Optimism is key

NP i matte C om två veckor. Kan nada. Men det lär väl gå ändå. Hoppas innerligt på att lyckas uppnå minst en sol, kommer ju gå åt helvete. Borde kanske tänka såhär istället:


Förresten borde jag överlag tänka så oftare än vad jag gör.

I have my moments


Goddamnit, satan i gatan! Har varit rätt produktiv idag faktiskt och ska nu passa på att gosa ner mig i sängen med en min belöning i form av en SOLO-tidning som jag impulsköpte i väntan på bussen hem efter teorilektionen idag. Funderar på om man ska försöka göra lite nytta imorgon också? Vore ju inte helt fel. Men först ska jag försöka nå målet att somna före tolv - något som inte är alltför vanligt i min värld. Kyss.

In memoriam


Myser med levande ljus för att fira advent och årets första snö och för att hedra minnet av vår älskade Bojan som, för precis ett år sedan (idag 27 november), lämnade oss. Det är helt galet vad fort tiden går, minns det som igår. Vi glömmer dig aldrig ♥



Nämen vad är det nu som gått snett??! Viktoria bloggar, det är nåt som inte står rätt till! Men jodå, det mesta är tiptop. Det är bara det att jag haft så himla mycket att göra den senaste tiden - och har fortfarande. Trots det tänkte jag att det var dags för ett litet, litet inlägg innan jag går och lägger mig.

Hade en mycket speciell dag i måndags. Love på det. Utöver det har det faktiskt inte hänt särskilt mycket sedan sist jag bloggade, har mest pluggat och umgåtts med mina favoritmänniskor. Igår (lördag) blev det jul-/adventspynt och städning för hela slanten. Skickade dessutom in min älskade iPhone på reparation eftersom sleep/wake-knappen vägrar fungera. Så just nu får jag klara mig genom livet med min gamle trotjänare Sony Ericsson W300i. Men det funkar prima det också.

Imorgon är det kort skoldag med två lektioner som gäller. Älskar mina underbara måndagar. Tyvärr blir det plugg, plugg och plugg när jag kommer hem. Och kl 17 ska jag på teorilektion på körskolan, spännande och skitläskigt! Hur som helst ska det bli skönt att äntligen kunna känna att det här med körkort faktiskt börjar blir allvar. Känner mig fortfarande som 12 typ, så kan inte riktigt tro det.

Jaja, nu blir det nattinatti! Ska försöka slänga in nåt inlägg lite oftare, men lovar inget! Ciao.

När man borde plugga...

Lärarfri engelskalektion, vi gör allt vi inte borde. Jag och min favoritloppa passade på att busa lite i PhotoBooth.

Underbara fredag


WÖwöö. Dagen har varit mestadels tiptop. Praktikredovisningen gick bättre än väntat och jag är rätt nöjd! Hann med en snabbvända in på körskolan när jag slutat skolan. Efter det blev det varm baguette på Kaffestugan med bästa Linda. Bio senare med henne, "Breaking Dawn" var bättre än väntat! Däremot måste jag säga att jag hakar upp mig på slutet, vilket antagligen är planen. Avrundade hur som helst dagen med bästa och nu ska jag soooova. Godnatt!

Sjuttonde november tvåtusenelva

HELLO GUYS! Alltså ja, jag ska sova. Snart. Kanske. Det är planen i alla fall. Det är sällan det blir som jag planerat dock. Ska bara fixa det sista inför redovisningen imorgon först. Och kanske nåt mer, det återstår att se.

Har pluggat kemi hela eftermiddagen idag. Usch, fy och blä. Men det är faktiskt inte så himla illa ändå, det är ju dessutom galet skönt att se pluggmängden minska - sakta men säkert. Det är det jag strävar efter.

Imorgon är det alltså främst praktikredovisning som gäller. ORKAR. INTE. Men måste man så måste man och det ska bli satans skönt att kunna bocka av ännu en punkt på den där långa, långa plugglistan. Det kommer för övrigt bli en riktigt lång dag hemifrån imorgon, drar till skolan vid halv åtta och kommer inte hem förrän vid halv nio på kvällen. Bio, "Breaking Dawn" såklart, med Linda är det som står på schemat efter skolan! Andra gången jag går på bio under en veckas tid. Det måste vara något slags rekord.

Hur som helst, godnatt!

5x-625y=8536xy-12z, typ

Hej världen. Ännu en gång har jag insett det fruktansvärda att det är totalt omöjligt att gå natur, ha ett fungerande socialt liv med både pojkvän och kompisar och dessutom få tillräckligt med sömn. För att hinna med allt jag vill och bör skulle jag fan behöva ett extra liv vid sidan av detta. Men det funkar ju inte riktigt så... Därför vädjar jag om hjälp. Är det någon underbar människa där ute som listat ut ett sätt att få ihop denna, så gott som omöjliga, ekvation? Och då menar jag inte bara i teorin utan även praktiskt. Tack på förhand! Nu ska jag plugga, leva och låta bli att sova. PUSS.

PRL

När Polo Ralph Lauren-grejen är revealed och allt är just precis som innan vet man att det inte är ett dåligt val man gjort.

Öppet hus idag alltså. Fan rätt soft ändå. Lirade match direkt därefter. Kunde ha gått bättre. Nu ikväll blev det häng med ett gäng favoriter, "Paranormal Activity 3" visades på Dalarnas största bioduk och vi tog tillfället i akt att se den. Eftersom saker och ting inte riktigt blev som planerat fick vi tränga ihop oss - fem stycken - i Emils lilla pickup. Det var trångt som satan för mig, Josefine och John, som fick äran att sitta i "baksätet" (dvs det lilla utrymmet bakom förarsätet och passagerarsätet). Men det gick det också!

Imorgon ska (läs: måste) jag plugga biologi som en idiot. Har prov på tisdag, kan nada/noll/ingenting. FU. Godnatt!

11.11.11


Ja, jag vet att 11.11.11 numera var igår. MEN jag tänker ändå skriva som om det vore idag, okej?

11.11.11, ett speciellt datum. Tydligen en populär dag att gifta sig på. Själv slog jag slag i saken genom att slänga upp ett rosa hjärta på fejjan. Hjärtat rusade och tankarna snurrade.

Avslutade dagen med satans god middag med anledningen till hjärtat på facebook. Hiiiimla gott vill jag lova att det var! Myspys till tusen och imorgon är det skola igen. Känns helgalet i och med att det är lördag då. Öppet hus är anledningen. Å andra sidan får vi kompensation på måndag, så det blir ju nääästan tre dagars helg istället - vilket inte är något att klaga på!

Jaja, nu ska jag gosa ner mig i sängen med en kopp te, lite bloggläsning och i väntan på den 50:e gillningen! Sen blir det natta och efterlängtad sömn, som blivit något av en bristvara den senaste veckan. Godnatt schnüggisar!

What could have been a year

För ni vet väl att det är just precis så det är?

Vad som hänt om det senaste året tagit en annan vändning kommer jag aldrig få reda på. Men jag vet att jag, nu i efterhand, är så himla nöjd med var i livet jag befinner mig just nu. Jag trivs med varenda kotte i mitt liv. Sure, jag kanske inte älskar att jag glidit ifrån/tappat kontakten med vissa människor. Men människor kommer och går, så har det alltid varit och jag räknar med att det kommer fortsätta på samma sätt. Därför låter jag den delen av livet sköta sig själv tills vidare och väljer istället att lägga energin på det som faktiskt finns i mitt liv nu, just i detta ögonblick.

Idag kunde ha varit en speciell dag, en årsdag. Om så vore fallet hade jag sannolikt gått miste om en massa fantastiska sommarstunder som jag nu fick uppleva, eftersom det där året aldrig blev ett år. Om så vore fallet hade jag kanske istället haft andra underbara upplevelser, upplevelser av ögonblick som jag nu missat. Man vet ingenting förrän man står där med facit i hand. Så vad har jag för anledning att sörja det år som aldrig blev ett år? INGEN. Det finns ju ingenting som säger att det skulle ha gjort mig lyckligare.

Om det nyligen påbörjade året blir ett år återstår att se. Jag lever numera i nuet och tar livet mer som det kommer. Det blir nämligen så himla mycket roligare och intressantare om man vidgar sina vyer och öppnar sina ögon för sånt man tidigare inte sett. Jag lovar, testa själv.

Gör vad som känns rätt idag, inte vad du tror kommer kännas rätt om flera år. Det är nu du lever.

Hej skolan, hejdå livet

Egentligen är jag för glad för att blogga, det är därför det är så satans tyst här på bloggen. Men sen insåg jag att skolan börjar imorgon, kände lite såhär då:

Men nejdå, ♥. Det är lugnt. Jag tror fan jag är bättre på matte.

Skickade in svenskan för ungefär 20 minuter sedan. Eftersom jag haft LOV (ja, alltså lov som i ledighet) har jag skjutit upp allt pluggande till idag. Och svenskan skulle lämnas in idag (hur dumt val av dag liksom?!) så jag hade inget annat val än att koka ihop nåt. Tror det blev kasst hur som helst. Men jag lyckades klicka iväg den i tid i alla fall, och det är ju det viktigaste. Typ.

Skola imorgon alltså. Fattar det inte än. Kommer garanterat försova mig. Får dock en kvart extra sömn tack vare att det finns underbara människor på planeten. Äh. GODNATT.

I should have asked you to stay


OHLALA, TJA. Hade en superkväll igår och ville inget hellre än att kunna stanna klockan ett tag. Mora vann också, smällbäst! Käkade bulle och drack kaffe till frukost. (Men vafan, kom ju inte upp förrän halv 12 och då var mormor och morfar här, det förklarar saken.) Alla kostgurus gråter. Inte jag, inte än. Nu ska jag smita ut med papi och köra lite bil. Ska öva på sånt jag aldrig kommer lära mig, lär inte vara lika glad om ett tag alltså. Räkna med att jag snart sitter och skriker och svär i en backe nära dig! Stanna inomhus de närmsta timmarna och håll för både ögon och öron så klarar ni er nog primaballerina! Nejdå, så illa får vi hoppas att det inte blir. För det måste ju göras.......

PEOPLE I LOVE TO LOVE ♥

+ MASSA ANDRA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM JAG TYVÄRR INTE HAR BILD PÅ.

Ni är så bra. Ni är så himla, himla, himla bra. Jag tror inte att ni fattar vidden av er braighet. Men det spelar ingen roll, ni är bäst och jag älskar er ändå! Och vet ni vad? Ni är bland de viktigaste människorna på planeten just nu. Glöm inte det.

With a mental picture of you

Goderafton! Jag har haft en superskön torsdag bestående av 40 minuters PW, en tacotallrik och lite körkortsplugg på Helmers, Riskettan på trafikskolan och till och med lite kemiplugg nu på kvällen. Känns så himla underbart att redan ha klarat av en av alla etapper man ska klara av för att slutligen få det där rosa kortet. Nu börjar jag inse att det faktiskt är på allvar, snart kanske jag har körkortet i min hand. Det låter förjävla sjukt... Går förövrigt på samma trafikskola som Dan Ekborg (googla så vet ni vem jag menar, hehe) gick en intensivkurs på för några år sedan och därefter fick sitt efterlängtade körkort. Har jag fattat det hela rätt är han inte heller den enda kändisen som tagit sitt körkort i Moooora. Stjärnstatus alltså! Eller ja, typ i alla fall. HEHE.

Ska upp sådär skrämmande jävla tidigt imorgon (ca 5.45!!!!). Har varit dum nog att lova mami att följa henne och skjutsa syrran till Falun... Får se vad som händer där sen, om det blir shopping eller hemfärd och mysfredag hemma. Jag bangar inte på något av det. Nu måste jag dock sova. NATTI.

MIK vs LIF, Eriksson vs Bibic


Alltså detta KAN INTE vara något annat än tidernas absolut roligaste och bästa målgest!

Ja, jag vet att matchen spelades i måndags, alltså för längesen. Och ja, jag vet att Leksand tyvärr vann med 3-2. Men jag vet också att Henrik Eriksson är en störtskön lirare och att kramen (och även reaktionen från Bibic) bara MÅSTE älskas! Ett klipp man aldrig någonsin kommer kunna tröttna på alltså. Och redan över en miljon views på youtube, det går bra nu!

I couldn't imagine I'd feel this way


AHMEN TJA DÅ. Så här jublande lycklig är man efter ett otroligt bra dygn (+ en lika otroligt bra kväll). Direkt efter träningen igår stack jag till Linda för att sooova där. Och nog fan sov vi. Vi la oss rekordtidigt - främst i brist på något att äta, haha. När vi sedan vaknade satte jag ett nytt rekord: jag har nämligen inte gått upp så tidigt som 8.50 någon gång under lovet (även om ambitioner funnits...). Vi planerade nämligen att hinna med 9.45-bussen in till stan, vilket vi också gjorde. Brände massa pengar på H&M det första vi gjorde (orutin så det sjunger om det, jag vet). Sen kom JosieBosie ner till stan hon också, då blev det lunchtime! Pizza på Prima. Tror ni jag fick i mig hela? Nej, knappast! Efter lunch blev det faktiskt inte mycket mer shopping och vi drog från stan redan vid kl 14. Gal1. Ett gäng gobitar - alla från H&M - fick förresten följa med mig hem, bilder kanske kommer!

Fick en precis lika fantastisk eftermiddag/kväll idag som igår. Vidare information ges endast till speciellt utvalda. En rätt skojig träning på det och kvällen var fulländad!

Imorgon är det tydligen den där riskettan som gäller. Börjar bli nervös på riktigt. Fattar inte varför, bästaste säger ju att det är busenkelt. Får lita på det helt enkelt. Laddar upp inför de tre timmarna på körskolan med lunch på Helmers, blir kanon det. Ska dessutom försöka komma upp i tid imorgon bitti och i bästa fall hinna (och orka) med en powerwalk! Hehe, wish me luck! Nu ska jag i alla fall sova, natti!

Pluggtime!


Hej alla datanördar! Tänkte gosa ner mig med de här böckerna ett tag. Inte för att jag vill, inte för att jag orkar - utan för att jag KAN. Skrev in mig på körskolan igår. Nu börjar det visst bli serious business. DÖR. Blev inslängd på Riskettan på torsdag också, snabba puckar! Antar att det ändå ska bli skönt att komma igång. Typ.

Ska packa lite inför natten sen, som nyligen planerades spenderas hos Linda. Vi hade tänkt dra till Kupolen någon dag under lovet, men eftersom vi aldrig riktigt lyckades pussla ihop det så att det passade för båda bestämde vi oss för att göra stan på hemmaplan istället! Så det är alltså planen för imorgon. Man ska inte underskatta Mora, haha.

Känner sakta men säkert hur detta lov börjar bli fullbokat, vilket är riktigt kul! Samtidigt känns det lite jobbigt på ett sätt. Men jag ska inte klaga på ledigheten, snart börjar ju eländet igen... Hur som helst ska det å andra sidan bli skönt att träffa klassen - känns ju som om man varit ifrån alla i evigheter. Och då har det knappt gått två veckor... Aja, ciao!

RSS 2.0