Recept - Rocky Road

Har fått en önskan om receptet på Rocky Road. Det enklaste är såklart att googla på det. Meeen när vi gjorde dem gjorde vi lite annorlunda, lite billigare, hihi. Så jag slänger väl upp det receptet vi gjorde efter. Enjoy.


600 g Marabou mjölkchoklad (alltså 3x200g eller 6x100g)
2 dl jordnötter
1 dl pistagenötter
2 påsar Dumle-kola
2 nävar (mini-)marshmallows

Skala nötterna (om de inte redan är skalade såklart, hehe).
Ta av plasten från Dumle-kolorna och dela kolorna på mitten.
Om man har stora marshmallows (istället för minivarianten) är det bra att dela dem också, så att de får en bra storlek.
Smält chokladen över vattenbad (varmt såklart, gärna kokande).
Blanda ihop alla ingredienser.
Häll upp smeten i en lagom stor plåt. 
Ställ plåten ute i kylan eller i kylskåpet tills chokladen har stelnat. 
Skär godiset i bitar av önskad storlek.
HUGG IN!   


The countdown has begun



Har nyss fikat med bästa mormor och morfar + familjen. Så sjukt gott. Hoppas och tror på god och mysig trerättersmiddag ikväll också - great! Men först ska jag bada bubbelbad, basta och göra mig sistakvällen2010-snygg. Underbart! Bara en sisådär 7 h 50 min kvar av 2010 hörrni!!? Ciao folks.

Slängde in min senaste facebook-status här nurå, hihi. Enjoy. För nu ska jag enjoya bubbelbadet. Lovely.


Finally

Har redan hunnit med en snabbtur ner på stan. Köpte ett par nya innebandyskor. Har ju planerat att köpa dem länge, men de har inte kommit in till butiken förrän för några dagar sedan. Men nu ni, nu är de mina! Det lär bli ett mindre helvete att vänja fötterna vid dem - så brukar det ju bli - men det brukar också vara värt det. Till slut, hehe.


Asics SENSAI 3

ROCKY ROAD ♥

Titta vilka sötsaker jag och världens bästa lillasyster Ellinor lyckades kirra nu ikväll! Muuuums!



 


I am a volcano

Det verkar som jag för tillfället har väääldigt lätt för att bli kär (vilket kanske inte är så konstigt..). Hur som helst har jag gått och kärat ner mig i den här låten. Spotifyreklam ftw!

Armand Mirpour - I am a volcano


Som sagt, jag verkar ha ovanligt lätt för att bli kär atm... Egentligen är det väl mest en låt som fastnar på hjärnan. Och inte är sångaren någon skönhet heller direkt, hehe.

Love is a riddle to solve

Oh God, det slår verkligen slint när kärleken strular. Städade vid datorn tidigare idag. Ingen big deal. Sen fick jag däremot för mig att städa duschen. En liiiite större deal. Gav nyss upp, lyckades i alla fall få rent lite, hehe.

Kollade i nya HM-katalogen igår kväll också. Och det känns ju lite sådääär att jag vill ha ungefär halva katalogen. Så jäkla mycket snygga grejer så man går ju i taket! Får nog försöka hålla mig i skinnet ett tag till ändå. Det finns ju annat att lägga pengarna på. Kanske skulle man ha sparat lite pengar också? Hehe, jag borde tänka på det, ja... Ska dumpa el computador nu, ciao folks.

It's time to say goodbye

I leave the good and bad behind
It's the only way out for me
I can't trust god with my destiny
Split My Personality

Sudden thunder
Loud and clear
Through sleep and slumber
Awakes me and I see
Where I am headed
Deep down below
And then he said it
It's time to turn around
It's time to turn around
I see my back and where I'm bound
It's the only way out for me
I can trust god with my destiny
Split My Personality

Salem al Fakir - Split my personality


I found a way to let you in

Baby, I can see your halo
Pray it wont fade away


UPDATE, årslistan

Jag lovade ju "to let you know" om det blev några ändringar på årslistan. Här kommer - redan - den första! I kursiv stil.

21. Bästa boken du läste i år? "Diving in" ligger ju rätt bra till, men det finns säkert andra (som jag såklart inte minns!) + "Tro, hopp och burnout". En bok med ett finare budskap och en finare handling får man leta efter, jag har åtminstone aldrig läst en. Grymt bra! Den verkar helt värdelös i början, när det bara babblas om bilar. Men ge boken en chans, det gjorde jag - och jag ångrar det inte en sekund!

Dead or alive? Alive or dead?

"Vad gör jag här? Vad gör jag här? VAD I HELVETE GÖR JAG HÄR?!". Så gick mina tankegångar innan träningen idag. Gristräning var det som sagt som stod på schemat. Jag räknade med att dö. Som ni kanske förstår gjorde jag inte det - thank God. Det var egentligen aldrig ens nära. Jag blev trött och slut i hela kroppen - mer trött och slut än jag varit på länge. Så som mina muskler kändes efter konditionsdelen har jag tidigare bara känt efter att ha sprungit Cooper-test - och på någon IBG-träning. Och det var jobbigt kan jag lova! Men inte outhärdligt. Ni kommer inte tro mig nu, men.. Det var faktiskt riktigt skönt att träna riktigt hårt! Då menar jag inte bara efter träningspasset, när jag äntligen fick vila. Faktum är att det - på något galet sätt - faktiskt kändes helt underbart i hela kroppen även under träningen! Så är det egentligen alltid när jag tränar riktigt hårt. Varför glömmer jag alltid det? Varför blir jag alltid lika ångestfylld inför alla stenhårda träningspass, när jag innerst inne vet att hela skiten faktiskt är njutbar? Jag undrar om jag någonsin får svar på de frågorna.

Just nu är jag verkligen helt utpumpad efter dagens pass. Men skönt var det som sagt. Dock skulle det nog vara ännu skönare att sova nu, hehe. Så ikväll kanske jag lyckas komma i säng rekordtidigt!? Faaast hoppas inte för mycket nu, gott folk (och inte jag heller för den delen). Men ska det ske någon gång är det nog ikväll. Ska bara bläddra igenom vårens H&M-katalog, som trillade ner i brevlådan idag! Hur som helst säger jag åtminstone godnatt nu. Sov gott!

Gristräning - no escape

Det där med powernap är nog inte riktigt min grej. Tog nämligen en nyss. Och ja, jag kan säga såhär; de delar av kroppen som inte var tunga och sega innan powernapen är det nu! De delar som redan var det är ännu segare och ännu tyngre. Så nej, powernap är nog inget att satsa på i fortsättningen!

Träning snart. Gristräning. Det låter ju verkligen sådäär lockande. Nej, usch. Det som kanske kan ta mig levande genom träningen är den underbara tanken på att den inte så underbara träningen faktiskt har ett slut, ett - förhoppningsvis - helt fantastiskt sådant. Och det brukar ju kännas helt fantastic efter träningen. Så jag får leva på det då. Peace out!

Hehe, 2010-lista

Jag vet att året inte riiiktigt är slut ännu. Och med tanke på hur mycket som har hänt bara de senaste 2-3 månaderna är det inte helt omöjligt att det blir någon ändring här och där. But I'll let you know if that happens! So don't worry. Enjoy.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Oh, yes I did
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag var smart nog att aldrig avge något - tror jag!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, hehe
4. Dog någon som stod dig nära? Mjo, rätt nära x2
5. Vilka länder besökte du?
Underbara Egypten!
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Hm, dunno
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Många! Men 8/11 ligger bra till...
8. Vad var din största framgång 2010? Slutbetygen från 9an var ju rätt okej!
9. Största misstaget? Inga katastrofala direkt, men nåt litet snedsteg hit eller dit har jag såklart gjort
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har nog bara stukat foten typ 300 ggr, hehe. Har knappt varit sjuk - helknas!
11. Bästa köpet? ETT köp?! Du skojar, finns ju en hel hög bra (och mindre bra) köp!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, I suppose!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? A ♥ Och betygen, hihi
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Hm.. Oskar Linnros, Ludwig Bell och Daniel Adams-Ray ligger bakom några av dem kan jag ju säga!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag, fast svårt att minnas, hehe. Både och kanske, när man tänker efter.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Träffat folk. Men vilka liksom?!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Datorn/TVn, hehe
18. Hur tillbringar du julen? Bästa släkten och familjen
19. Blev du kär i år? Ja, mer eller mindre. I både människor, platser och grejer, hehe
20. Favoritprogram på TV Kan inte välja ett! 
21. Bästa boken du läste i år? Diving in ligger ju rätt bra till, men det finns säkert andra (som jag såklart inte minns!)
22. Största musikaliska upptäckten? Svensk muuusik ♥
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Money, money, money. Säkert nåt mer också, men det var så länge sedan jag fyllde år så jag minns inte, heh
25. Något du önskade dig men inte fick? Minns eeej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Gick i skolan, tränade innebandy, käkade tårta och umgicks med släkten!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett helt underbart slut hade inte skadat. Och lite färre problemas på olika områden...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Rollercoaster ride, huhu
29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, bästa pöjken jag fick låna ett tag, nya klassen, Egypten och massa annat
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Det skulle ni bra gärna vilja veta va? Hehe, det finns många!
31. Vem saknade du? Saknar A, saknade maaany people
32. Den bästa nya personen du träffade? Mina nya classmates - helt klart. Och bästa A ♥


A steel knife in my windpipe

Sitter med en hyfsat stor kopp kaffe bredvid mig, ett sista desperat försök att bli lite piggare innan träningen med damerna ikväll. Hehe, hoppas jag inte är i koma på den bara - då får man ju skämmas... Gick upp 8 imorse, så det är inte så konstigt att jag är trött. Vi skulle nämligen åka till Falun och kolla på min systers match kl 10.30. Det var bara att dra sig upp ur sängen alltså. Kom nyss hem därifrån så det blev en lång dag med en massa innebandy på Lugnet. Kanske man ska ta en powernap innan träningen? Det skuuulle ju behövas. Men vi får la se. Ciao.

Hej Piggelin

Det blev bara en träning ändå. Och tur var väl det, hade nog inte orkat mer, hehe. Sjukt kul träning var det i alla fall, en timmes smålagsspel. *Tummen upp* på det!

Spelade ju "The Sims" en stund tidigare idag. Jag hade glömt bort hur värdelöst det faktiskt är! Det jag tyckte var roligast med spelet förr var att inreda, så tyckte jag även nu. Men det finns ju verkligen ingenting snyggt att inreda med - helt värdelöst. Har börjat fundera på om det kanske är nåt fel på mig, jag är nämligen sugen på att läsa en bok?! Som om man inte får nog av att läsa när man går i skolan liksom. Nej, tydligen inte jag i alla fall. Men vi får se hur det blir med den saken, man måste ju faktiskt välja en bok för att läsa en... Igår funderade jag förresten på att öppna matteboken och kanske plugga lite!? Men snällasnälla, vad tänker jag med?! Någon som har lust att rädda mig kanske? I doubt. Det blir i alla fall träning med damerna imorgon och på torsdag - det är alltid något.

Vad händer ikväll då? Hm, först duschen. Sen gissar jag på tvn och datorn. Kul liv, jag vet. Kanske ska gå och lägga mig tidigt också, så att jag inte sover bort hela morgondagen som jag sovit bort gårdagen och dagen. Aja, vi får se hur det blir med det. Ni har hört den förr, right? Sällan det sker tyvärr. Men som Triss-reklamen säger: "Plötsligt händer det". Frågan är bara om det blir ikväll eller senare. Ciao sålänge.

Trääääning

Drar på träning nu! Dubbelträning! Jag har knappt rört på mig på en vecka så hur ska detta gå? Hoppas jag överlever i alla fall... Ciao!

The Sims



Aa, ni borde gråta när ni ser det här. Jag har en så extremt händelsfattig dag att jag väljer att spela "The Sims 2"... Illa, jag veeet. Grejen är den att en kompis nämnde spelet igår och jag blev såklart helsugen på att spela... Och nu när hundarna ändå sover tänkte jag ge spelet en chans en stund, hehe. Men det brukar ju ladda så segt så vi får väl se om det blir längre än en kvart.

Såg förresten att Oskar Linnros album "Vilja bli" (ni vet det som släpptes i juni?) var med på What's New på Spotify. Aja, bättre sent än aldrig!

Någon som vet?

Kollade på "En galen dag i New York" tidigare ikväll. Och som ni säkert vet får ju både Jane (Ahsley Olsen) och Roxy (Mary-Kate Olsen) var sin underbar kille till slut. Så är det i de flesta amerikanska (tonårs-/chicklit-)filmer, så egentligen är det väl inget konstigt med det... Men varför i helvete händer sånt där bara på film?! Varför får alla alltid sin drömtjej eller -kille i filmer, när sånt inte händer i verkligheten (åtminstone inte i mitt liv, hehe)? Man blir ju så less! Med tanke på just det är ju t o m tecknade filmer mer verklighetstrogna. Och DÅ är det illa!

"Folkets tjej"

Sitter just nu i soffan. Datorn i knät (ovanligt, särskilt när man bloggar, right? hehe). Svenska Hollywoodfruar på tv (reklampaus atm). Reklammusik ur datorns högtalare (Monty – Seglaren). Men värst av allt måste ändå vara det jag har bredvid mig - en påse tacochips. Ett idiotiskt och värdelöst sätt att försöka stilla söt(och pojkväns-)suget. 

Nu börjar det visst igen. Maria Montazami är ju för skön, haha! Tjarååå.


Ledighet, på gott och ont

Helt värdelös dag so far. Ska nog sätta igång en film för att fördriva tiden fram till "Top Model 14", kl 20 ikväll. Men vilken film ska jag se då? Hm.. Det går ingen på tv så jag får väl kolla vad vi har i hyllan. Ciao!

Svar på tal

Kollade runt på facebook och såg den här sidan, jag var ju bara tvungen att kopiera. Rätt smart faktiskt, the white man blev ju en aning ägd, hehe.

A white man said, "Colored people are not allowed here."
"Listen sir....when I was born I was BLACK "
"When I grew up I was BLACK, "
"When I'm sick I'm BLACK, "
"When I go in the sun I'm BLACK, "
"When I'm cold I'm BLACK, "
"But you sir."
"When you are born you're PINK".
"When you grow up you're WHITE, "
"When you're sick, you're GREEN, "
"When you go in the sun you turn RED, "
"When you're cold you turn BLUE, "
And You Say Im Coloured!?

Losing you was hard

Finding someone better will be even harder.






Vad gör du just nu?

Detta är vad jag gör:




Ligger i min säng och myser sönder. Några ljus tända och snart en stor kopp Oboy bredvid mig. Frågan är vad mer som ska få göra mig sällskap? Just nu sjunger Daniel Adams-Ray ur högtalarna (skräll, huh?). Men ska jag glo lite Gossip Girl eller kolla runt på datorn? Konstigt nog känns datorn faktiskt mer lockande just nu... Meeen det visar sig. Kanske ska jag helt enkelt sova? Men hur lockande känns egentligen det? Hehe. Godnatt anyways.

Montazami-frill, hehe

Hur vet man att man har extremt tråkigt? Jo, man leker med webcamen!
Höhö, enjoy en extremely beautiful pic på mig med Montazami-frill, dagens frilla vafan. Känn er hedrade.


Fick nyss ett telefonsamtal kan jag ju tillägga!
Det gjorde min dag. Min jul. Min vecka. Mitt år. Typ.
Skönt var det i alla fall.

Mellandags-REEEA

Hemma från REAn nere på Mora nurå. En vit skjorta, en vit blus och en stickad, röd tröja rikare. Inte ett öre fattigare. Thank God för presentkort! Lovely. Justerade även min nya klocka så att den numera sitter kvar på handleden. Hann kolla in iPhone-priser på några olika affärer också. Inte fan är den underbart snygga telefonen billig i alla fall, men det visste jag ju redan. Drog en fika hos mormor och morfar efter den lilla shoppingturen också. Ska tydligen käka middag där idag också. Niiiice dä.

Om 20 minuter har KAIS-herrarna match mot Helsingborg! Och eftersom den är nere i Skåne får jag helt enkelt följa uppdateringen på datorn. Meeen det duger. Ciao folk.


Four weddings and a funeral

- Five good reasons to stay single.


1 2 3 4 5

Ojoj, filmen är lika gammal som mig. Lite småläskigt ju, hehe. Jag vet inte om jag är tillräckligt vaken för att bedöma filmen ur en massa olika vinklar och perspektiv. Men jag + hela min familj satt i soffan och skrek av skratt under långa stunder av filmen. Behöver jag egentligen säga nåt mer? Se den!

Gubben i lådan

Sitter i min alldeles för underbara säng. Datorn i knät. Daniel Adams-Ray platta spelas ur högtalarna på min stereo. Så (o)modernt, jag vet. Men vem bryr sig? Helt otroligt snygg CD och omslag, han har verkligen tänkt på varenda millimeter på både CD:n och omslaget. Grymt! Kanske min absolut sista, riktigt äkta CD-skiva dessutom. Rätt stort ju.

Funderar på att klicka några egopics även från denna dag, har ju trots allt lockat håret (med locktången jag fick igår) och klätt upp mig liteee. Dags att sova sen såklart, måste ju orka upp på REAAAAn imorgon! Fast jag lär ångra mig så fort jag kommer ner på stan, det är ju garanterat crowded. Jobbigt.

Får försöka hålla hårt i pengarna imorgon om en iPhone ska bli min. Fick åtminstone lite hjälp på traven av farmor och farfar idag. Nu är jag en femhundring rikare. Not bad. Fick också ett par supermysiga strumpor och fetsnygga (OCH varma, vilket jag har varit i stort behov av) vantar. Nanananaaajs. Men tjarå bloggläsare och tjatja alla kameror jag kan komma över atm. Egopics I said and egopics there will be. Godnatt b-loggen!

Juldagen/101225

Efter att ha tagit en (för mig) rejäl sovmorgon till halv 12, fixat och pillat med mina julklappar och ätit lite julmat tänkte jag nu bada lite bastu och ta en välbehövd dusch. Det är så kallt både inomhus och utomhus så man vet inte var man ska ta vägen. Dessutom sitter hårsprayen från igår kvar i håret, vilket inte är sådär jäääätteunderbart. Så dusch & bastu alltså. Sen drar vi till farmor och farfar och firar jul där. MYS är ordet! Ciao alla glada.

All I wanted for xmas was you



Huhu, lekte lite med webcamen nu igen. Illa. Jaja, ännu en underbar julafton har tagit slut. Buhu, ett helt år kvar till nästa dårå. En härlig dag har jag i alla fall haft, trots att julkänslorna varit på vift. En del klappar fick jag också. Och pengar. Så nu jäklar börjar jag seriöst planera att låta en iPhone 4 flytta hem till mig. Trots att mina päron tycker att det är så sjuuuukt onödigt. Men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte köper en. Kanske ångrar jag mig om jag köper en också, men så dålig kan den väl inte vara? Jag vet ju inte förrän jag köper en - och om jag inte köper en kommer jag ju aldrig få reda på det. Jag måste alltså köpa en. Hehe, det är sjukt vad snabbt denna dag gick, det har ju redan varit den 25:e i 1 ½ timme! Galet. Well, jag lär sova. Ta en extra titt på de ohyggligt vackra bilderna här ovan vettja... Höhö. Tur att min feta vagel på höger ögonlock inte syns, men känns gör den kan jag lova! Hur som helst, goood (jul)natt!

GOD JUL VÄRLDEN ♥


Rise and shine

Don't make me fall if you're not ready to catch me.

No one ever said I would cry



Kom hem för sisådär en halvtimme sedan. Har hunnit med begravning, en snabbrunda på stan (vilket inkluderade ytterligare lite pillepill på iPhone 4♥), lite Maxi-handling och fika hos farmor och farfar. Upplevelser från min första begravning? Det var fint, kyrkan + minnesstunden på China efteråt, allt var jättefint! Men jag kan knappast påstå att det var en rolig upplevelse, fast det vore väl nästan konstigt att tycka så? Å andra sidan var det ju rätt kul att käka på China, med tanke på sällskapet då alltså. Underbara släkt! Hur som helst, jag lyckades gråta/snörvla ner en hel del papper när vi satt i kyrkan. Men det var så jäkla fint! Bäst var helt klart när min tremänning, Linn, 11 år, sjöng "Gabriellas sång". Vackert.

Helen Sjöholm - Gabriellas sång


Funeral

Snart är det dags för mig att gå på min första begravning. Usch. Aja, ha det grymt och städa noga nu alla ni andra! ;)


Första trepoängarN

Innebandymatch, SSL, KAIS Mora - Balrog, var det ju som gällde ikväll. Efter några riktigt nervösa sista 10 minuter var de tre poängen ett faktum. Sååå grymt skönt! Nu lär de ju få en riktigt god jul, boysen i laget. Grymt var ordet. Resten av kvällen har bara gått åt till att städa mitt rum. Inte så kul, men helt underbart nu när det är klart!

Chill dag idag förövrigt. Skola mellan 8 och 9.45, vi käkade bara tårta och hade härligt trevligt. Tårtan var grymt god, åtminstone de första tuggorna. Efter ett tag var grädden (vilket var vad tårtan bestod mest av) inte fullt lika god och frestande, hehe. Sprang runt på stan i sisådär 3 ½ timme efter skolan. Käkade tacotallrik med Linda (inte det lättaste att få med henne på det kan jag lova!) och shoppade massa julklappar med systeryster som kom ned vid 12. När vi kom hem, vid 14, slog vi in alla klappar, så nu är vi äntligen klara med allt! Greatans det ni.

Blir tydligen väckt vid 9 imorgon... Så jag antar att det är bäst att försöka sova any second. Först ska jag försöka hitta nåt att äta så att jag inte svälter ihjäl inatt. Kanske blir det också så att min laptop (och kanske "Ung & bortskämd" på svtplay) får göra mig sällskap i min nybäddade säng. Eventuellt då alltså. Hehe, godnatttttt!   


Love at first sight

Fick hålla i och leka lite med en sån här vacker sak idag.
Helt klart dagens snyggaste och hetaste mobil.
Jag är kär.


Guess who!?

Ahmen, check this out liksom.
 
Gissa vem som inte måste vara utvilad imorgon då?
Gissa vem som är klar med allt plugg för i ååår?
Gissa vem som ska äta tårta i skolan imorgon?
Gissa vem som är nybliven singel men glad ändå?
Gissa vem som ska fira jullovet med en tacotallrik imorgon?
Gissa vem som har pyntat pepparkakshus och ställt fram ett helt gäng tomtar nu ikväll?
Gissa vem som har en halv miljon julklappar kvar att köpa?
Gissa vem som älskar Daniel Adams-Ray och nördar hans musik non-stop?
Gissa vem som aldrig kan lägga sig i tid?
Gissa vem som (inte!?) tänker plugga matte på lovet?
Gissa vem som har ett såhär intressant liv?

Svar, på alla frågor: JAG!
Och nu ska jag sova, godnatt!

Fading away, I wishhh

Verkligen jättegulligt att vi börjar 8 imorgon, när jag egentligen har sovmorgon till 9.20 på onsdagar. Nä, inte sååå gulligt va. Aja, förhoppningsvis får vi sluta tidigttidigt i alla fall!

Hörrni gott folk, nu är det julfix för fulla muggar som gäller resten av kvällen! Ciao.

Once mine, not anymore

Alltså detta är sjukt. Det är bara tre nätter, två dagar och en kväll tills det är julafton. Eller två timmars fika i skolan, julklappsshopping till sex personer, en tacotallrik på Helmers, en SSL-match, en begravning och en massa julfix (om man hellre vill säga så). Jag har nog aldrig haft så här lite julkänslor så nära inpå julen förut! Lite läskigt faktiskt. Och det känns så otroligt overkligt att JAG HAR GJORT KLART ALLT PLUGG FÖR DET HÄR ÅRET! Knappt så jag fattar det ju. Men snart inser jag nog hur jäkla underbart det faktiskt är. Tro mig - det lär inte dröja.

För ganska exakt en timme sedan blev jag alltså klar med årets sista skoluppgift! Svenska var ämnet. Imorgon blir det bara prinsesstårteätning och julklappsutdelning (till bästa klassföreståndarna!) i ungefär två timmar, sen är vi också fria! Jag säger också eftersom de flesta redan verkar ha jullov - så orättvist. Planen är att skippa skollunchen och dra ner på stan och käka lunch med Linda, ska försöka fjäska med henne till Helmers och äta underbart god tacotallrik och snacka en jäkla massa skit! Sånt man bara har tid med när man har lov alltså. Sen ska jag och systeryster panikshoppa de sista julklapparna, vilket tyvärr innebär nästan alla julklappar... SSL-match på kvällen. Morgondagen kan bli grymt mysig. Hoppas på seger för herrarna som pricken över i. Nu vet ni att jag har en fullspäckad morgondag framför mig, så att ni förstår varför uppdateringen blir lika kass som idag och - framför allt - igår, hehe.

Mami är i full gång med att griljera julskinkan. Snart ska tomtarna plockas fram och granen tas in (två dagar för tidigt för granen egentligen, men idag är enda dagen vi har tid!). Mitt i alltihop ska jag på träning. Greeeat.

'Cause you were my everything

Or was it really that way?

Det är så rörigt


Så jävla rörigt.

Sunday morning

Klockan är 10, snön vräker ner - och jag har redan ätit frukost!? Vad är felet liksom? Jo, grejen är den att jag har match 15.45 idag, borta, mot Furuvik. Vi har samling 12 och alldeles innan dess är det bra om jag hinner äta nåt matigt så att jag inte svälter ihjäl eller svimmar på planen eller nåt. Sååå är det. Jag antar och hoppas att det hela verkade mycket mindre sjukt nu, hehe.

Ska jag ta mig i kragen och skriva på engelskan eller svenskan i en timme? Ja, jag ska nog det! Wish me luck - det kommer behövas... Ciao.

Livet är hårt

Så jävla hårt. Vem i helvete kan man lita på? Jag vet verkligen inte vad jag ska tro just nu. Jag har nog aldrig varit så här förvirrad.

Äh, ska sluta whina nu. Det blev pepparkaksdeg till slut. Sen underbara duschen. Och nu har jag legat i sängen med datorn och mobilen i högsta hugg. Snart ska jag sova, har match imorgon. Borta, mot Furuvik. TAGGA! Godnatt!

It's all messed up

Veta. Händer inte.
Glömma. Går inte.
Träffas. Kan inte.
Prata. Får inte.
Förlåta. Varför inte?


Sex dagar

Så lång tid är det kvar till julafton. Jag kan knappt fatta det, var är julkänslorna liksom? Kanske kan det vara anledningen till att jag idag köpte och slog in årets första julklappar? Illa men sant. Skönt att äntligen ha börjat i alla fall. Får dra med mig systeryster ner på stan någon dag den här veckan och köpa de sista klapparna, I suppose.  

Eftermiddag redan. Och vad har jag hunnit med? Mja, stan med mami och papi på förmiddagen. Blev förälskad i en oversizetröja på H&M, men köpte den inte eftersom jag borde spara mina pengar till julklappar. Jag kan ju alltid hoppas att tomten kommer med underbaringen...
     Ska nog hjälpa mamma med pepparkaksdeg snart. Och städa och julpynta. Och skriva på engelskan och svenskan. Det där sista är dock inte vidare troligt att det blir av, hehe. Men det visar sig. Tjarå så länge :)

2010 12 17

Har hunnit plöja igenom fem avsnitt av julkalendern, ätit middag, duschat och avverkat en viss en bara under de senaste timmarna. Jäklar vilken effektiv fredagkväll det blev - och den är inte slut än! Hehe, men det jag borde göra - alltså plugga - har jag inte gjort och det lär inte heller hända. Inte ikväll i alla fall.

Dagen dårå. Vad har hänt? Började halv elva imorse vilket borde innebära lååång sovmorgon. Men eftersom den senaste bussen innan 10.30 gick kl 9 var jag så illa tvungen att pallra mig med den... Började ju faktiskt på engelskauppgiften när jag kom till skolan, så heeelt bortkastat var det inte! Dessutom printade jag ut tre labbrapporter som skulle lämnas in till biologi- och NK-läraren. Duktigt! Och det var väl ungefär det bästa jag lyckats med idag, hehe. På naturkunskapen hann jag inte med mycket mer än att titta klart på en film innan jag och Daniel var tvungna att sticka till lunchen. Vi är nämligen klassrepresentanter och skulle på vårt första elevråd på gymnasiet. Det ni! Haha, nej så märkvärdigt var det verkligen inte. IBG efter elevrådet - julspecial eller vad man ska kalla det, hehe. Treorna hade fixat fika och två julklappslekar. MYS! Kul också. Fick som sagt två julklappar; ett paket kakor och ett paket hallonmoussepulver, hehe. Drog hem sen och har bara chillat sedan dess. Tänkte hälsa på TV:n nu, hörde att det prasslade från plasten runt en chokladkaka! Ciao.

Always look on the bright side

Jamen, ekonomiskt verkar det ju bli i alla fall. Alltid något positivt. Thanks babe!

ATM

Sitter just nu i sängen med datorn i knät och myser med kakpaketet som låg i en av mina julklappar på IBG idag. I det andra paketet låg det ett paket hallonmoussepulver. Hehe, det kan bli spännande att smaka... 

Hade tänkt plöja igenom några avsnitt av årets julkalender. Man måste ju se den innan man dömer den. Fast jag har inga större förväntningar, haha. Borde skriva lite på svenskan och engelskan sen också. Men neeeej, inte än på ett tag. Jag tror att till och med julkalendern kommer vara roligare!



Haha, lekte nyss lite med min webbkamera som inte blivit använd på väääääldigt länge.
Slänger in några oerhört vackra bilder här nedanför dååå;



What we have is falling apart



But why do we let it happen?

The pedal to whatever

Mark Ronson & Kyle Falconer - The bike song


All the things I’ve done this week, and all the things I should have done instead.


Just tryin' to enjoy life

Onsdag redan, helt sjukt ju. Fredag snart, kan knappt tro det! Min onsdag började med en halvtimmes (ofrivillig!) sovmorgon. Med lite superspeed lyckades jag ändå hinna med allt jag skulle göra innan bussen gick - till och med platta håret! Så det var egentligen aldrig några problem, hehe. Kom i alla fall till skolan och fick börja dagen med att ställa mig ute på uppsamlingsplatsen eftersom brandlarmet gick. Kuuul liksom. Kallt var det i alla fall. Matte första lektionen - PROV (=panik!). Tror det gick rätt bra, faktiskt över förväntan. Främst med tanke på att jag knappt hunnit med alla kapitel vi skulle jobba med inför detta prov. Snälla tomten, jag önskar mig några ton självdisciplin och 1000 meter motivation. Lunch efter matten i alla fall, "mustig köttsoppa" - buljong med grönsaker alltså... Biologin var galet chill, vi kollade bara på film. Dessutom fick vi reda på hur det gått för oss på provet i fredags. Fick betyget jag hoppats på (och väntat mig, hehe) fast med ett litet jäkla streck bakom. En halv poäng till och jag hade sluppit strecket. Men jag är inte bitter, haha! IBG sista lektionen, till 17 idag eftersom vi hade hand om Tjejligan efter träningen. Fika fick vi där - inte sååå illa.  

Unnade mig en pluggfri kväll på UA. Kollade på syrrans match. Den slutade oavgjort, 3-3. Innan matchen hann jag med lite fika hos mormor och morfar. God damn it, vilka goda saffranslängder mormor bakar! Kom hem vid 22 och nu är det dags att krypa ner i bästa, underbara sängen. Ett avsnitt Gossip Girl får göra mig sällskap, det är jag värd. Godnatt.

Skön människa, grym musik

Daniel Adams-Ray, live från Musikhjälpen i p3 och svt2. Se, lyssna och njut!




Quickyy

Drar på pinnebaaaandymatch, syrran lirar. Mer bloggeri senare. Ciao!

Ä man grym ällä?

Aooouch, dålig update idag. Not good. Men jäääklar vad duktig jag varit på att plugga! Har i princip bott i matteböckerna varje ledig stund. Nästan i alla fall. Stannade t o m i skolan en timme extra - den ni! Har ju prov imorgon. Resultatet av det verkar dock inte ha någon större betydelse för mina betyg, utan det är nationella som gäller! Blä, hemska tanke. Men det är långt tills dess! Nu när jag har pluggat hela dagen har jag otroligt nog insett att det här provet kanske kan gå bättre än väntat, jag kan ju ändå det mesta. Åtminstone the basic stuff. Life's pretty good.

IBG - fys - första lektionen idag. Rätt chill faktiskt, men svettig och trött blev man ändå! Gissar att jag kommer ha lite lagom träningsvärk både här och där imorgon. Lunch, fisk. Spanska sen, segt som fan... Matte i V-huset, lovely Tuesday. Svenska sista lektionen, i datasalen (för att söka information till den skrivuppgift vi håller på med) - vilket såklart innebär facebook... Hehe, iMac-datorer var det dessutom. Jag är verkligen urusel på Apples datorer, kommer ju knappt in på internet! Men det är nog bäst att jag förbättrar mina skills nu när vi ska få "egna" datorer i skolan efter jul. Macbooks, eller vad de nu heter, haha. Stannade hur som helst kvar efter svenskan och pluggade matte med två classmates. Kul att man satt liiite för länge och missade bussen hem sen också. De har ju lagt om busstiderna i helgen och skolan har såklart inte den nya tidtabellen. Blev lurad på fem minuter och fick frysa i -20 vid hållplatsen i en kvart innan jag ringde efter hämtning och gick in på OK och köpte lite plåster på såren; Daim! Dyrt, men sååå värt det.

Träning på kvällen. Chill som fan. Vi hade tydligen tvåtimmarspass idag, men jag stack ändå efter en timme. Matteboken väntade! Och det är den jag har gullat med de senaste timmarna... Ooops, jag lär sova nu. Med matteboken under kudden för att få kunskaperna och alla formler att falla på plats. Haha, det är ju värt ett försök i alla fall! Godnatt.

Lucia

Luciadagen idag. Myspys! Och åhh, vilka minnen som väcks!
I 5:an fick jag äran att vara Lucia. Grymt kul! Det är ett tag sedan nu, hehe.
Taskig bildkvalitet, jag vet. Men bilderna är ju från 2005. Teknologin har gått framåt, tur det.



A feeling of sickness

Och så var det ju det här med tajming...



...som vissa har mer än andra av.

Lovely moments with old friends

Skit i ordningen, det är motiven som räknas.









Man blir ju lite less va

Planerna för eftermiddagen/kvällen sprack. Nu får jag mysa med matteboken istället. Hoppades bra mycket mer på plan A kan jag lova. Men shit happens. Och nu väntar som sagt matteboken. Jag är rädd att det behövs också, jag har ju trots allt prov på onsdag. Kan ju lova att jag blev jävligt depp när vår mattelärare lurade oss idag:
Classmate: "När har vi provet?"
Mattelärare: "Nästa vecka."
Jag och alla andra i min klass som hörde jublade såklart, alla ligger nämligen efter...
- Någon minut senare -
Mattelärare: "Förlåt, jag sa fel. Ni måste ha provet den här veckan."
Gissa om livet kändes förjävligt i just den sekunden...

För att snacka om nåt positivt kan jag ju tala om att dagen åtminstone började bra. Lussebulle, pepparkaka och varm choklad följdes av Luciafirande imorse. Inte sååå illa. Rätt mycket bättre än naturkunskap kan jag lova. Engelska klockan 10 - film. Spanska efter lunch - film. Ännu bättre liksom. Sen kom det tråkiga - matte! Sista lektionen var det ju i alla fall, alltid något positivt. Kom hem vid halv fyra, så idag var en tidig(!) dag. Sedan dess har jag mest hunnit duscha (i rätt kallt vatten eftersom varmvattnet tog slut...). Hamnade dock i sängen för en stund sedan. Och det är antagligen här de närmsta timmarna kommer spenderas. Eller vid köksbordet. Hur som helst är det matteboken som får hålla mig sällskap, åtminstone fram till kl 20 då jag byter ut skiten mot TV:n. Ung och bortskämd på 1:an såklart!

Söndag

Behöver jag säga nåt mer? Egentligen inte. Men bara för att göra inlägget längre än någon rad kan jag ju berätta om min otroligt "händelserika" helg. Hehe, ni behöver inte läsa. Men visst, har ni inget bättre för er så gör't!

Fredag. Aa, efter skolan dårå. Seg kväll. Idolfinal. Rätt finalist vann nog, men jag hade inte precis gråtit krokodiltårar om Minnah vunnit heller. Så egentligen spelade det ingen större roll.
Lördag. Julbak hela förmiddagen. Eftermiddagen bestod mest av chill. Fast jag borde kanske ha pluggat matte. Kvällen spenderades framför TV:n, Singstar med syster och första Sex and the City-filmen + godis. Pretty good.
Söndag. Som sagt, helt värdelös dag. Och då menar jag dålig även för att vara en söndag. Då är det illa. Dammsugit rummet i alla fall, så lite nytta har jag gjort. Lussebullar har det också luktat i vårt hus idag. Lovely. Borde ha pluggat matte, men TV:n och datorn var som vanligt mer intressanta.

Hm, well... That's my weekend. Spännande och intressant, huh? Ironiiiiii. Oj, jag borde sova nu. Natti.

För den som kanske väntar på bilder från julbaket: Den som väntar på nåt gott...


What I want for Christmas


Gossip Girl säsong 2 & 3. Ringar-cocoo.se. Daniel Adams-Ray - "Svart, vitt och allt däremellan". Oskar Linnros - "Vilja bli". Pannband (fast grått elr svart)-BikBok. Blouses-Monki.

And I never was smart with love


I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

Bakar, bakar och bakar

Står just nu mitt uppe i värsta julbaket. Knäckkakor, chokladknäckkakor, hallongrottor och - när mami och jag varit och handlat - lussebullar. Gissa vem som kommer rulla fram efter jullovet liksom!? Haha, men det är nog värt det... Kan ju smälla upp lite bilder senare så ni kan få dreggla lite, hehe. Ciao sålänge.

Raka motsatser



Så lika men ändå så olika.

Just nu

är jag ganska otroligt irriterad på min och bästaas mobiltelefoner. Jävla strul hela tiden. DÖÖÖ. Tror jag ska begrava mig och min irritation under mitt underbara täcke med några Gossip Girl-avsnitt som enda sällskap. Ja, så får det bli! Fan, skittelefoner... Godnatt!


Idol 2010

Finaldags! Vem ska stå som segrare nu när bästa Olle åkte ut?! Jag har ingen aning och jag bryr mig faktiskt inte sådär överdrivet mycket. Men Jay känns snäppet vassare och är nog ändå den jag håller lite mer på. Kaaanske.  

Önska kostar ingenting

Lyckades fixa ihop en liten hög med grejer som gärna får lika i mina paket om två veckor.


Smyckesträd-Stockhome. Ljuslyktor, hårborste, locktång-Åhléns. Lip balm-Eleven.se. iPhone 4. 


Bättre sent än aldrig

Tänkte slänga in lite random pics från underbara Egypten! Och helvete vad jag längtar tillbaka nu. Se och njut!











Lovely weekend

Två hemskheter mindre! Svenskaredovisningen gick över förväntan, biologiprovet tvärtom. Men jag är nöjd ändå. Och det är så otroligt skönt att det är klart! Nu är det bara matteprov och svenska skrivuppgift kvar. Kul att både söstra mi och pöjken min har gjort klart allt för den här terminen liksom. Inte lite avundsjuk va? Menmen, life is hard. Särskilt när man går NV uppenbarligen. But hey, what did I expect? 

Helg. Bara ordet smakar ju rätt underbart. Men vad händer egentligen i helgen? Nja, inte mycket faktiskt. Ikväll lär man ju checka Idol-finalen, konstigt är det ju annars. Något gott att äta till det skadar ju inte precis heller. Men imorgon då? Jo, då skulle jag och mami tydligen baka lussebullar. Åh, underbara skapelse! Fast det lär ju knappast ta hela dagen, så matteboken kan ju räkna med att bli använd (och säkert även somnad i). Hoppas även på att få lite tid med bästaa. Om inte på lördagen så åtminstone på söndag? Aja, vi får se.   

Kanske dags att knåpa ihop en önskelista också? Aa, det får nog bli så nu. Kanske. Jag tänker faktiskt unna mig en pluggfri fredag nu! Faaast engelskatexten vi fick i läxa igår lär ju gå fort att läsa igenom? Hm, kanske gör det senare ändå. Ciao folket. 

Howdy!

Känner mig smått tvungen att berätta att vi var på en föreläsning i skolan idag. Rickard Jonsson, Chalmers, föreläste om relativitetsteorin. Jag vet, det låter verkligen dötrist. Men jag lovar - jag skrattade så jag grät vissa stunder! Visst, jag lärde mig inte mycket om gravitationen och allt vad det handlade om. Men en grymt bra och rolig föreläsning var det verkligen! 

Svenskaredovisning och biologiprov, bra start på fredagen. Taggad till 1000. Fast nej, inte riktigt va? Knappast. Aja, skönt att få det gjort i alla fall. Ska fixa det sista inför redovisningen nu. G'night. 

Plugget äter upp mig

Torsdag. Fredag imorgon. Grymt. Att börja dagen med redovisning på svenskan, för att sedan - direkt efter - ha biologiprov, känns dock inte vidare grymt. Åtminstone inte på ett positivt sätt. Usch, fy och blä. Och pluggandet går ju sådär va? Somnade nyss i böckerna. Duktigt! Fast nä. Tur då att bästa ringde och väckte mig, efter 45 minuter but still. Nu ska jag ta tag i pluggandet igen. Det finns ju inte direkt någon återvändo. Plugg hela kvällen är vad som väntar... Enligt planen i alla fall. Men det är ju långt ifrån säkert att jag håller mig till den. Ciao.

Yeah, you got me

Magnus Weideskog - Tik Tok

Painful Wednesday

Dagen började ju bra iaf, sovmorgon till 9.20. Kul att första lektionen var utan lärare sen då, jag kunde ju lika gärna ha stannat hemma ett par timmar till. Men det var ju inte så dumt att hänga med klassen heller. Lunch - fisk. Rätt gott faktiskt. Biologi sen. Den lektionen kunde ju ha börjat bättre. Jävla SMS. De 28 orden påverkade såklart också IBG. Eller var det kanske den nya klubban? Men så illa var det faktiskt inte, sämre har det gått att träna. När jag kom hem tänkte jag plugga - och gjorde faktiskt det också. Lite, i alla fall. Men de 28 orden hade blivit massa fler och tog allt mer plats i min lilla hjärna. Plugget blev lidande. Tur då att ett 10 minuter långt telefonsamtal senare rensade min hjärna inför kvällsträningen. Ny klubba som sagt, så även den träningen kunde ha gått något bättre. Men det var en jävla röra i mitt huvud så jag är nöjd. Nöjdast? Dunno. Nu ska jag snart sova. Natti!


Dagens: What doesn't kill us makes us stronger. Hopefully.

خيانة

Are you a riddle to solve all along?
Or am I overthinking thoughts, I'm human after all
Only human, made of flesh, made of sand
Made of human

101207

Tisdag idag då. Inte mycket nämnvärt. IBG var inte alls så hemskt som jag hade en känsla av att det skulle bli. 20 minuters film på spanskan. Matten inställd, svenskan tidigarelagd, vi fick sluta 50 minuter tidigare än vanligt. Not bad. Minst lika mycket plugg när man kommer hem. That's bad. Hallå var är livet liksom? Aja, träning på kvällen nyss då - med nya klubban. Den ni! Haha, det gick som det gick dock. Trött och seg var jag också. Konstigt? Nae. Med hjärnan fylld med matte, svenska, biologi och massa andra random ämnen vore det snarare konstigt om jag inte var trött och seg. Nu ska jag krypa in i duschen (Ja, så trött är jag!) och sen ner under täcket och plugga/glo GG. Kom nyss på att jag ju faktiskt har kvar min kexchoklad jag köpte efter skolan idag. Den hade ju inte heller suttit helt fel. Bla bla whatever (vanligt uttryck i boken jag läser på svenskan, hehe). Nog för ikväll. Kyssen. Godnatt!

Mitt i allt så ska man räcka till

Kalla mig seg eller vad ni vill, men Gävle vann helgens SM-omgång. Det sög ju rätt hårt med tanke på att vi vann mot dem utan större problem i första omgången. FYFAN! Jag har också hört att vi tydligen hade en boll inne i mål när det var ca 3 minuter kvar av semin igår - men domarna dissade såklart. Ah, det gjorde ju inte precis saken bättre att vi egentligen gjorde 3-2 och kanske skulle ha sluppit sudden, tagit oss till final och snart varit på väg till Innebandyfesten uppe i norr. Livet är verkligen inte rättvist. Inte alls. Inte på något sätt.

Bara halvdag i skolan idag. Jag kan ju knappast påstå att det sög. Helt underbart att sluta 11 på en måndag, det gör jag gärna varje dag. Önskar bara att de som bestämmer sånt kunde inse det också. I såna fall hade vi slutat efter fysen på IBG imorgon. Det kanske inte hade varit så illa? Jag känner nämligen på mig att det kommer bli extremt jobbigt. Vet inte varför, har bara den känslan. Jag hatar att inte veta vad som komma skall, alltså vad vi ska göra. Uuh, hemska tanke... Nej, nu lär jag hälsa på sängen några timmar. Frågan är bara om det blir ett Gossip Girl-avsnitt eller några "underbara" skolböcker som får göra mig sällskap. Det kan ni ju försöka lista ut! Godnatt! 

MONKI

De här snyggingarna hade jag inte haft något emot att släppa in i min garderob. De är mer än välkomna. Så snygga.


Saknaden är stor, b ♥

När du lämnade oss,
förlorade nyfikenheten en röst,
förlorade myren en gäst,
förlorade fäboden en kraft.
När du lämnade oss,
har vi minnena kvar som tröst.

Fin dikt skriven av en släkting, till en annan släkting som nyligen gått bort.


Livet är orättvist

Behöver jag säga att vi förlorade semin? Vi började dåligt och gick till första pausvilan med 2-0-underläge. Andra perioden började vi starkt med både reducering och sen kvittering till 2-2. Hela andra perioden var vår. I tredje blev det jämnare igen. Efter ordinarie speltid var resultatet 2-2 och matchen gick till Sudden fucking Death. Efter 3.38 in i en jämn SD lyckades Dalen få ett riktigt skitmål och matchen var avgjord. Det var det SM:et det.

Utklassning!

Haha, vi avslutade dagen - och därmed också gruppspelet i omgång 2 i U16SM - med att leka med Moälven. Vi vann till slut med 12-3. Själv lyckades jag, i den period jag spelade, fixa mig både en poäng och en tvåminutersutvisning. Hehe, bus. Imorgon bitti kl 0930 väntar semifinal mot Dalen. Vinner vi den blir det final kl 1430, mot antingen Gävle eller Uppsala. Samling 0815 imorgon, jag måste alltså lämna min underbara säng vid 7 - sovmorgon ju, jämfört med idag! Jag antar att det är dags att sova snart och taggggga inför den viktiga morgondagen. Ja, det får bli så. Puss och godnatt. Ett lycka till kanske?

Underbara halsband

Jag hittade några snygga halsband när jag var inne på cocoo.se. Samma sak gäller dem som med ringarna - något eller några av dem får gärna ligga under vår julgran inom en snar framtid.


Seger!

En skön sådan! 5-2, mot FBC Uppsala. Enkelt? Nja, inte i början. Sista perioden vann vi dock med 4-0, så då var det inte längre något snack om saken. Hehe, dags att ladda om inför dammatchen kl 1500 och vår nästa match kl 1900! Och hur gör man det på bästa sätt? Jag vet inte, men det är inte genom att plugga i alla fall. Tyvärr är jag tvungen att göra just det, så det får bli så ändå. Ciao.

Just nu...

...är jag smått depp över att (troligtvis, förhoppningsvis!) ha glömt min kalender i skolan! Hur ska detta sluta?! Tror dock jag har rätt bra koll på läget, men usch vad hemskt det är att inte kunna kolla upp allt i min snygga, underbara kalender.

...är jag smått pepp på SM i helgen. Omgång 2 är det som gäller. Vi lekte oss igenom första omgången för ett par månader sedan, men denna gång blir det nog svårare att ta sig vidare. För att få åka på Innebandyfesten i Umeå senare denna säsong måste vi komma etta av alla de sex lag som ska vara med på omgång 2 här i Mora den här helgen. Bara ett av sex lag går alltså vidare. Tufft är bara förnamnet! Men kämpa för topp 4 i Sverige och därmed en plats i slutspelet i Umeå ska vi absolut göra! Det kan vara en fördel att sova och ladda batterierna nu alltså. Godnatt, gott folk. 

Underbara ringar

Dessa sjukt vackra, häftiga och snygga ringar hade gärna fått bo hemma hos mig allihopa... Hade inte direkt blivit ledsen om några av dem låg under vår gran om en sisådär tre veckor... Se och njut.

Alla bilder kommer från cocoo.se.


Vi drömmer om hur allt ska bli

Oj, redan torsdag kväll! Trots att veckan har känts sjukt seg har den på något konstigt sätt ändå gått fort. Hur går det ihop? Det gör det nog inte. Fast jag antar att man inte ska förstå sig på allt här i världen. Typ matte är en av de sakerna. Åtminstone när man har den matteboken vi har, som inte alls förklarar varför man ska göra på ett visst sätt - utan bara att man ska göra det. Jag förstår inte heller hur det är meningen att man ska hinna med allt plugg. Det kanske inte ens är det, förresten. Aja, jag vet inte. Nu måste jag dock bekanta mig med några av mina tråkiga böcker. Usch, fy och blä. Inget mer bloggande nu ikväll, plugget tar över. Så godnatt!  


RSS 2.0