsläger. Lite kul sådär, hehe. Godnatt världen.

You only turn seventeen once

Jag och tre av mina favoriter. Tacos och en hel del onyttigheter, hehe. Två MacBooks och en PC. Singstar och buuus. En jäkla massa snack om allt och ingenting. Och alldeles för lite sömn. Det sammanfattar min gårdagskväll och natt ganska bra. Grymt kul hade vi i alla fall! Tänkte slänga upp några bilder från webcamen, de jag tagit med den riktiga kameran orkar jag inte ladda upp atm.

Linnéa och Josefine stack vid halv tio imorse, nu är det bara jag och Linda kvar. Vi har hunnit kolla på två filmer sedan de andra brudarna stack. Vi ska snart äta tacorester från igår och sen måste vi börja tagga för match borta mot Sätra. Hemma vid elva ikväll kanske? Inte särskilt pepp på en sen lördagkväll, men det är smällar man får taaa. Ciao.

Penn Badgley

Jag och Linda ligger och halvglor på John Tucker must die. Jag har sett den några hundra gånger och jag är Gossip Girl-nörd, ändå har jag aldrig tänkt på att Penn Badgley som spelar Dan i GG (bild 2) är med även i JT Must Die, som JTs lillebror (bild 1). Hur har jag lyckats missa det liksom?

Hela havet stormar

IBG om 40, sen helg!

Jag rusar och släpper allt

Hahaha, udda men sköna typer från Sveriges värsta bilförare.

Föreläsningen var tyvärr en liten besvikelse, jag saknade det där roliga som brukar göra föreläsningar bra. Föreläsaren, Henrik Nilsson (OS-guld, kanot, 2004), hade dock en hel del intressanta saker att säga. Så helt värdelös var den inte! Jag hade dock hellre åkt hem, med facit i hand. Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om en superlyckad morgondag! Är riktigt pepp på både det ena och det andra. Godnatt!



Jag vill kunna vara c00l

HEJ KUL LIV. Roligt att jag slutade för två timmar sedan liksom. Sitter fortfarande kvar i skolan, hehe. Hängde på Lindas mattelektion och glodde på Sveriges värsta bilförare. Nu sitter vi i ett random grupprum, jag leker med camen och Linda gör engelskaläxa - hard work. Föreläsning om 10 minuter, det är anledningen till att jag över huvud taget stannade i skolan istället för att ta bussen hem vid 12 (vilket å andra sidan varit jäkligt skönt). Hoppas det är en bra föreläsning nu bara, annars blir jag fan besviken, hehe. Püsssssen.

Jag är en drömmare

Engelska-prov avklarat! Satans skönt. Hur det gick vet jag inte. Språket var nog rätt bra men innehållet och uppbyggnaden av texten kan ha skitit sig totalt. Det visar väl sig. Någon som minns att jag skrev Nk-prov i tre timmar för två veckor sedan? Fick i alla fall se resultatet igår - MVG, överraskande nog! Jäkligt skönt kan jag lova.

Huhu, sitter just nu där vi alltid sitter så fort vi får tid. Lyssnar på Alexis Weak på Spotify och halvkollar på killarna när de spelar Neger och President (inte heeeelt ovanligt, hahah). Bild om 10 minuter! Och vet ni vad? Jag är taggad!

Det ser för jäkla trevligt ut i korridorerna alltså, alla ettor på de teoretiska programmen sitter helt insjunkna i sina vita äpplen. Underbart.

I'd rather be with you

Snart dags att sova och ladda inför en fullspäckad morgondag. Massa partyfix varvat med lite plugg är vad som väntar när jag kommer hem från skolan imorgon. Men innan jag släcker och sover tänker jag testa MacBookens DVD-spelare med hjälp av nåt GG-avsnitt, hehe. Natttttti.

Shoot

Jag har nyss importerat mina första bilder från iPhonen till Macen, så jag tänkte slänga upp ett par bilder från de senaste dagarna. Hockey (Mora - Leksand) och curling är det som gäller!
Halvkasst tagna foton, helt okej kvalité. Jag antar att ni fattar grejen i alla fall. Nu sticker jag på träning, tjarå!

112

Alexis Weak – 112

Så jäkla skön låt. Fråga inte varför, men jag älskade den första gången jag hörde den!

You can't fake everything

Så här är det. Jag är gaaanska så kär i både min iPhone och min MacBook (för de få som eventuellt missat det, hehe). Men just nu önskar jag nästan att jag inte haft någon av dem. Då hade jag pluggat av uttråkning, nu ska jag göra det för att jag är tvungen - och det tar emot kan jag lova. Blääää. Etiskt råd om genteknik på biologin imorgon, varken vidare peppad eller förberedd. Men det går la. Spanskan, engelskan och matten skulle också ha skänkts var sin tanke. Vi får se hur det blir med det. Sovmorgon imorgon, vilket innebär en timme extra pluggtid nu ikväll! Lovely. Eeeeller? Godnatt.

Hihi, gulligt av min kära Mac att göra massa söta röda streck under vissa ord i inlägget, ord som den tycker är felstavade. Och visst, det kanske de är - men det är så jag vill ha det. Jaja, jag vet att ni inte kan se det - men ändååå.

Apple Apple Apple

Hihi, detta får bli första blogginlägget från min kära Macbook! Alla NV-, SP- och TE-ettor på vår skola har fått var sin Macbook, som en del av något slags test. Eller fått och fått, egentligen lånar vi bara dem tills vi tar studenten eller byter skola. Men när vi går ut kommer vi få köpa ut dem och då blir de verkligen våra egna. Vi fick hur som helst datorerna och en några timmar lång kurs i hur de fungerar på eftermiddagen idag. Snyggingen verkar ju för bra för att vara sann! En rolig kurs var det dessutom! Och ännu en gång imponerar Apples design, funktioner och förpackningar på mig. Jag är fan helt såld. Helt jäkla kär. Nu har jag de två Apple-grejer jag snackade om (iPhone 4 och MacBook). Än så länge är jag smått förälskad i båda. Rawr... Det medför tyvärr också att allt annat jag borde göra blir lidande - hur illa det än är! Ska ändå försöka tvinga mig till lite biologi+svenska, matte och kanske lite spanska. Men först; träning om en timme.

RSS 2.0